Zostať s násilníkom? Skúsenosti z katolíckej rodiny
Dobrý deň , pred dvomi rokmi som spoznala muža. Normálne som nič pevne nehľadala, ale presvedčil ma že je do mňa zamilovaný a ja som bola v tom čase už tri roky sama - videla som v ňom veľa podobného . Viac krat som sa spýtala či je ženatý a on odpovedal že nie . Po pár stretkach mi napísal , že ke veľmi zlý muž . Tak som sa opýtala , prečo dúfam že nie ženatý ? A bum . Samozrejme . Povedala som mu , že nebudem hrať druhé husle a že končím . On ma presviedčal že medzi jeho ženou a ním nič nebeží, a ze sa rozvedie . Tak sa aj stalo - podal návrh a žena sa od nebo odsťahovala . On pustil byt ktorý mal - a nasťahoval sa ku mne domu . Celkom rýchlo som otehotnela a on mi oznámil že chce ostať nezamestnaný. Pohádali sme sa . Do toho ešte povedal že dieťa nie je jeho Chytila som úplný šok a vyhodila som ho . Potom o týždeň sa nejako vrátil a zase sme sa pohádali kvôli tomu istému .Rozišli sme sa . Keďže som v dosť ťažkej finančnej situácii s hypotékou na dom a veľmi som sa zľakla že keď budem na materskej nezvládnem to - môj ešte predchádzajúci bývalý partner navrhol , že mam vynosiť dieťa tam kde býva on a aj porodim tam . On ma v dome 3 byty a videl ako som z toho psychicky zle , a že ešte aj dieťatko na ceste . Už som sa teda presťahovala tam a keď došiel zase otec dieťatka za mnou že urobil chybu , a že si nájde prácu- ale že ma prosí aby zase mohol bývať v mojom dome . Blbka som mu to dovolila , ale povedala som mu že chcem vidieť že ma naozaj prácu a snaží sa . Ja som medzi tým bola v nemocnici a dosť zle z tehotenstva - ani za mnou neprišiel . Radšej chodil na víkendy do Partizanskeho -že vraj za mamou . Celý ten čas ma podporoval môj predchádzajúci bývalý a chodil ma navštevovať . Nakoniec som sa rozhodla vrátiť ku mne na môj dom , a začali brutálne hádky ako som ho poprosila na byvanie peniaze . Tvrdil že kupuje jedlo že zo stačí , a že ja mám predsa peniaze . Tvrdil že zamestnávateľ mu už dva mesiace nič nevyplatil - tak som to okomentovala slovami , že to nie je dobrý zamestnávateľ , povedala som mu aj , že nič ešte nekúpil na bábätko , že všetko kupujem ja .On na to vybuchol a ukrutne mi nadával ( to som bola cca v 5 mes ) a až tak nadával že som sa bála a aj som si to natočila lebo on to bral normálne - zavolala som aj políciu . Otec dieťatka otvoril dvere a začal im tvrdiť že blaznim kvôli peniazom , a že ja mám peniaze a že chcem od neho . O týždeň mi dal jednorazový nájom kde som použila peniaze ešte ma výbavičku - na ktorú tiež nič nedal .V júni sa hádka vystupňovala zase nič nedával a nechal ma v mojom dome na Šumave , kde mám len jednu zlu susedku 5 dni - kľúče od auta mi ukradol , od domu tiež a mobil mi rozbil -( to som bola už v 9 mesiaci ) .Este mi povedal keď so mnou vyrazil dvere ,, potrať ty kurva “ ! Snažila som sa totiž zavrieť v obývačke . Napadla som ho . A bila rukami on si to natáčal a smial sa aká som psychopatka .Podala som trestne oznámenie ale pod vyhrážkami že mi nevráti kluc od auta som ho stiahla . Rozišli sme sa . Po pôrode sme sa k sebe vrátili - mala som asi poporodnu depresiu - v októbri sa hádky opakovali - raz na mňa prišiel kričať lebo malý v noci plakal a ja som mu musela robiť umelé mlieko ( dovtedy som kojila ) . Potom v polke októbra mi uz zase všetky kľúče a telefóny poskrýval . Tvrdil že ich nemá - tak som pokojne zobrala nabíjačky od jeho telefónu a poprosila aby mi vrátil moje veci - to sa na mňa odzadu vrhol a skoro mi zlomil obe ruky . Na konci októbra sa zase so mnou pohádal lebo ho požiadala vykopať dve jamy na tuje . Čo si o tom myslite ? Jeho matke ktorá bola týraná som viac krat napísala že ma jej syn týra a reakcia? blokovanie . Pri sťahovaní zkradol ešte aj oblečenie pre nášho syna ktoré kúpil on . Hrajú sa ma veľmi katolícku rodinu sú 4 súrodenci a a že vraj veľkí podnikatelia .
