icon

Zlyhávajúci vzťah dva týždne pred pôrodom

24. nov 2025

Potrebujem sa vyrozprávať a možno počuť názor iných. Mam priateľa 2 roky. Odzaciatku boj ale nechcela som si pripustiť že to proste fungovať nebude. Vtedy som to ešte vedela zvládať že nonstop uteká noc čo noc je mimo domu len čo zavrie dvere nadávky a slova ktoré si nezaslúži počuť ani najväčší nepriateľ . Samozrejme potom ospravedlňovanie a výhovorky na alkohol .
Ale teraz už to nezvladam som 2 týždne pred pôrodom čele tehotenstvo mám zle komplikácie a žiadnu podporu od neho ale ešte väčšie urážky. Od cca septembra sa to zmenilo bolo to najkrajšie obdobie kde sme si vedeli ukázať lásku a city a konečne som mala pocit že budeme rodina po ktorej túžim začala som si pripravovať veci pre bábätko a všetko bolo fajn , začal sa snažiť chodiť normálne do práce pomáhať mi finančne po dlhom čase a zas je to tu znova . Vyprevadila som ho na nočnú prichystala veci jedlo ako vždy no on tam nedošiel zistila som to až ráno keď prišiel opitý jak doga . Čele tie mesiace som nevyhladavala hádky snažila sa starať o neho aby bol už spokojný keďže predtým nemal dobrý život. No dnes som zistila že to nebolo prvý krát ja som ležala v nemocnici s hroziacim predčasným pôrodom a on si chodil za inými na vínka vo platil z mojich peňazí keďže nezarábal vtedy všetky správy som našla srdce mi vyskočiť išlo ako som sa mohla sklamať takto v človeku ktorý hovori že vás miluje a ako sa teší na bábätko . Ja mám syna z predošlého vzťahu
On ma deti 4 z 2 ženami ….. a aj tak som to všetko prijala a snažila sa akceptovať aj keď mi každý vravel že som blázon láska bola silnejšia
Tlači ma na srdci práve keď to píšem vidím iba od neho správy nadávky pre nič lebo som nespravila jednu zlu vec aby mal dôvod aj tak som najhoršia proste to prekrútil aj tak na mňa .

sova7
25. nov 2025
@mischy00

@sova7 hej a najhoršie je, ze potom sa tieto zeny čudujú, ze ich nechce poriadny chlap. No nechce, ked vidia tie ich skvelé životné rozhodnutia. Každý sa môže kopnúť, ale druhýkrát uz si dam sakra pozor koho si do života vpustim a dieťa si nebudem robiť, pokym nebudem minimálne manželka.

@mischy00 takáto žena nevie ako vyzerá poriadny chlap stačí hocičo čo sa na nu pekne pozrie a povie pár reči a ona ide ako somar za mrkvou. S každým si urobí dieťa aby mali kompletnu rodinu. Ona má nejaký problém alebo nižšie IQ

mysicka36
25. nov 2025

Preboha žena, vymeň zámky vo dverách a pred dvere mu vyšmar veci v dvoch igelitkách.
A nezabudni podať žiadosť na výživné. Viac ťa jeho vydieranie nemusí zaujímať.
Ano, bude to náročné s dvomi deťmi len s materskou, ale ver mi, že jednoduchšie ako s debilom, ktorý nedonesie peniaze, len ťa vyžiera a zvyšuje náklady na bývanie, ktoré predpokladám platíš ty.
Takže nádych a výdych, zapoj tú hmotu v hlave a konaj. Keď už nie kvôli sebe, tak kvôli deťom, aby mali spokojnejšiu mamu a krajšie detsvo.

sevrin
25. nov 2025

@anonym_autor druhá veta v tvojom príspevku hovorí sama za seba. Po ďalších dvoch vetách som už nečítal ďalej.

