Zmenia sa pocity mužov po sexe pred návštevou?
Poistiť si muža
mám takú otázku ale môže vám prísť trochu cez…😃 dajme tomu že sa s priateľom chystáte niekam na návštevu, je rozdieľ v pocitoch keď to spolu robíte/nerobíte pred návštevou? Myslím tým ak to nemáte tak myslí na to ten muž počas tej návštevy (na tej navsteve je viac peknych zien) ci si to dokaze predstavit aj s nimi, ze je kvazy taky nadrzany alebo ak by ste to mali pred navstevou tak uz na to taku chut nema a neriesi?
Hadam ste ma pochopili 😃
Urob nieco so svojim sebavedomim.
🙈
Wtf 😳
Koniec toto 😂😂😂 akože, takéto myšlienkové pochody som nemala ani v 20 😃😃
To hádam ani nemôže byť pravda. Budeš ho "poisťovat" pred prácou, pred tým ako pojde s kolegom na pivo, ved čo keby...

Joj no a teraz si predstav že počas toho aktu s tebou mysli možno aj na iné ženy …tie z oslavy Napr 😀 ja by som ho držala len doma bez prístupu k TV a internetu pre istotu aby nemal iné na očiach
Pre boha, toto je už čo za konštrukcia???
🤦🏽♀️
@melanta ďakujem za odpoveď
To si ty co stretavas toho ucitela, ze? 😀
@kitycat nie, o čo ide? 😃
že TROCHU cez... milé dievča, ty si celá "cez" a riadne...
Takého chlapa nepotrebujem, ak má chuť, nech ide.
Nie poistim si ho tak, že vždy mu dám análny kolík aby myslel na to že má niečo v zadku a nie na to ktorú by pretiahol 😂😂😂😂🙈🙈🙈🤦🏻♀️
Ak je tvoj priateľ kurevník, asi je jednoduchšie s ním nebyť.
Než sa báť na každej návšteve (ako seriózne, aj vonku len tak v meste cestou stretne veľa pekných žien), že nejakú chce a báť sa, že ťa podvedie.
@br4n chlap by sa len potešil 😁
To aj vtedy mu mam ulahodit, keď ideme na návštevu k mojej mame? Nech nechytí chuť na svokru?
zaujimave, ako ta tu vsetky zhodili :D :D :D my si to doma bezne takto povieme a vybavime, presne preto, aby sme boli na navsteve pokojnejsi, uvolnenejsi ;)
@radkaradix nikto tu nikoho nezhodil. Ale ak dvaja ľudia majú normálny sexuálny život a normálny vzťah, tak nepotrebujú sexovať pred návštevou, aby boli uvoľnení. Ak sa neviete medzi ľuďmi uvoľniť a byť pokojní, tak je to problém, ktorý je potrebné riešiť. Pretože čo v prípade, že jeden z vás ochorie a nebude môcť niekoľko mesiacov nič? Myslím naozaj nič, nielen styk ale ani orál ani uspokojenie partnera rukou. Čo potom? Ten druhý bude niekoľko mesiacov nepokojný a nebude môcť chodiť medzi ľudí? Ja som zažila chemoterapiu, niekoľko mesiacov nebolo nič. A to akože mal môj muž prestať chodiť medzi ľudí, lebo by myslel na to, ako pretiahne všetky ženy v okolí? Nie je v poriadku nevedieť sa ovládať a potrebovať sex k tomu, aby ste mohli ísť v pokoji medzi ľudí. A to píšem ako žena, ktorá má sex veľmi rada a naozaj často. Ale byť nepokojná a nekľudná ak to pred návštevou nemám - je potrebné to riešiť, lebo to ozaj nie je normálne.
@radkaradix Akože čo si pred návštevou poviete? "Poďme si zasexovať, aby sme na domácich neslintali?"
No do riti toto mať hlave sa radšej picnem.ved on môže mať s tebou doma sex a na návšteve ešte s ďalšou ženou,možno s dvoma naraz ,čo mu v tom zabráni
@radkaradix čo?to prečo,to váš vzrušujú všetci ľudia ktorých stretávate?
@radkaradix Vy si to poviete zo srandy, ale autorka sa pýta vážne.
Som s manželom od mojich 16, celú mladosť sme chodili na diskotéky , chaty s kamarátkami a kamarátmi , ale toto mi naozaj nikdy nenapadlo
toto je dobra cesta k zblazneniu sa
Koľko.mate rokov? Ja si myslím, že aj ked mu vyorazdnis vajka, tak ked to má raz v sebe, bude tak slintať ako doga.
Vždy je lepšie si to pred návštevou urobit 😁

Akože musím doma muža vyfajčiť pred tým, než odídeme na návštevu, aby nemyslel na to, že by to chcel s inými ženami, ktoré na tej návšteve sú? Panebože. Sme dospelí ľudia, nie zvieratká. Vieme sa ovládať. A sme vyzretí ľudia, ktorí sa milujú a majú medzi sebou dôveru, čo je základ vzťahu. Takže nie, takéto veci fakt neriešime.