icon

Zlyhávajúci vzťah dva týždne pred pôrodom

24. nov 2025

Potrebujem sa vyrozprávať a možno počuť názor iných. Mam priateľa 2 roky. Odzaciatku boj ale nechcela som si pripustiť že to proste fungovať nebude. Vtedy som to ešte vedela zvládať že nonstop uteká noc čo noc je mimo domu len čo zavrie dvere nadávky a slova ktoré si nezaslúži počuť ani najväčší nepriateľ . Samozrejme potom ospravedlňovanie a výhovorky na alkohol .
Ale teraz už to nezvladam som 2 týždne pred pôrodom čele tehotenstvo mám zle komplikácie a žiadnu podporu od neho ale ešte väčšie urážky. Od cca septembra sa to zmenilo bolo to najkrajšie obdobie kde sme si vedeli ukázať lásku a city a konečne som mala pocit že budeme rodina po ktorej túžim začala som si pripravovať veci pre bábätko a všetko bolo fajn , začal sa snažiť chodiť normálne do práce pomáhať mi finančne po dlhom čase a zas je to tu znova . Vyprevadila som ho na nočnú prichystala veci jedlo ako vždy no on tam nedošiel zistila som to až ráno keď prišiel opitý jak doga . Čele tie mesiace som nevyhladavala hádky snažila sa starať o neho aby bol už spokojný keďže predtým nemal dobrý život. No dnes som zistila že to nebolo prvý krát ja som ležala v nemocnici s hroziacim predčasným pôrodom a on si chodil za inými na vínka vo platil z mojich peňazí keďže nezarábal vtedy všetky správy som našla srdce mi vyskočiť išlo ako som sa mohla sklamať takto v človeku ktorý hovori že vás miluje a ako sa teší na bábätko . Ja mám syna z predošlého vzťahu
On ma deti 4 z 2 ženami ….. a aj tak som to všetko prijala a snažila sa akceptovať aj keď mi každý vravel že som blázon láska bola silnejšia
Tlači ma na srdci práve keď to píšem vidím iba od neho správy nadávky pre nič lebo som nespravila jednu zlu vec aby mal dôvod aj tak som najhoršia proste to prekrútil aj tak na mňa .

Strana
z3
domkakvet
24. nov 2025

@anonym_autor urobila si chybu, priprav sa na to, ze s nim nezostanes.

koniarova
24. nov 2025

Nezrúti sa svet. Na neho kašli. Mysli len na seba a svoje deti. Máš kde bývať?

olimuc
24. nov 2025

Mala by ta boliet hlava, ke sa zamyslis ako vsetko zvladnes ako slobodna matka. Dietatu si vybrala za otca alkoholika a kretena aj ked si videla, ze robi deti kade chodi a zodpovednost 0 bodov. No za kus chvosta si zobrala celu svinu… len s tou vysnivanu rodinu mat nebudes. Straz si svoje peniaze a priprav si vsetko aby si ty a deti mali pohodu. Hlupaka sa zbav .. z toho nic nebude este ked ho vysmaria z roboty … bude ti visiet na krku a zlobu robit

autor
24. nov 2025
@koniarova

Nezrúti sa svet. Na neho kašli. Mysli len na seba a svoje deti. Máš kde bývať?

@koniarova áno horšie je to že on nemá kde nemá mu kto pomôcť a s tým ma vydiera . Že ho vyhadzujem pritom on uteká sám ja ho neposielam on nevie žiť rodinný život ktorý ja potrebujem . Som o 8 rokov mladšia od neho ale on si vždy chce užívať s kamarátmi alkohol. A mne to vadí tak uteká klame a keď urobí zle ešte on dá vinu na mňa . Dokonca si myslím že finančne by som na tom bola lepšie aj bez neho a dokázala uživiť deti sama. Už som sama s jedným dieťaťom bola a zvládla som si aj slušne zarábať lebo mám mamku ktorá mi pomôže on sa pri mne mal najlepšie za celý jeho život lebo nemal toho veľa dala som mu všetko čo som vedela a on ma len využíval

sova7
24. nov 2025

Toto musí byť vymyslené. Neverím že zena môže byť až tak hlúpa ty s ním čakáš dieťa????? Pre boha! S alkoholikom a magorom???? Ty si čo mala za rodinu že toto chces dopriat sebe a dieťaťu a TOTO! Je pre teba akože vztah?! A kedy zacnes používat rozum? Keď ti vyrazí zuby? Vyhodi ťa s dieťaťom v noci von? Budete pred ním utekať v papučiach? Alebo? No konečná. Chudák dieťa ty si mu vybrala otca jedna báseň 🤦láska? A čo ľúbiš na tomto hebede preboha? A ešte chudák dieťa z iného vzťahu bude vyrastať v takomto chaose???? Kde je zodpovednosť za deti? Za ich buducnosť? No vyhodilo mi poistky. Nemyslíš vážne mne celkom pri tomto opise dosla empatia. Sa spamätaj uz konečne !

