Zmena nálady po strate blízkeho
prosim uz to mam po smrti otca dlhe roky...plus korona...
jeden den som totalne na nic, druhy den upratujem varim peciem uplne naspeedovana
nechapem tieto zmeny nalad. v praci to bolo super, bola som super zena. ale potom si vybijem baterky a som mimo.,
lieky neberiem pretoze mam problemy so zaludkom a pecenou, cakam na vysetrenia.
co to moze byt?
teraz mi umrel dalsi najblizsi clovek idem z extremu do extremu. :(
za 2 hodiny stihnem co bezny clovek za poldna, proste citim ze musim sa hybat daco robit
potom sa vybijem a neviem nic.
mal to niekto prosim?
@valikasikulova mam to cele roky, moj psychiater ze mam depresie,
mna v 18 rokoch znasilnili a uz to slo. lenze to som nikomu nepovedala
bipolarna toto určite nie je. Autorka, ak máš máš depresiu, môže byť vysokofunkčná, bolo by najlepšie liečiť ju ako každú inú chorobu.
@shee11 dali mi depresia stredneho stupna ale ja mam aj OCD vsetko kontrolujem uz aj v pbchode tazko sa mi zije, idem z extremu do extremu
@shee11 normlane kontrolujem kde mam veci nakup lenze co mam robit. mam male dieta nechcem byt hospitalizovaná
ono sa to postupne nabaluje, prestane depresia, prestane aj ocd, prip. ine tažkosti. dnešne lieky su moderné, účinné, treba len spolupracovať s psychiatrom, prip. aj so psychologom, treba si uľaviť, keďže to máš a mala si naozaj ťažké.
@shee11 JE MAM Problem pecen zaludok lieky brat este nemozem,
neviem o tom, ze by antidepresiva zatažovali pečeň. to povedal psychiater, ze vzhladom na pečen nedá lieky?
@shee11 mam probelmy celkovo so zaludkom
@shee11 kazde lieky prechadzaju pecenou, je to zataz
@marca12 ved prave.
Vies psychicke problemy nie su sranda.. ak sa neliečia mozu viest cloveka aj k velmi zlym veciam. Neviem si predstavit ako boli.odlucenost od dieťaťa ale je lepsie tie tyzdne vydrzat akoby sa malo stať nieco zle... napríklad tot nedavny pripad.
. Ja sama psychicke problemy mam a zažila som nieco podobne co aj ty. Drzim ti palce.
@terezkaarthuramax ked bude moznost a pomoze nam mama, mozno by mi hiospitalizacia pomohla.
Prajem ti.aby sa ti polepšilo. Drz sa.
Depresie
@marca12 rozumiem, ale dr. Musí posúdiť benefity a riziká. Každopádne zaťaženie pečenie je minimálne.
8. mýtus: Antidepresíva poškodzujú pečeň
Antidepresíva v predpísaných dávkach a pri správnom užívaní pečeň nepoškodzujú a zaťažujú ju len minimálne. „Problémom je skôr alkohol a iné lieky, nie antidepresíva,“ ozrejmuje psychiatrička.