icon

Zmiešané pocity zo vzťahu

14. apr 2025

Ja som si myslela že keď mám za sebou viac vzťahov a som skúsená ze konečne budem chápať vzťahom a mužom ale nechápem doteraz. Mám 30 rokov, niekoľko vzťahov za sebou, teraz som v kontakte s jedným ktorý vie že mám taky život že od výplaty k výplate, dá sa povedať že prežívam. A on mi dáva otázky že či mám vysnívané auto 😀 že aký mám sen v tom že aké krajiny navštívim. Chápem že niekto takto chodí ale ja nie, ja som bežný človek 😀 a on o tom dobre vie. A tieto otázky mi nedával preto žeby mi to chcel splniť. Ale proste len tak , z nudy 😀 (ma 29) a chcela som to ukončiť lebo prišli mi nejaké zdravotné problémy do toho problémy s bývaním. A nedokázala som sa sústrediť ešte aj na neho. A on mi povie že no daj sa dokopy a že keby dačo že bude tu pre mňa. Tie zdravotné problémy ktoré mám sa liečia tazko a veľmi dlho. Mám pocit veľa krát že vôbec nemá šajnu o čom rozprávam.. neviem.. taktiež hovorí o sebe že on je bojovník že on sa nikdy nevzdáva a také reči 😀pritom dokopy v živote nič nezažil, na ruzach ustlane od rodičov. Doteraz býval s rodičmi. Potom ako kompliment mi napísal že : si krásna sťa socha michallengela :D pritom vyzerá úplne normálne, je zábavný, niečo pekné sem tam vypoti ale tie ostatné veci neviem :D a ma prvom rande mi doniesol hneď kvety a darček a druhé rande mal ruky za chrbtom a mi hovorí že práva alebo ľavá :D a vyskereny. Ja že ľava. A v ruke mal Kinder vajco :D neviem , on celý bol natešený z toho a ja som sa cítila nenormálne trapne. Nevie čo mám robiť.

Strana
z2
domkakvet
14. apr 2025

On bude nejaky az moc vtipny. Nepride mi pripraveny na vazny vztah.

vanilkovazmrzka
14. apr 2025

No neznie to ako seriozny zaujem. Skor taky sebestredny manipulator, a ty lahka obet.

deti95060810
14. apr 2025

mne príde že má diagnózu...

zuzanka.zuzu
14. apr 2025

debil 😀😀 pusti spať do obehu

autor
Autor odpoveď zmazal
zobaka
14. apr 2025

očividne nie ste na rovnakej vlne

pralinka25
14. apr 2025

no a mne zas prides ty trochu upata.
co je zle na tom mat sny. to je jedno ze mas teraz na hovno situaciu. raz mozno nebudes mat. aj ja mam sny ktore teraz nemozem splnit. a mozno ich nesplnim nikdy. ale aj tie najnesplnitelnejsie ciele nas posuvaju. treba nejake mat. my si s muzom sem tam hovorime co vselico by sme chceli a hovorili sme si to aj ked sme mali zle obdobie kedy bol zivot o inom ako o plneni nejakych snov. ale ked sa polepsilo boli tu tie sny ktore sa sem tam nakoniec plnia.
vsetci ho tu hned odsudili ale ja v tvojom popise nevidim debila ani manipulatora ani cloveka s diagnozou.
ze ti dal kinderko? to je take poburujuce a tak nekonecne trapne? ze ti dal kvety na prvom rande? a? ze ti povie aby si sa dala dokopy a bude tu pre teba? ci co vlastne je na nom debilne? to ze ho mrzi nezaujem? boze ved aj ja sa opytam kazdy den muza ako bolo tam a tam. to bezne ludia nerobia ze spolu zdielju svoje zivoty? tebe nepadne dobre ked sa niekto zujima ako si sa mala, ako bolo? ci kazdy za seba po svojom a od seba?
cim sa ti vysmieva? mozno mas problem ty sama so sebou a nezvladas cloveka ktory nedepkuje. neviem no. mozno si ani ty neni pripravena na vztah. vies co vlastne hladas? to je dost podstatne. ved s nim nebud ked ti to nevyhovuje. za mna z popisu nic hrozne.
kasli na vztahy. nevychadzaju ti. zameraj sa na seba. daj sa dokopy zdravotne, ujasni si co potrebujes co hladas co chces a az potom si pritiahni do zivota nieco vhodne. takto sa v tom len nejako placas. a to nemyslim ani trochu zle ani utocne.