Veľa žien robí rovnakú chybu, myslí si, že z debila spraví vzorného partnera a manžela. Nespraví.
Už si to zapamätajte.

mk22
25. nov 2025
@anonym_autor

@olimuc vieš on vždy vravel aké mal zle bývalé a ja som mu chcela dokázať že pri mne mu bude fajn a ukážem mu nový život aký sa dá mať . Bola som slušne vychovaná v rodine kde sa také nadávky nepoužívali je to pre mňa ťažké počúvať od človeka ktorého milujem . Ono sa to vždy ustali a je pár dni dobre ako vravím teraz bolo dlhšie dobre . Vieme sa aj posmiat zaspávame pri hladkani ale vždy mu takto preskočí a aj keď neurobím nič zle som najhoršia. V minulosti sa liečil na psychiku teraz keď som ho doslova nútila nech vyhľadá odbornú pomoc nieje možné aby človek mal takto 2 tvare ale nikdy na termín nedošiel . A lieky zámienia s pivom .
On ma 5 minút miluje a ďalšie 5 minút mi nadáva . Chytá za slovíčka a prekrúca robí chudáka zo seba aby som mala pocit že ja som najhoršia

@anonym_autor tej ďalšej po tebe bude hovorit to isté.. ake hrozne bývalé mal, vrátane teba.
Všetky boli hrozne on chudáčik ako medik.

Píšeš ze od začiatku to bol boj. To načo taký vzťah?
To ta bavilo? A co tvoje dieťa, vystavujes ho takémuto cirkusu?
Chystat a baliť na nočnú, on je co nesvojpravny?
A teda 2r vzťah, od začiatku boj, nastahujes si ho,trpis ho..aj tvoje dieťa.. este aj tehotná ostaneš..
Koľko mas rokov??

januska12323
25. nov 2025

Teba doma nemali radi keď si takéhoto vola uviažeš na krk a nazývaš to vzťahom?

anonym_d33c44
25. nov 2025

Je mi ľúto do akej situácii si sa dostala, ako sa hovorí láska je niekedy slepá. No teraz si sa vytriezvila a máš možnosť dať svoj život do poriadku. Jeho vykopni z domu a venuj sa svojim 2 deťom, nech majú kľudnu a spokojnu mamu.

monulka205
25. nov 2025

@anonym_autor prepáč ja nedokážem čítať tieto príbehy kde žena vidí že muž sa k nej správa ako k handre alebo poslednej chudere, ona aj vie, že to nie je dobre a napriek tomu si silou mocou s ním urobí decko. Keď si predstavím, že tam budeš s tým malým deckom nešťastná a vynervovana, či ten tvoj kkt príde v noci nadrbany, či nedostaneš aj rovno po hube tak nechapem. Nechápem čo presne ta pri ňom drzalo, z akého dôvodu si si vyberala pre dieťa takého otca... Pošli ho dpc, ja by som ho neuviedla ani ako osobu, čo mi dala svoje semeno, lebo by som sa hanbila sama pred sebou a chcela by som ho škrtnúť zo života. Ale ty to neurobis, budeš s ním aj keď vás bude mlátiť a ty tu budeš plakať aký zlý život máš. Veľa šťastia teda

pikachu999
25. nov 2025

Ženy prosím.. zachraňujte radšej mačky a psov..nie eb*ych chlapov..

mk22
25. nov 2025
@monulka205

@anonym_autor prepáč ja nedokážem čítať tieto príbehy kde žena vidí že muž sa k nej správa ako k handre alebo poslednej chudere, ona aj vie, že to nie je dobre a napriek tomu si silou mocou s ním urobí decko. Keď si predstavím, že tam budeš s tým malým deckom nešťastná a vynervovana, či ten tvoj kkt príde v noci nadrbany, či nedostaneš aj rovno po hube tak nechapem. Nechápem čo presne ta pri ňom drzalo, z akého dôvodu si si vyberala pre dieťa takého otca... Pošli ho dpc, ja by som ho neuviedla ani ako osobu, čo mi dala svoje semeno, lebo by som sa hanbila sama pred sebou a chcela by som ho škrtnúť zo života. Ale ty to neurobis, budeš s ním aj keď vás bude mlátiť a ty tu budeš plakať aký zlý život máš. Veľa šťastia teda

