icon

Zostali by ste s manželom, ktorý tajne píše iným ženám?

18. júl 2026

Zostali by ste s manželom, ak by ste vedeli, že si potajme neustále vypísuje s rôznymi lahkymi zenami,ale inak je k vám ok celkom, normálny pozorný a všetko zdanlivo funguje? Aj sexuálny život funguje. Všetko funguje ako má. Len má túto tajomnú komnatu
Na internete si žije svoj život v anonymite.
Pričom ste spolu už dlhé roky a Ľubite ho.
Dokázali by ste sa povzniesť na to?
Ak viete, že manžel má k vám city, ale odmieta tieto "hobby" zmeniť? Lebo je proste taký "aký je" A mal ho brat s tým aký je.
Ďakujem
Prosím len o konštruktívne odpovede.

Strana
z5
anonym_b33388
Včera o 16:41
@anonym_autor

@anonym_35151b obdivujem ta, že si to dokázala preťať. Po tých rokoch. Si silná Baba. Klobúk dole. Ja zbieramm odvahu. Oni sú na tom závislí. Adrenalín, novosť, vzrušenie.

@anonym_autor ja som sa s takým rozviedla. Hneď ako som to zistila, 2 týždne na to som podala návrh na rozvod.
Nemám dôkaz že by ma aj podvádzal, ale som o tom presvedcena. A teba určite tiež podvádza. Myslieť si že si 9 rokov len píše, je velmi naivné prepac

autor
Včera o 17:57
@anonym_b33388

@anonym_autor ja som sa s takým rozviedla. Hneď ako som to zistila, 2 týždne na to som podala návrh na rozvod.
Nemám dôkaz že by ma aj podvádzal, ale som o tom presvedcena. A teba určite tiež podvádza. Myslieť si že si 9 rokov len píše, je velmi naivné prepac

@anonym_b33388 a on akože nič na ten rozvod nepovedal?

anonym_b33388
Včera o 18:57
@anonym_autor

@anonym_autor mne bolo úplne jedno čo mi hovori,. Ja som sa chcela rozviesť a aj som sa rozviedla. Nemohla som sa na neho viac pozerať, chcelo sa mi grcať z neho.

anonym_cc2a8d
Včera o 20:35
@minenkaa

@anonym_autor veríš aj na jeziska ešte?

@minenkaa v tomto je istotne lahsie verit na Jeziska. Ako takemu chlapovi.

minenkaa
Včera o 20:43
@anonym_autor

@anonym_autor a čo by mal povedať,dostal asi predvolanie a rozviedli ich ,ak ona udala ako dôvod vypisovanie iným

anonym_59e7e1
Včera o 20:55
@anonym_autor

@anonym_autor zaujímavé, že ťa trápi iba to, čo na to on povedal....

ankare
Včera o 21:08

@anonym_autor nie

Strana
z5