Zmena farby vlasov - partnerové preferencie a pocity
ahojte, mozno trosku vtipne, ale ja som sa nad tym normalne zamyslela. som s priatelom skoro dva roky, cely cas som mala tmavo hnede vlasy, a chcela som zmenu tak som sa nafarbila na svetlo. priatel mi nato povedal ze super, ze jemu sa pacia ovela viac svetle vlasy, ze tmavé hnede sa mu nepacia. cele tie dva roky som mala tmavé hnede vlasy 😀 jeho byvalky boli blond
@anonym_autor koľko máš rokov ? Vybral si ta hádam pre niečo ine ako farba vlasov
No a co
Nie neurazilo
Nepochvali - zle je, pochvali - zle je 🤷♀️
Neviem pôsobí to divne. Robil to môj ex manipulátor takže už si dávam na také "nevinne" poznámky pozor
@anonym_autor mne je u riti,čo sa páči chlapovi,podstata je,ako sa JA cítim.
Toto musíš mať vždy na pamäti,a neriešiť somariny.Aj by som mu to povedala,aby si nemyslel,že mňa môže vytočiť s takouto blbosťou.
@anonym_autor a čo ťa urazilo? však to ber skôr ako kompliment, že si sa mu zapáčila a zamiloval sa do teba aj napriek tomu, že sa mu hnedovlasé nepáčia
Nemám problém vyrobím si....
Temy o mikine na dome a copiku nemali úspech 😂
aspon vies, ze bol s tebou pre nieco ine, co ho na tebe pritahuje. nevidela by som to ako nejaky problem.
Ja by som sa strašne urazil, do hodiny by mal kufre zbalené vo vestibule, zámok na dverách by bol vymenený a zablokovaný na Pokeci.
Môjmu sa páčia aj mal len tmavovláse a pri i mne si zamiloval ryšavú 🙂 že som originálna
potesil sa proste, bud rada, ze ta netlacil do inej farby, neries
Veď napriek tvojej farbe vlasov si ťa vybral, takže nešiel po vlasoch, to bola lichôtka😁.
Ja nem chápem, kde je problém??
Moj milenec mal vsetky frajerky blondiny a mna jedinu ciernovlasu😆
ja som mala vzdy rada vysokych velkych chlapov a mam maleho chuduckeho ... keby pribral tiez by som sa potesila,ale to neznamena ,ze ho nemam rada
@anonym_autor a čo teraz? Nerozumiem príspevku
Môjmu sa páčia červenovlásky, nepáčia sa mu len blondiny a mal vždy hnedovlase🙂)
Tak teraz si budes farbit do konca vasho vztahu, alebo ked sa nasere, tak si das ciernu.
@anonym_autor Kamoskin priatel povedal, ze sa mu pacia najviac blondiny (aj jeho ex pred kamoskou väcsinou blond-spinavo blond, alebo pramienky s blond melirom 🤷♀️) a kamoska vzdy take cokoladovo-hnede vlasy. Ked sa jej opytal ci ich nepresvetli aspon pramienkami, tak mu dala odpoved, ze ked on si prefarbi z jeho spinavoblond na cierne, tak potom to skusi aj ona, odvtedy dal pokoj🤷♀️😄 Nie, nie je s nou kvoli vlasom, ale kvoli tomu,ze si rozumeju vo vela veciach, vlasy su pre nich nepodstatne a toto do nej len podpichol-oni sa radi skadlia🙂 No a su spolu uz 8 rokov🤷♀️🙂 Takze autorka, ty poznas svojho chlapa doma najlepsie, my nemozeme vediet, ci ta chcel zo srandy podpichnut, ci to povedal na vazno, a ako sa sprava aj za ine veci-ci je to jedine vec, kde by u teba prijal zmenu....🤷♀️
Mne môj muž povie že či mám make up alebo nie vždy vyzerám rovnako 😂 a teraz myslí to v dobrom alebo zlom zmysle slova? Proste neriešim. On si ani nevšimne keď si zafarbim vlasy na čierne a svoje mame také stredné hnedé. Proste chlapi. Robím to kvôli sebe
ja som tak mala asi rok a pol cierne kym som nezistila ze sa mu pacia moje prirodzene :D
Ten názov témy 🙈🙈
PartnerovE - krátke E
zvyšok radšej prejdem mlčaním
Ten názov témy 🙈🙈
PartnerovE - krátke E
zvyšok radšej prejdem mlčaním
@nyusika uz len ty si tu chýbala. Názov témy mení moderátor ✌️
@anonym_autor myslím, že je mu to úplne jedno. Chcel ťa pochváliť 😏
Každý môj bývalý chcel, aby som si zmenila farbu buď na čiernu, červenú atď. Prišla som na to, že ani jeden má naozaj nemal rád. Môj terajší priateľ zbožňuje moju prirodzenú farbu aj so sedinami. Trošku by som sa nad tým zamyslela

a co? povedal ti svoj nazor ze sa mu pacis aj ako blond kde je problem?