@monulka205 a napíše..ja ho ľúbim.. súhlasím s tebou do posl písmenká.
Od začiatku zlý vzťah a držala sa ho zubami nechtami..

betulinka1
25. nov 2025

@anonym_autor toto neverim, ze existuje zena, ktora si dobrovolne spravi dieta s tymto blbcom.

sova7
25. nov 2025
@monulka205

@monulka205 neliečená psychoza zrejme s poruchou osobnosti plus alkohol výkyvy nálad som zvedavá kolko to potrvá kým prídu bludy a halucinácie to bude ako mať dieťa v byte s odistenym granátom. Ona tiež musí mať nejaký problém jej ide o život s takým chlapom a ona ho miluje ja už to ani nekomentujem. Ona doslova dobrovoľne vliezla do bazéna s krokodilom vidí čo to je a nahovára si veď nemá také zuby veď ma ešte neuhryzol veď je neškodný je to jaštericka. Jasné že kazda jeho bývalá bola zla keď ho kopla do prdele on je predsa riaditeľ zemegule

anonym_e59f80
25. nov 2025

Toto je vymyslená téma. Neverím, že jedna dospelá žena môže byť až takáto ehm.

dankabg
25. nov 2025

Autorka, jedno dieťa už máš. Prečo, keď si si vyberala partnera, si sa nezamerala na to, ako bude vychádzať s tvojim dieťaťom, či ti bude v živote pomáhať a stáť pri tebe? Či si nechcela byť sama a bláznivo si sa zamilovala do beznadejneho prípadu? Takéto nieco si slobodná matka/ vdova už nemôže dovoliť. Myslí na svoje už narodené dieťa, aj na to, ktoré nosis pod srdcom a nabudúce, ak si budeš hľadať partnera, tak si to veľmi dobre premysli a poriadne ho spoznaj

anonym_1769a5
25. nov 2025
@anonym_e59f80

Toto je vymyslená téma. Neverím, že jedna dospelá žena môže byť až takáto ehm.

@anonym_e59f80 Ver, ze moze...mali sme taku susedu. A tato, ked si bude hladat dalsieho otecka pre dalsie dieta, neomylne si vyberie najvacsieho luzra pod slnkom.

tom_i
25. nov 2025

On má 4 deti? Na tie kašle... Čo čakáš. Sama viete, že sa dokážete postarať o sebe aj dve detičky. Nie ste samaritan. On si vás nezaslúži. Žiadne podmienky. Keď si doteraz nezažil čo dostal. Nebude si to vážiť nikdy. Vás potrebuje vaše dieťa a budúce bábätko, nie ten hajzlik.

tinka3435
25. nov 2025

@anonym_autor Odísť to je jediná odpoveď

janamoto78
26. nov 2025

@anonym_autor miesto tohto výlevu, si sa mala pobaliť. Alebo jeho. Na čo prosím ťa čakáš? Prepáč, ale ak toto nie je vymyslený príbeh, čo ešte potrebuješ aby sa ti otvorili oči a myseľ? Na čo sa tu konkrétne čaká???

anonym_7efb52
26. nov 2025

Och, ako by som citala o mojom. On sa zabaval, chlastacky, nerobil, nepomahal, kritizoval ma za vsetko, ukradol mi peniaze, kym ja som ledva zila s obrovskym bruchom on mal zivot gombicku. Po potode ma cakal vybuch v byte, cize ubolena, unavena som musela upratovat lebo on oslavoval. So synom mi vobec nepomohol. Az kym som sa nenastvala a nevyhodila ho. Len ten moj nemal 4 deti, uz to by mal byt nejaky ukazovatel. Ale s tym uz nic nenarobis.
No ked som ho vyhodila, zrazu prestal pit, kamosi boli bokom, robotu si nasiel, pravidelne platil, nosil darceky, prosil, prosil, prosil. Ale bolo neskoro. Aj ked bol na hovno partner ako otec sa teraz snazi. Vychadzame relativne ok, on je stale v tom, ze este dostane sancu ale u mna to haslo. Ak chces pokoj, vykopni ho ako tie pred tebou.

