icon

Zmenia sa pocity mužov po sexe pred návštevou?

8. okt 2024

Poistiť si muža
mám takú otázku ale môže vám prísť trochu cez…😃 dajme tomu že sa s priateľom chystáte niekam na návštevu, je rozdieľ v pocitoch keď to spolu robíte/nerobíte pred návštevou? Myslím tým ak to nemáte tak myslí na to ten muž počas tej návštevy (na tej navsteve je viac peknych zien) ci si to dokaze predstavit aj s nimi, ze je kvazy taky nadrzany alebo ak by ste to mali pred navstevou tak uz na to taku chut nema a neriesi?
Hadam ste ma pochopili 😃

Strana
z2
melanta
8. okt 2024

Akože musím doma muža vyfajčiť pred tým, než odídeme na návštevu, aby nemyslel na to, že by to chcel s inými ženami, ktoré na tej návšteve sú? Panebože. Sme dospelí ľudia, nie zvieratká. Vieme sa ovládať. A sme vyzretí ľudia, ktorí sa milujú a majú medzi sebou dôveru, čo je základ vzťahu. Takže nie, takéto veci fakt neriešime.

katka13katka
8. okt 2024

Urob nieco so svojim sebavedomim.

simsalabim
8. okt 2024

🙈

diewcatqoo
8. okt 2024

Wtf 😳

jesenzima
8. okt 2024

Koniec toto 😂😂😂 akože, takéto myšlienkové pochody som nemala ani v 20 😃😃

br4n
8. okt 2024

To hádam ani nemôže byť pravda. Budeš ho "poisťovat" pred prácou, pred tým ako pojde s kolegom na pivo, ved čo keby...

sticker
brrunetkaa
8. okt 2024

Joj no a teraz si predstav že počas toho aktu s tebou mysli možno aj na iné ženy …tie z oslavy Napr 😀 ja by som ho držala len doma bez prístupu k TV a internetu pre istotu aby nemal iné na očiach

monro
8. okt 2024

Pre boha, toto je už čo za konštrukcia???

janulka1802
8. okt 2024

🤦🏽‍♀️

autor
8. okt 2024

@melanta ďakujem za odpoveď

kitycat
8. okt 2024

To si ty co stretavas toho ucitela, ze? 😀

autor
8. okt 2024

@kitycat nie, o čo ide? 😃

danica2711
8. okt 2024

že TROCHU cez... milé dievča, ty si celá "cez" a riadne...

ibrunova
8. okt 2024

Takého chlapa nepotrebujem, ak má chuť, nech ide.

gubcikova
8. okt 2024

Nie poistim si ho tak, že vždy mu dám análny kolík aby myslel na to že má niečo v zadku a nie na to ktorú by pretiahol 😂😂😂😂🙈🙈🙈🤦🏻‍♀️

unicornlady
8. okt 2024

Ak je tvoj priateľ kurevník, asi je jednoduchšie s ním nebyť.
Než sa báť na každej návšteve (ako seriózne, aj vonku len tak v meste cestou stretne veľa pekných žien), že nejakú chce a báť sa, že ťa podvedie.

januska12323
8. okt 2024

@br4n chlap by sa len potešil 😁

marhulka13
8. okt 2024

To aj vtedy mu mam ulahodit, keď ideme na návštevu k mojej mame? Nech nechytí chuť na svokru?

radkaradix
8. okt 2024

zaujimave, ako ta tu vsetky zhodili :D :D :D my si to doma bezne takto povieme a vybavime, presne preto, aby sme boli na navsteve pokojnejsi, uvolnenejsi ;)

melanta
8. okt 2024

@radkaradix nikto tu nikoho nezhodil. Ale ak dvaja ľudia majú normálny sexuálny život a normálny vzťah, tak nepotrebujú sexovať pred návštevou, aby boli uvoľnení. Ak sa neviete medzi ľuďmi uvoľniť a byť pokojní, tak je to problém, ktorý je potrebné riešiť. Pretože čo v prípade, že jeden z vás ochorie a nebude môcť niekoľko mesiacov nič? Myslím naozaj nič, nielen styk ale ani orál ani uspokojenie partnera rukou. Čo potom? Ten druhý bude niekoľko mesiacov nepokojný a nebude môcť chodiť medzi ľudí? Ja som zažila chemoterapiu, niekoľko mesiacov nebolo nič. A to akože mal môj muž prestať chodiť medzi ľudí, lebo by myslel na to, ako pretiahne všetky ženy v okolí? Nie je v poriadku nevedieť sa ovládať a potrebovať sex k tomu, aby ste mohli ísť v pokoji medzi ľudí. A to píšem ako žena, ktorá má sex veľmi rada a naozaj často. Ale byť nepokojná a nekľudná ak to pred návštevou nemám - je potrebné to riešiť, lebo to ozaj nie je normálne.

h2
8. okt 2024

@radkaradix Akože čo si pred návštevou poviete? "Poďme si zasexovať, aby sme na domácich neslintali?"

radkaradix
8. okt 2024

@melanta
@h2 boze to zase neberte tak vazne, jednoducho ak je cas a spomenieme si.. a ano, povieme zo srandy, ze aspon nebudeme potom slintat za opacnym pohlavim.. nemusite za kazdym vidiet nejaku poruchu, psychicke narusenie.. skratka mi ta autorkina otazka neprisla uplne odveci..

minenkak
8. okt 2024

No do riti toto mať hlave sa radšej picnem.ved on môže mať s tebou doma sex a na návšteve ešte s ďalšou ženou,možno s dvoma naraz ,čo mu v tom zabráni

minenkak
8. okt 2024

@radkaradix čo?to prečo,to váš vzrušujú všetci ľudia ktorých stretávate?

h2
8. okt 2024

@radkaradix Vy si to poviete zo srandy, ale autorka sa pýta vážne.

simik22
8. okt 2024

Som s manželom od mojich 16, celú mladosť sme chodili na diskotéky , chaty s kamarátkami a kamarátmi , ale toto mi naozaj nikdy nenapadlo

zobaka
8. okt 2024

toto je dobra cesta k zblazneniu sa

vilma7
8. okt 2024

Koľko.mate rokov? Ja si myslím, že aj ked mu vyorazdnis vajka, tak ked to má raz v sebe, bude tak slintať ako doga.

harrisson
8. okt 2024

Vždy je lepšie si to pred návštevou urobit 😁

h2
8. okt 2024

@harrisson Vždy je lepšie, urobiť si to pred návštevou, než si to urobiť pred návštevou. 🤣🤪

Strana
z2