Zo strachu do lásky
Ahojte baby,neprišla som si po radu.Chcela by som skôr podporiť ženy a mamičky,ktoré si myslia,že nie je cesta späť a ani von zo zlého vzťahu.
Chcela by som začať tým,že som sa 12 rokov trápila s chlapom,ktorému sme s dcérou nestali absolútne za nič.Drogy,nevera,alkohol,tyranie aj fyzické,zničený byt a zničená ja-schudnutá,panicke ataky,uzkost,tetania.Keď už to bolo na bode mrazu som sa stretla nahodne so starým známym a našimi spoločnými priateľmi.Pred tým sme sa videli asi 2-3x ale každý sme mali svoj život.Pracoval v zahraničí a na Slovensko išiel iba raz za čas.Počul ako na tom som a spolocne stretnutie mi dvihlo náladu ale ani vo sne by ma nenapadlo v tej dobe,že to dopadne takto.Je medzi nami 13 ročný rozdiel-on starši.Fešak od pohľadu-svaly,krásny úsmev a vždy pozitívne naladený a sebestačný. V tej dobe bol už 3 roky sam tiež po nevydarenom vzťahu.Ked odchádzal zobral si na mňa kontakt.Hneď ako sa vrátil už som si našla správy.Robil prekvapenia,že meral takú diaľku aby ma prišiel navštíviť do práce iba tak.Vždy keď som ho zbadala som sa cítila ako keby som mala 15rokov a on rovnako.Dnes sme spolu 3 roky.Vychováva moje dieťa,pomáha mi so všetkým.Boli sme už na 8 dovolenkách a na nespočetne veľa výletoch.Podniká naďalej aj za hranicami a aj u nás.Podporuje ma vo všetkom a doslova ma nosí na rukách.Niečo na tých starších chlapoch bude.Oni nekecajú,oni konajú.Toľko som sa modlila aby to peklo skončilo,že som bola vypočuta a dnes mám moju lásku ❤️
@anonym_autor som sama s dcerou 3 roky, v podstate mala 5mes ked sa zdekoval
Expartner odisiel sam , neviem ci by som ja nabrala odvahu
Teraz som zato vdacna, neboli by sme stastne
Co sa ncaka do buducna neviem
Bud pride niekto skvely alebo sa budem musiet naucit zit sama
Dakujem za zdielanie tvojho pribehu 🍀
@anonym_autor som sama s dcerou 3 roky, v podstate mala 5mes ked sa zdekoval
Expartner odisiel sam , neviem ci by som ja nabrala odvahu
Teraz som zato vdacna, neboli by sme stastne
Co sa ncaka do buducna neviem
Bud pride niekto skvely alebo sa budem musiet naucit zit sama
Dakujem za zdielanie tvojho pribehu 🍀
@anonym_957b7f ja som bola na tom veľmi zle a stále som sa bála,že keď ho vyrazím z domu zostanem sama a podobne.Myslim si,že za to,čím som si prešla som od niekoho z hora (nech si to každý nazýva ako chce)dostala veľmi dobrú odmenu.Aj po 3 rokoch láska kvitne a stále sme zamilovaní a šťastní a dcérka tak isto,konečne klud pohoda a harmónia a ukazovanie šťastnej rodiny.Držim veľmi prsty.Aj na teba čaká niekto špeciálny,čo v tebe uvidí,čo ten pred tým nevidel.😘
@anonym_autor som rada ze to dobre dopadlo a ze si sa podelila o svoj pribeh.
@anonym_autor
Super, ze sa Ti to podarilo obratit a dari sa vam.
Super, že si našla šťastie
Ale odporúčam nie kvoli novému chlapovi ukoncovat zlý vzťah ale hlaaaaaaavne pre deti

@anonym_autor Vždy je cesta ako nezotrvat vo vzťahu,ktorý vás ničí aj emočne ale aj fyzicky.Sú to zabité roky,ktoré vás síce naučia ale nevrátite ich späť.Nebojte sa,že to nezvládnete ako som to robila ja.