autor
24. nov 2025
@olimuc

Mala by ta boliet hlava, ke sa zamyslis ako vsetko zvladnes ako slobodna matka. Dietatu si vybrala za otca alkoholika a kretena aj ked si videla, ze robi deti kade chodi a zodpovednost 0 bodov. No za kus chvosta si zobrala celu svinu… len s tou vysnivanu rodinu mat nebudes. Straz si svoje peniaze a priprav si vsetko aby si ty a deti mali pohodu. Hlupaka sa zbav .. z toho nic nebude este ked ho vysmaria z roboty … bude ti visiet na krku a zlobu robit

@olimuc vieš on vždy vravel aké mal zle bývalé a ja som mu chcela dokázať že pri mne mu bude fajn a ukážem mu nový život aký sa dá mať . Bola som slušne vychovaná v rodine kde sa také nadávky nepoužívali je to pre mňa ťažké počúvať od človeka ktorého milujem . Ono sa to vždy ustali a je pár dni dobre ako vravím teraz bolo dlhšie dobre . Vieme sa aj posmiat zaspávame pri hladkani ale vždy mu takto preskočí a aj keď neurobím nič zle som najhoršia. V minulosti sa liečil na psychiku teraz keď som ho doslova nútila nech vyhľadá odbornú pomoc nieje možné aby človek mal takto 2 tvare ale nikdy na termín nedošiel . A lieky zámienia s pivom .
On ma 5 minút miluje a ďalšie 5 minút mi nadáva . Chytá za slovíčka a prekrúca robí chudáka zo seba aby som mala pocit že ja som najhoršia

autor
24. nov 2025
@sova7

Toto musí byť vymyslené. Neverím že zena môže byť až tak hlúpa ty s ním čakáš dieťa????? Pre boha! S alkoholikom a magorom???? Ty si čo mala za rodinu že toto chces dopriat sebe a dieťaťu a TOTO! Je pre teba akože vztah?! A kedy zacnes používat rozum? Keď ti vyrazí zuby? Vyhodi ťa s dieťaťom v noci von? Budete pred ním utekať v papučiach? Alebo? No konečná. Chudák dieťa ty si mu vybrala otca jedna báseň 🤦láska? A čo ľúbiš na tomto hebede preboha? A ešte chudák dieťa z iného vzťahu bude vyrastať v takomto chaose???? Kde je zodpovednosť za deti? Za ich buducnosť? No vyhodilo mi poistky. Nemyslíš vážne mne celkom pri tomto opise dosla empatia. Sa spamätaj uz konečne !

@sova7 kiežby to bolo vymyslené , vieš čo je najhoršie ? Že ja to všetko viem ale ja sprostá krava vždy odpustím všetko toľko krát už to bolo a vždy a vždy ma zmanipuluje . Aj keď si poviem dosť on využíva moju dobrotu . On je ten kde nemá kde byt , nie ja a to je najhoršie lebo potom vždy počúvam len to že ho vyhadzujem

marca12
24. nov 2025
@anonym_autor

@olimuc vieš on vždy vravel aké mal zle bývalé a ja som mu chcela dokázať že pri mne mu bude fajn a ukážem mu nový život aký sa dá mať . Bola som slušne vychovaná v rodine kde sa také nadávky nepoužívali je to pre mňa ťažké počúvať od človeka ktorého milujem . Ono sa to vždy ustali a je pár dni dobre ako vravím teraz bolo dlhšie dobre . Vieme sa aj posmiat zaspávame pri hladkani ale vždy mu takto preskočí a aj keď neurobím nič zle som najhoršia. V minulosti sa liečil na psychiku teraz keď som ho doslova nútila nech vyhľadá odbornú pomoc nieje možné aby človek mal takto 2 tvare ale nikdy na termín nedošiel . A lieky zámienia s pivom .
On ma 5 minút miluje a ďalšie 5 minút mi nadáva . Chytá za slovíčka a prekrúca robí chudáka zo seba aby som mala pocit že ja som najhoršia

