icon

Zlý pocit z nevydareného rande

7. jún 2025

Ahojte bola som dnes s jedným chalanom s ktorym si píšem vonku a nemám z toho dobre pocity možno si to len nahováram neviem trošku som čakala, že mi prinesie aspoň ružu, ale nič...celé zle pršalo nám, išli sme si sadnúť do reštiky už kuchyňa bola zatvorená, tak sme si nič nedali.. kávu sme si chceli dať ani tu nerobili..🤦🏼‍♀️ ale rozprávali sme sa dosť vôbec reč nestála...ale boli sme vonku asi len hodinu a pol a išiel ma odviesť..uvidím či sa ozve no, ale dosť sme sa nasmiali a mali sme si čo povedať..možno si tie zlé pocity len nahováram

Strana
z5
marianarem
9. jún 2025

Ano chod dalej a ani neprestavaj byt uprimna. Ked stretnes niekoho, kto naozaj k tebe pasuje, tak vobec nebudes musiet riesit, ze co kto povedal a ako, co sa moze na prvom rande a co nie, proste bude to prirodzene fungovat. A o nic menej proste netreba mat zaujem.

autor
9. jún 2025
@marianarem

Ano chod dalej a ani neprestavaj byt uprimna. Ked stretnes niekoho, kto naozaj k tebe pasuje, tak vobec nebudes musiet riesit, ze co kto povedal a ako, co sa moze na prvom rande a co nie, proste bude to prirodzene fungovat. A o nic menej proste netreba mat zaujem.

@marianarem máš pravdu🙂

Strana
z5