krasneleto
14. apr 2025

z toho co pises, mi nepride ako partner pre teba... daj si na misku vah, co ta v tomto vztahu drzi. mas problem, nie je tu.. ale keby daco.. tak naoko akoze sa ponukol... vie, ze ledva prezivas, pyta sa o akom aute snivas- fakt vtipne... kindervajco by ma pobavilo, to ano, ale toto mi nepride ako vyzrety muz, ktoreho zaujima nieco viac ako je on sam

belllinka
14. apr 2025

Tiez nechapem co take strasne urobil alebo povedal, ze mnohe ho tu oznacili za debila s diagnozou 🤦‍♀️ Skor ty mi prides byt vydepkovana osoba bez stipky zmyslu pre humor, bez snov a iba pripravena sa kazdemu stazovat a riesit iba svoje choroby.

ki__
14. apr 2025

@pralinka25 súhlasím.
Nevidím na tomto nič zle. Mám vysnívané auto, aj keď viem že pravdepodobne ho nebudem mať nikdy. Momentálne si žijeme skromnejšie, ale napriek tomu "plánujem" dovolenku snov.
V živote si asi veľa komplimentov nedostala, ak sa dokážeš pozastaviť nad vedou "si krásna sťa socha michallengela". Podľa mňa je to nádherný a jedinečný kompliment. Môžeš byť obyčajná žena, ale pre niekoho si predsa nádherná.
Ženy sa hnevajú, ak im muž neprinesie na rande kvety. Ženy sa hnevajú, ak im muž prinesie na rande kvety. Ženy si nájdu dôvod, prečo sa hnevať a prečo niekoho nazvať trápnym.
A to kinder vajco je tiež super. Veď kto by nemal rád kinder vajco a to prekvapenie vo vnútri? Treba sa vedieť tešiť aj z maličkostí.
S partnerom sme spolu 10 rokov a aj napriek tomu, že odpoveď poznám, sa ho každý deň opýtam "ako bolo v práci?"
Nie ste na rovnakej vlne, to je pravda. Ale to neznamená, že on je detinský a trápny. Je úplne normálny.

zuzanka.zuzu
14. apr 2025

jeeej debil by si tu očividne našiel frajerku 😀😀 no nič, ty toho michelangela nechaj a nájdi si lepšieho 😉

belllinka
14. apr 2025

@zuzanka.zuzu z coho konkretne si usudila, ze je debil?

zuzanka.zuzu
14. apr 2025

@belllinka pre mňa je 🤷 z toho správania. našťastie je možnosť výberu, tento by pre mňa nebol

zorienka28
14. apr 2025

Ja by som ho blokla za toho “michallengela”.

lintu
14. apr 2025

Ako dlho sa poznáte? V podstate ho tiež nevidím nejak tragicky, ale záleží aj na detailoch okolo toho. Ak sa musíš pri ňom premáhať, hľadaj k sebe niekoho rovnejšieho.

enmery
15. apr 2025

V skratke, ako to na mňa pôsobí: Aký išiel, takú našiel.💁‍♀️

miadi
15. apr 2025

Keby sa ti naozaj pačil tak to kinderko by ti nevadilo . Prislo by ti mile . No ty mas dost problemov sama so sebou . Zdravim byvanim financne problemy. Takze chalan co zije u rodicov nie je pre teba princ na bielom koni. Z tvojho popisu Akoby si chcela chlapa co ti povie pod ku Mne byvat budes sa tu liečit a kupim ti auto snov . Hneva ta ze tento v podstate cudzi clovek ti nema ani co ponuknut .on s tebou konverzacne aby rec nestala alebo aby spoznal tvoj vkus na auta ci krajiny kde by si raz chcela ist ( on ma hlavu v buducnosti) ty zatial nevidis ziadnu lepsiu buducnost . Lebo sa topiš v existencnych problemoch . To neznamena ze je debil ci ma diagnozu. Len nema tvoje problemy. Co ty vies vdaka tomu ze byva u rodicov Mozno uz ma usetrene na to auto jeho snou ci dovolenky .Na vztah teraz nemas energiu tak sa sustred len na seba .