@anonym_autor Je mi luto,ze dobri ludia vzdy doplatia na svoju dobrotu a naivitu. Pouc sa z toho a nauci sa byt sama,vazit si samu seba,lebo ak to neurobis,dalsi chlap bude rovnaky. Teraz sa sustred na dieta,porod a ostatne budes potom riesit. A dobuducna si hladaj muza a nie syna,lebo ty mas v sebe nejaky divny problem,ze si naivne myslis,ze niekoho spasis.

autor
24. nov 2025
@marca12

@anonym_autor Je mi luto,ze dobri ludia vzdy doplatia na svoju dobrotu a naivitu. Pouc sa z toho a nauci sa byt sama,vazit si samu seba,lebo ak to neurobis,dalsi chlap bude rovnaky. Teraz sa sustred na dieta,porod a ostatne budes potom riesit. A dobuducna si hladaj muza a nie syna,lebo ty mas v sebe nejaky divny problem,ze si naivne myslis,ze niekoho spasis.

@marca12 ja som mu chcela ukázať čo je normálny život nedá sa a už viem že nesom problém ja dokázala som si to za tie mesiace že do frasa druhý by bol rad aj za malo

luccys
24. nov 2025

Ked budes chciet niekoho nabuduce zachranovat, tak adoptuj steniatko. To bude prospesnejsie. Aky novy zivot si mu chcela dat? Snad je dospely a ma si svoj zivot riesit sam. Ale tu je asi skoda klavesnicu drat.

rozculena
24. nov 2025

@anonym_autor ako môže míňať tvoje peniaze? On má tvoju platobnú kartu? Či máš doma pod vankúšom všetky svoje peniaze?

anonym_b6f017
25. nov 2025

Pockaj, pockaj, pockaj... on ti nadava, zdrhava v noci prec, pije, chodi s inymi na vinko, plati v z tvojich penazi, ma este dalsie 4 deti s roznymi zenami... a ty si s nim urobis dieta? Si inak ok? Preco? Preco by sa mal zmenit prave pri vasom dietati, ked pri 4 predoslych sa nezmenil? Ved z toho sa ani vyzivneho nedockas. Nuz, priprav sa na to, ze s takym perspektivnym otcom budete mat komplikacie do konca zivota a ty snad budes mat ponaucenie, ze nie je vyhodne nechat sa opelit s hocakou spodinou.

anonym_70a1d6
25. nov 2025

To dieta bolo planovane? Bolo ti to treba? Najma ak uz mas syna a on dokonca 4 deti?! Nieco strasne len to citat, ake su niektore zeny naivne a s prepacenim hlupe. Mohla si ho prevychovavat a zachranovat, ale dieta az ked sa to podari, cize nikdy.

anonym_4e981a
25. nov 2025

@anonym_autor Ty si sprostá ako bota! To fakt musíš mať za každú cenu po boku chlapa, aj keď debilného? Už máš jedno nemanželské decko, ktoré vyrastá bez otca poznačené na celý život a nestačilo ti? To načo ti bolo decko s takýmto, čo kašle na svoje 4 ! deti?
Je to kruté, ale teba neľutujem ani trošku, ty si svoj posratý život zaslúžiš, len tie nevinné deti doplatia na vašu sprostosť.

evazhoufova
25. nov 2025

Tento človek Ťa zniči

anonym_fe1b82
25. nov 2025

Tu sa už nedá ani súcitiť, magori ste obaja, je mi len ľúto tých 6(!!!) detí

anonym_ec13ed
25. nov 2025

Ty si si myslela že ho láskou spasíš a že práve to vaše spoločné dieťa mu otvorí oči a bude s neho dobrý milujúci otecko a perfektný manžel. A pritom si ho poznala a vedela si že má viac detí na ktoré sa vykašlal a je to ožran ktorý nechce chodiť do roboty ale chlastať s kamarátmi?
Wau....a to ja si o sebe niekedy myslím že som sprostá lebo sa bojím parkovať medzi dve autá....

anonym_e7a0eb
25. nov 2025

NEVERIM...😨 Toto musi byt vymyslene. Chudak deti.

mischy00
25. nov 2025

Toľko mužov si nevie nájsť vztah a tu, dilino ma ženy, robi si veselo deti, lebo ved on vie byt aj celkom milý 🤷‍♀️. Uz neurobíš nič, len sa ho rýchlo zbav a kašli na jeho klobásu a sladké reči. Lebo nic iné ti nevie poskytnúť.
A ako sa správal k svojim predošlým deťom? Stará sa? Ved uz toto mal byt pre teba varovný signál, ze ak sa nestará, nebude ani o teba.
Zostaneš slobodná matka s 2 deťmi, 2 oteckovia....naozaj sa tomu nedalo predísť?