anonym_1769a5
26. nov 2025
@anonym_7efb52

Och, ako by som citala o mojom. On sa zabaval, chlastacky, nerobil, nepomahal, kritizoval ma za vsetko, ukradol mi peniaze, kym ja som ledva zila s obrovskym bruchom on mal zivot gombicku. Po potode ma cakal vybuch v byte, cize ubolena, unavena som musela upratovat lebo on oslavoval. So synom mi vobec nepomohol. Az kym som sa nenastvala a nevyhodila ho. Len ten moj nemal 4 deti, uz to by mal byt nejaky ukazovatel. Ale s tym uz nic nenarobis.
No ked som ho vyhodila, zrazu prestal pit, kamosi boli bokom, robotu si nasiel, pravidelne platil, nosil darceky, prosil, prosil, prosil. Ale bolo neskoro. Aj ked bol na hovno partner ako otec sa teraz snazi. Vychadzame relativne ok, on je stale v tom, ze este dostane sancu ale u mna to haslo. Ak chces pokoj, vykopni ho ako tie pred tebou.

@anonym_7efb52 No konecne to jedna dokazala. Takze sa to da. Tu na MK vyplakavaju vsetky, ze muz pije, nestara sa atd., ale opustit chlapa ani za svet...tak co takej poradis.

anonym_ff7dd9
26. nov 2025

Normálne mi to pripomenulo jedného takého z okolia. Nenarodilo sa mu náhodou to štvrté dieťa ešte len tento rok?

macko1983
26. nov 2025

@anonym_autor pane bože!!!Vyhoď ho z domu,ešte dnes.Ty potrebuješ teraz kľud a hlavne ked sa malé narodí, mala by si sa vrátiť do kľudného prostredia.To čo máš teraz doma je len prísavka,psychický ťa depta.Božinku baby ako môžte byť s tak psychický labilnym človekom a ešte tvrdiť, ved ja ho mám rada.Zrejme od samého začiatku sa ukázal,už tam si to mala stopnúť.

anonym_568b29
26. nov 2025
@anonym_autor

@marca12 ja som mu chcela ukázať čo je normálny život nedá sa a už viem že nesom problém ja dokázala som si to za tie mesiace že do frasa druhý by bol rad aj za malo

@anonym_autor fuha, zena, ty mas spasitelsky syndrom. Od zscistku vies, ze to je zle, nadava ti, je alkoholik, nepracuje a chces ho vytiahnut z tej kaluze, do ktorej sa sam dostal. Zmier sa s tym, ze tvoje dieta ma otca akeho si mu vybrala a cim skor sa s tym chlapom rozluc, aby ta nestiahol dolu. Pevne verim, ze nie si za neho vydata, kedze nepracuje a pije a bohvie ci nenarobil aj dlhy. Cim skor sa ho zbav a venuj sa detom.

vecicky1805
26. nov 2025

@anonym_autor akoze nechcem byť hnusná aj Ti je to jasné sama si si odpovedala, teraz to máš nahovno čo už, ale furt možeš mať lepší život..ja už ale fakt nerozumiem keď sa niekto zmení po čase kvoli nejakým veciam ok dá sa na tom pracovať ak chcú obaja , ak bol ale takíto od začiatku ku*va žena na čo Ti bol taký koko* ? Ja nechápem..však dajú sa nájsť aj rozumnejší to Ti už neblikalo jeho správanie plus že už mal dve ženy s ktorými to nevyšlo a keď už si mu chcela dať šancu ale urobiť si s ním ešte dieťa takto skoro? To myslím v dobrom nechcem urážať kritizovať, láska neláska, môžeš si za to sama svojimi rozhodnutiami..ja ako ti poslednú dobu čítam príspevky no neviem akosi neverím..že by si toto niekto sám spravil kto má všetkých pokope. Skomplikovať ai takto život, ešte jak sa dá zamilovať do človeka ktorý je takíto od začiatku? 🙈 ako sorry, ale proste dať posledné ultimátum ak chceš a pri prvom prešľape od seba..a daj si na čas a chlapmi pauzu kým sa nedáš doporiadku a stanovíš si nejaké hranice, hodnoty a nenadobudneš aspoň dáku sebaúctu. Držím palce.