cyberk
15. apr 2025

Fuh sa necudujem, ze si sama. Posobis ako kopka nestastia, bez snov a cielov. Stiahla by si ho dole zbytocne.

pralinka25
15. apr 2025

@zuzanka.zuzu tak s tvojim spravanim ani ty nie si pre kazdeho. Nazvat niekoho hned debilom ani ho nepoznas a ani nic zle neurobil. Otras.

belllinka
15. apr 2025

K tebe by sa najlepšie hodil nejaký dôchodca. Bez snov, bez plánov, zatrpknutý, prežívajúci iba z mesiaca na mesiac a ochotný baviť sa iba o chorobách

pralinka25
15. apr 2025

V tomto pripade radim chalanovi bez chlapce bez

tamtamka26
15. apr 2025

z pár riadkov niekoho titulovať debil mi príde minimálne divné... ja mám pocit, že tebe vadí, že on nemá problémy a tým pádom ťa nechápe. ako sa hovorí - kto nezažil, nepochopí. Ale možno ťa on chce práve trochu uvoľniť, zmeniť smer tvojich myšlienok práve otázkami na tvoje sny.. nevidím nič také tragické na tom a to kinderko by ma pobavilo. mám rada vtipné prekvapenia. a čo napísal o tej soche - asi sa chcel blysnúť, že má trochu prehľad aj o takýchto veciach, alebo si myslel, že to bude na teba romanticky pôsobiť.

zuzanka.zuzu
15. apr 2025

@pralinka25 veru tak, ja našťastie nie som pre každého 😉 ty si pre každého? otras 😜

kiwi3
15. apr 2025

normalne mily chalan, on za tvoje problemy nemoze... a to kinderko by ma fakt potesilo, ved to je taky prijemny maly darcek, kokos.
nechapem, co tu niektore pisu, aky debil... akoze cim sa tak previnil? skor mi to pride, ze niekto nevie mat vlastny nazor, len tak pritaka na vsetko.

alenka58
15. apr 2025

mne príde z opisu vtipný a milý, človek má mať sny, ty žiješ akoby si z tej momentálnej reality nemala svetlo v budúcnosti, že on žije ináč by mohlo byť pre teba pozitívne ale ty naopak to vidíš negatívne

morpheuss
15. apr 2025

@zuzanka.zuzu Ja ženám hovorievam presne toto... že nie som pre každého.. nie každá žena mi príde na chuť. Ale ak mi na chuť príde, iného chlapa už nechce 😂

pralinka25
15. apr 2025

@zuzanka.zuzu a vsak aj ked je to anonymne forum clovek sa nemusi prezentovat ako primitiv. Ci?

alickapusinka
15. apr 2025

Normálny chalan len tvoje správanie je dívne.A čo že TI dal kinder vajce ak by TI dal kondom tak nepoviem ale kinder vajce píšeš an prvom stretnuti TI dal kvety a darček.Niekoho poteši aj maličkosť niekomu nestači an zlata retiazka.A čo je na tom zle že sa ťa pýtal ake máš vysnivane auto.Nemáš žiadne.Namiesto toho sa len ľutuješ ake TY máš zdravotne problémy že žiješ od výplaty k výplate. Každý sme si strojcom svojho šťastia.Strašne veľa ľudi je chorých a hlavne mladých.TY nepíšeš o tom že by si mu dala šancu že ved uvidime.Možno si myslel že ked TI dal kinderko ťa to poteši a smial sa.Obyčajný chalan a nie manipulátor a debil.Takých to si videla z lietadla.Radšej ho nechaj to lepšie urobiš.Ako zmyšľaš tak konaš.

tata2018
15. apr 2025

Nevidím na tom nič divné. Snívaj a bude ti to splnené, možno preto to robí aby si sa zo svojich finančných problémov dostala,lebo základ je zmeniť to na čo myslíš, a to aj dostaneš . A vec s kinderkom celkom vtipná 🙂

mantilka
16. apr 2025

Keď ti nevyhovuje ukonči to, ale tiež nad sebou sa zamysli...strašne negatívne píšeš. Sny sú dôležité.

Strana
z2