Znova som sa sklamala: Opäť opustená partnerom
Ahojte , ja už neviem čo mam robiť psychicky som na dne . V septembri 2023 ma môj ex na moje narodeniny cez SMS opustil , nechal . Dôvod ? Že mu leziem na nervy … znášala som to veľmi ťažko pol roka som sa dávala z toho dokopy .. tento rok v aprili sa mi ozval stretli sme sa a postupne sme sa dali dokopy zase , Ano aj napriek okoliu ktoré ma od neho odhováralo ma stále moje city a láska k nemu ťahali tak som do toho vzťahu opäť šla … všetko v poriadku az predvčerom ma opäť opustil lebo som sa ho stále pýtala čo mu je ( cely deň bol nervózny tak som chcela vedieť čo sa deje ) a tak ten vzťah ukončil lebo mu robím nervy že sa ho vypytujem čo mu ju
Ja neviem čo si o tom myslieť stále ho ľúbim ale na druhej strane mo rozum mi hovorí že s takým človekom asi nemám žiadnu budúcnosť .. mam 27 r a veľmi túžim po rodine a dieťati ale nie takým štýlom že ma bude stále od seba odbíjať a ukončovať vzťah .. a to on ma 40 čo by som čakala od chlapa vyzretý rozum
Dakujem z každú odpoved
Mne povedal raz kamoš...si na priateľa príliš dobrá. Porozmýšľala som o tom a v ďalšom vzťahu som to zmenila. Bola som sama sebou, nesnažila som sa toľko ako predtým...a vyšlo to!

Ty dozrej práve teraz a to tým, že za ním dáš hrubú čiaru a poučis sa. On nie je chlap pre rodinu a vôbec nie v 40 rokoch...podivin. Popracuj na svojom sebavedomí.