To je nonsens toto. Myslíš, že čo ti kto napíše? Už dávno mal byť prec a prístup k dieťaťu len po dohode súdnou cestou. Ale ak ty mu toto, čo robí stále dovolíš, čo čakáš?
Toto je alebo úplne vymyslená blbosť alebo treba autorku zbaviť svojprávnosti.
@lukbe už sme 4 mesiac rozídení úplne . Dieťatko jeho rodina úplne ignoruje aj on . Žiaľ to nie vymyslené . Toto je krutá realita .
Ja nechapem ze toho,co sa stara opustis a pustis si k sebe psychopata...zamysli sa,ale poriadne! Som v soku kolko krat si sa popalila, vzdy mu odpustila🤦 co nevidis ze je to horsie a horsie...chudiatko dietatko,co ho caka...snaz sa aby mal pekne a bezpecne detstvo, uz nedovol aby vam ten idiot nicil zivoty!
@lenuska215215 ak je toto reálna story, tak sorry ale ty si dobre blbá
Ženác? Okamžite si mala ukončiť vzťah. Buď rda že jeho rodina ignoruje to dieťa.
@lenuska215215 4 mesiace ste rozideni a po 4 mesiacoch napiseš, že čo si o tom myslime. načo? prečo preboha? chces sa zas vratit k nemu či čo?
@vroni píšem to preto lebo jeho rodina ma presviedča , že jeho chovanie je úplne v poriadku , a že on len reagoval .
@lenuska215215 mas dom, matersku. poziadaj o vyzivne a zi svoj zivot mimo tohto muza. nic lepsie ti neporadim
@lenuska215215 jasne, je to normalne chovanie. Urobte si aj druhe dieta, urcite sa zmeni. 🤦♀️
@krasneleto to všetko je už zariadené . Už sme sami . Ako píšem jeho rodina zareagovala na začiatku tak , že jeho chovanie je úplne normálne a že ja som zlá lebo mu nepomáham a že som ho vkuse vyhodila po takej pre nich ,, mini “ hadke . Že vraj sa hada každý
Aj sa liecis?
@stanulienkat chodím z toho na psychoterapie áno .
@lenuska215215, keď by to mala byť pravda, patrí ten psychopat do basy a rodinu zablokovať na najbližších tisíc rokov.
Takyto vysoky level ako nechat so sebou vlacit a robit niekomu handru... To sa len tak nevidi 😳
@lenuska215215 prosim ta...este otazka ak mozes.... už ten chuj uznal otcovstvo? stare diskusie čo si mala, že neuznal otcovstvo. ty si zdravotna sestra na psychiatrii, ze?
@larinka552 no stalo sa mi to prvý krat v živote , nikdy som nemusela niečo také riešiť . A som sama aj zdravotná sestra , slušne zarábam- mám dom aj keď na hypo . Vždy ma dokázal presvedčiť že ja som problém nie on
@zojazoja áno - uznal pod tlakom Jugendamtu - chceli to dať na súd a mal zaplatiť 2500€ tak sa potom rozplakal že on na to nemá a uznal to.
@lenuska215215 čítala som a stále viac nechápala, prečo zo seba necháš robiť handru?
@lenuska215215 toto je VYMYSLENE. Ak nie, ako bolo spomenute, treba ta zbavit svojpravnosti.
@lenuska215215 diky za odpoved. nepitvaj sa v tom. spravila si chybu v zivote (každý ich robí). čim viac sa v tom budeš pitvať, tým to nikdy neuzavrieš v sebe. bože ved svet je tak krasny....len otvor oči
@lenuska215215, Jugendamt? Aj ti pod tlakom Jugendamtu platí výživné či je na to tiež "chudák"?
@lenuska215215
ty by si mala už psychologa riesit vaše prvom rade dôvod, prečo si vibec bola tak debilna, ze si toto dopustila! Doma ta tiez rodicia mali za handru, ci?
Inak by si toto asi netolerovala.
A zvlášť tehotna! Kristove rany! Tiez som mala jeden špeciálny vztah, odisla som práve koli tym ešte nepamätám deťom! Oni boli mojim hnacím motorom.
A ty necháš toto som sebou robit ako tehotna??