anonym_6128f4
26. nov 2025

Ja toto nepochopím. Chlapec je chodiaci red flag a ona mu ide ešte porodiť dieťa.

anonym_7efb52
26. nov 2025
@anonym_1769a5

@anonym_7efb52 No konecne to jedna dokazala. Takze sa to da. Tu na MK vyplakavaju vsetky, ze muz pije, nestara sa atd., ale opustit chlapa ani za svet...tak co takej poradis.

@anonym_1769a5 ved… a na co je taky chlap? Jasne, ak zena nema kam ist, je to urcite narocnejsie zacat odznovu a odist. Taky chlap ta ubera o energiu, peniaze, vezme ti aj to co mas na plienky a este ta kritizuje. Ja som mala byt, uspory, podporu od rodicov,takze to bolo jednoduchsie. Robim z domu a syn ma 1,5roka. Ja som nemala co stratit. To on prisiel o vsetko a velmi dobre to vie. Myslim, ze casom si najdem niekoho, kto ma doceni a bude milovat. Ak nie, tak mam najlepsieho, najuzasnejsieho synceka.

strelkyna1
26. nov 2025
@anonym_autor

@sova7 kiežby to bolo vymyslené , vieš čo je najhoršie ? Že ja to všetko viem ale ja sprostá krava vždy odpustím všetko toľko krát už to bolo a vždy a vždy ma zmanipuluje . Aj keď si poviem dosť on využíva moju dobrotu . On je ten kde nemá kde byt , nie ja a to je najhoršie lebo potom vždy počúvam len to že ho vyhadzujem

@anonym_autor Tak ho uz vyhod a nepustaj naspat a nebudes musiet nic pocuvat, ked viac nevstupi dnu.

anonym_24a350
26. nov 2025

Ja chápem, že žena sa vie niekedy zaľúbiť tak ,že tie veci nevidí, ale predpokladám, že nemáte už 20 rokov... Moja rada je zbaviť sa ho čím skôr, keď máte mamku, ktorá vám pomáhala aj pri prvom dieťati pomôže aj pri druhom, máte vlastné bývanie to je základ a čím skôr sa takého chlapa treba zbaviť. Alkohol, ženy, 4 deti, žiadna práca ani byt, celé zle... prajem Vám nech sa správne rozhodnete a hlavne ,keď Vám bude sľubovať, že sa zmení, NEZMENÍ sa to je na sto percent isté.. len by vás ťahal dole...držím palce veľa síl prajem...

anonym_45f3cb
26. nov 2025
@anonym_autor

@marca12 ja som mu chcela ukázať čo je normálny život nedá sa a už viem že nesom problém ja dokázala som si to za tie mesiace že do frasa druhý by bol rad aj za malo

@anonym_autor tak on ti zas ukazal, ze o normalny zivot nema zaujem. nezmeni sa, uz sa stalo, ze budete mat spolu dieta, to uz nezmenis, tak sa vzchop a odteraz mysli len na dieta. pana otca posli nech mu pomozu tie zeny za ktorymi chodi. toto naozaj chces mat pri sebe doma ked prides s malym z porodnice? nemas nikoho z rodiny, kto by ti pomohol s jeho vystahovanim?

mayflowernl
26. nov 2025

Toto nebola laska, co ta zaslepila, ale ziadna sebaucta zdravy rozum.

anonym_9b3e9b
26. nov 2025

musí mať nejaký orgán pozlátený, keď si s ním... a srdce to asi nebude....