sova7
25. nov 2025
@anonym_autor

@marca12 ja som mu chcela ukázať čo je normálny život nedá sa a už viem že nesom problém ja dokázala som si to za tie mesiace že do frasa druhý by bol rad aj za malo

@anonym_autor nemôžeš robiť záchranára. To čo lubis nie je on ale predstava že ti splní tvoj sen o rodine. A on ťa vďaka tomu zneužíva. Musis si ty v sebe upratať že kompletná rodina si ty a deti. Že otec a partner nemôže byť hocikto s vtákom čo ti sľubi rodinu a ty zabudneš na seba. Ty sa nedrzis jeho teba drzi strach že budeš slobodna matka. Kým toto si v sebe neupraces budú sa na teba lepiť idioti ktorý ťa budú zneužívať. A nie je tvojou úlohou niekoho liečiť a zachraňovať to potrebuješ hlavne ty. Lebo fungujes ako človek ktoreho niečo veľmi trápi a toto je výsledok toho. Je dospelý nemusí ťa trápiť či má kde bývať môžeš ho spokojne vyhodit. Každý má zodpovednosť sám za seba. Keby si videla že sa mu v živote všetko zrútilo ale inak sa snaží hrabe je normálny ok ale on je prizivnik parazit a opilec. Lenže kým budeš konať zo strachu že prídeš hoci len o ilúziu rodiny po ktorej až chorobne túžiš budeš ho doma živit a trpieť budete všetci. Rodinu nemáš ani omylom. Na to treba zrelého partnera chlapa osobnosť. Kým sa ju snažis založiť s hocikým čo vie urobiť dieťa a má iba reči aby bolo postarané o jeho pohodlie a potreby budeš iba rohozka. Potrebuješ byť začas s deťmi sama ako kompletná rodina a terapie

anonym_e4957b
25. nov 2025
@mischy00

Toľko mužov si nevie nájsť vztah a tu, dilino ma ženy, robi si veselo deti, lebo ved on vie byt aj celkom milý 🤷‍♀️. Uz neurobíš nič, len sa ho rýchlo zbav a kašli na jeho klobásu a sladké reči. Lebo nic iné ti nevie poskytnúť.
A ako sa správal k svojim predošlým deťom? Stará sa? Ved uz toto mal byt pre teba varovný signál, ze ak sa nestará, nebude ani o teba.
Zostaneš slobodná matka s 2 deťmi, 2 oteckovia....naozaj sa tomu nedalo predísť?

@mischy00 že dilino :D

nadijaeren
25. nov 2025

Autorka ak to je pravda a nie fejk historka napíš mi správu

mischy00
25. nov 2025
@sova7

@anonym_autor nemôžeš robiť záchranára. To čo lubis nie je on ale predstava že ti splní tvoj sen o rodine. A on ťa vďaka tomu zneužíva. Musis si ty v sebe upratať že kompletná rodina si ty a deti. Že otec a partner nemôže byť hocikto s vtákom čo ti sľubi rodinu a ty zabudneš na seba. Ty sa nedrzis jeho teba drzi strach že budeš slobodna matka. Kým toto si v sebe neupraces budú sa na teba lepiť idioti ktorý ťa budú zneužívať. A nie je tvojou úlohou niekoho liečiť a zachraňovať to potrebuješ hlavne ty. Lebo fungujes ako človek ktoreho niečo veľmi trápi a toto je výsledok toho. Je dospelý nemusí ťa trápiť či má kde bývať môžeš ho spokojne vyhodit. Každý má zodpovednosť sám za seba. Keby si videla že sa mu v živote všetko zrútilo ale inak sa snaží hrabe je normálny ok ale on je prizivnik parazit a opilec. Lenže kým budeš konať zo strachu že prídeš hoci len o ilúziu rodiny po ktorej až chorobne túžiš budeš ho doma živit a trpieť budete všetci. Rodinu nemáš ani omylom. Na to treba zrelého partnera chlapa osobnosť. Kým sa ju snažis založiť s hocikým čo vie urobiť dieťa a má iba reči aby bolo postarané o jeho pohodlie a potreby budeš iba rohozka. Potrebuješ byť začas s deťmi sama ako kompletná rodina a terapie