Jasne jeho chovanie bolo úplne v pohode - lebo si zo seba urobila odpustajucu chudera, s ktorou on mohol robiť čo chcel. A stále si z toho ešte nie vonku.
Uvedom si, ze hypo a dom bol tvoj nápad. Mam taky pocit, že ty potrebuješ chlapa aby si nebola sama, "ochranil" ta pred susedami, sadil tuky. Preber konecne zodpovednosť za seba a svoje dieta, zacni zit zivot dospelej zrelel zeny matky.
A samozrejme jeho chovanie nie je a nikdy nebolo ok!
Ale tvoje veru tiez nie, ked si toto dovolila. Vychcanec nechce robiť, necha sa zivit a ešte aj parazituje na tebe. A ty si ho v tom plne podporovala, tým ze si ho nechala bývať vo svojom dome - aj počas svojej neprítomnosti, zatiaľ čo si sa znova vrátila do prítomnosti ex. Ten sa o teba staral a to ti zas uplne vyhovovalo, keďže nie si schopna byt sama.
Toto je des. Ja dúfam, že ti tie terapie pomôžu a naštartuje sa ti zdravy rozum a sebahodnota. Inak znia skončíš s psychooatom. Uvedom si, ze pokial chces nechať seba terorizovat, ok. Ale to dieta ta nič nemôže!
@januska12323 Už nie Janka , už som preč, nechala som si veľa áno - a riešim to aktuálne terapiou . Maličký s otcom tiež nemá kontakt - sociálka povedala ak niečo chce má to riešiť cez súdy
@lenuska215215 stalo sa ti to sice prvykrat ale zaroven hned niekolkokrat po sebe... s tym istym chlapom 🤔🙄 Zabudni na nho definitivne, je to psychopat a manipulator. Chce ta mat v hrsti ale jedine na to, aby ta manipuloval a tyral.
Ty si od spravila prva chybu, ze si sa zaplietla so zenatym. Ale nic to, to uz nezmenis.
Hej az tak slusne zarabas, ze si v tazkej financnej situacii a zlakla si sa ako to zvladnes sama na materskej.
Sustred sa hlavne na to, ako z neho vytrieskat poriadne vyzivne. Nie je to hanba, je to tvoje pravo a pravo tvojho dietata. Ten psychopaticky skrob ti urcite nebude chciet dat ani cent. Najdi si dobreho pravnika ci pravnicku. Vela sily a stastia prajem 🍀🩷
@larinka552 áno , výživné platí Nemecko 232€ on sa hneď ohlásil ako nezamestnaný . Áno ale žiaľ materská je o policu menšia ako môj plat pred tym . A investovala som všetko do rekonštrukcie . Poprosila som ho aby ten rok čo budem na materskej išiel so mnou pol na pol a on na začiatku aj súhlasil - a potom už výhovorky
@svetlonos Nemám v blízkosti nikoho preto som to riešila ako som riešila . Nemám tu ani rodinu ani nikoho . A áno bolo to naivne myslieť si ,že sa niekto zmení po pôrode . - žiaľ nie . Mám príučku na celý život
@lenuska215215
akurát čítam ďalšie tvoje príspevky. Ty si schopna sama v At/DE platiť hypo na dom, robíš sestru a toto som sebou nechala si robiť 🙉
Ženská ved si toho doteraz zvládla viac ako 70% ostatných žien! Hlavu hore, na papier si napísala všetko zlé o ňom a nech ta ani nenapadne dávať šance!!!
Zvládneš aj toto, len ho hlavne nepusti nikdy viac ku vám do zivota. A silno veriaci ?? Banking guľomet! Farizeji zasranibsu to a nie skutočne v Boha veriaci ľudia. Pretoze skutočne veriaci sa takto nechova, ze on chúďatko len reagoval 🤯 Isteže!
@svetlonos Nikdy som podrobných ľudí v živote nezažila , preto mám asi potrebu o tom písať a hovoriť.Neboj teraz už nehrozí že sa vrátim . Všetko riešim tak aby som dom dala do prenájmu a ja sa presťahujem do bytu
@lenuska215215
super, pretože jato s tým vracanie sa ku sebe poznam, veľmi ťažko sa mi odchadzalo. U neho boli problem vedlajsie ucinky liekov plus jedna dg, ktorú mi "zabudol" povedať. Inak uzadny muz, uplne vážne. Tak viem aké ťažké je odist a nevratit sa.
Držím palce, nech sa ti v zivote uz len dobre darí ❤️

@lenuska215215 podľa mňa vymyslene, lebo toto by jedna normálna žena netolerovala