@sova7 hej a najhoršie je, ze potom sa tieto zeny čudujú, ze ich nechce poriadny chlap. No nechce, ked vidia tie ich skvelé životné rozhodnutia. Každý sa môže kopnúť, ale druhýkrát uz si dam sakra pozor koho si do života vpustim a dieťa si nebudem robiť, pokym nebudem minimálne manželka.

hytal
25. nov 2025

Ach, toto je už silná káva. Ty budeš asi nepoučiteľná. Jedno dieťa už doma máš a ty si urobíš druhé s takým nezodpovedným flákačom a alkoholikom? Úbohé sú deti z takýchto vzťahov. Dievča, prestaň snívať a začni sa správať zodpovedne. Tú pijavicu vyhoď, daj si vymeniť zámok na byte, nedaj mu už ani cent a mysli iba na svoje deti.

luccys
25. nov 2025
@mischy00

@sova7 hej a najhoršie je, ze potom sa tieto zeny čudujú, ze ich nechce poriadny chlap. No nechce, ked vidia tie ich skvelé životné rozhodnutia. Každý sa môže kopnúť, ale druhýkrát uz si dam sakra pozor koho si do života vpustim a dieťa si nebudem robiť, pokym nebudem minimálne manželka.

@mischy00 No to by si pomohla, keby bola za tuto kreaturu vydata...

mischy00
25. nov 2025
@luccys

@mischy00 No to by si pomohla, keby bola za tuto kreaturu vydata...

@luccys za tohto nie, toho by som nechcela ani keby od nás dvoch závisí, ze ľudstvo vymrie

anonym_b8edf4
25. nov 2025

@anonym_autor Je to manipulátor, ktory ta vyuziva a zneuziva tvoju empatiu a dobre srdce. A este k tomu závislý alkoholik. On si nájde inú obeť. Ty v prvom rade mysli na seba a dieťa. A prostredníctvom súdu žiadaj výživné na dieťa. Ten chlap nie je pre teba žiaden záväzok. Jeho zaujíma iba on sám a alkohol. A peniaze. Na jeho alkohol. Nic viac, nič menej. Urči si priority. Stále mas šancu na lepsi život. Dieťa ťa potrebuje.

mirro
25. nov 2025

Spravila si chybu, ale to už dávno vieš. Zázrak sa nebude konať, nezmení sa. Už len prijať to, ľútosť bokom, taký... nech si ide kam chce. Ty po nemocniciach a on ruka hore s kamošmi, a ty sponzorom výjazdov. Neboj nič, prebolí a bude dobre.

anonym_b8edf4
25. nov 2025
@anonym_autor

@anonym_autor Pochop, že ťa nemiluje. Milujúci človek sa takto nespráva. Ak by ťa skutočne miloval, nikdy by ti nedokázal nijako ublížiť. Ani slovné, ani skutkom. On ťa klame a vyuziva a zneuziva. Neváži si ta nijakým spôsobom, ani nikdy nebude. Jemu ide iba o seba. A vždy aj išlo. Nájdi prosim svoju stratenú sebauctu a hrdosť. Hentaku osobu pri sebe nepotrebuješ. Ťahá ťa ku dnu. A nech sa nevyhovara na svoj "ťažký život a detstvo". Poznám človeka, ktory mal ťažké detstvo a bol mlateny ako žito a je veľký dobrák. Neospravedlňuj jeho slová ani skutky ničím. Vypovedajú totiz o ňom a jeho neexistujucom vztahu k tebe. Je to manipulator a parazit. Parazituje na tebe a vyuziva ta. Mysli na seba a dieťa. O seba a dieťa sa staraj tak, ako si sa doposiaľ starala o neho. Pre seba musíš byť v prvom rade priorita ty a tvoje dieťa. Prajem ti vela síl urobiť správne rozhodnutie.

anonym_67d9c2
25. nov 2025

V živote by som si za otca dieťaťa nevybrala chlapa, ktorý ma 4 deti..s 2 ženami.. uz ta muselo osvietit ze asi bude nejaký vadný, ked je sám.
Načo ho chovať, zivis..staráš sa, naco??
Co si sprostá?
Mina tvoje peniaze, klame, opiha sa, nepracuje.. ako sa starať o tie 4 deti? Platí vyxivne na všetky, zaujíma sa, kupuje berie na výlety?
To iný nebol na výber, iba takýto chuj??

Uz dávno by bol vyhodený.

Strana
z3