icon

Zotrvám vo vzťahu bez fyzického kontaktu?

stefania2m
25. dec 2024

Čaute baby 🙂 Mam zase veľké pochybnosti a rada by som názor nezainteresovanych osôb. Cca od apríla, mája sa stretávam s jedným mužom. Dlho to bolo na kamaratskej úrovni, potom mi dal pusu a začalo to byť lepšie. V podstate uňho bývam, cez týždeň. Víkendy som v mojom byte. Ale keďže mal problémy, resp. Stále ma problémy s chrbticou a časom vysvitlo ze ma aj baktériu klebsiella pneumoniae na intímnych partiách. Tak sme stále prvý sex nemali. Mali sme len bozky. A 2 krát za celý polrok sa ku mne blízko tulił a cítila som stoporeny penis. Vtedy mi aj hovoril ze by ten sex veľmi chcel, milovať sa so mnou. Ale samozrejme k ničomu skrz tu batériu nedošlo. Snaží sa to liečiť. Ale žijeme obaja v UK a tu je zdravotníctvo strašne zdĺhavé a nejako extrémne ho liečiť nemajú záujem. Skôr si ho pohadzuju z kožného k obvodnému a snáď už pôjde aj k urológovi. Úprimne musím priznať ze pomaly už moje city voči nemu ochladzuju, chyba tam ten fyzicky kontakt. Spíme vedľa seba, avšak bez sexu. Občas sa bozkávame ale aj to nie je extra časté. Spája nás však ze sme spolu kúpili dom. Ale len na,, kšeft,, kúpiť prerobiť a predať. Kvôli jeho chrbtu tam vlastne nič nepomohol, ešte aj prepravu materiálu do UK som musela riešiť ja aj pracovníkov som našla ja. Avšak bolo okolo toho strašne veľa hádok a myslím ze aj ten dom nás dosť odcudzil.. Zotrvali by ste v tom alebo by ste to už ukončili? Ešte dodám ze som mu veľmi vďačná lebo počas toho,, vzťahu,, som schudla zo 122kg na 92kg. Hlavne vďaka Mounjar-u ale on mi tiež pomáhal chodil so mnou na prechádzky, zdravo sme sa stravovali. Už asi 2 mesiace som ale nič neschudla. Skôr je to už celé take trápenie. A raz mi to aj povedal ze moja váha je preňho prekážkou. Ze sa necíti dostatočne,, veľký,, pri mne. To ale bolo keď som mala dajme tomu 10kg viac.

Strana
z3
stefania2m
autor
26. dec 2024

@zuzanita1609 ja som to ponala tak moderné. Všetka dlažba je bielo čierno sivá. Okná sú také šedé, fasáda biela. Všetky okapy tiež vo farbe okien. Ja som to chcela urobiť čo najviac neutrálne. Aby s zapáčil co najviac ľuďom.

valeriana79
26. dec 2024

Myslím, že to hlavné tu už zaznelo, ale nedá mi nepripomenúť jednu dôležitú vec:
Je úplne v poriadku porušiť sľub, ak sa podmienky a okolnosti (dohodnuté v čase sľubu) výrazne zmenili.
A tu sa teda dohodnuté podmienky zmenili výrazne - nepomohol ti, dokonca ti bol tými hádkami na príťaž.
Pri tom, aká schopná žena si, je pozoruhodné, s akou motiváciou si mu sľúbila 50 percent zisku - potrebovala si zbaviť strachu, OK, rozumiem, ale za to sa predsa nedáva polovica profitu. Byť na tvojom mieste (čo nie som), natvrdo mu vykalkulujem jeho prínos k projektu a vysvetlím aj horeuvedené pravidlo. Dôležité je, aby si to uzavrela s pocitom, že si s ním jednala fér a už mu nič nedlžíš. Z tvojich riadkov cítiť, že toto je pre teba dôležité. (Ponecháme bokom, že férovosti on zrejme veľa nepobral.)
Zároveň: rovnako bez problémov dokážem pochopiť, ako veľmi si túžila po náklonnosti, keď ťa potešila už len tá erekcia 🙂 Držím palce, aby si si čo najskôr uvedomila, že si zaslúžiš bezpodmienečnú lásku a že si jej hodná bez toho, aby si za ňu "platila" neadekvátnym spôsobom, Good luck.

moonlight1210
26. dec 2024

Tiez suhlasim, ze by bolo stalo za to dodrzat povodnu fasadu. Aj to okno. Dokonca by som pod nim vyburala a potiahla vyklenok az dole (kedze vrch okna drzi preklad, tak by sa to dalo).
Teraz su tieto vyklenky na sedenie pod oknom v mode. Kolki si to robia cez kniznicu na celu stenu, ktora zahrnuje aj okno, aby pod nim urobili lavicu na citanie.

K tvojmu chudnutiu a jedlu ako uteche - potrebujes najst novu zabavku, co ti zamestna ruky. Zacni trebars mieto jedenia do skicara kreslit napady na to ako ma vyzerat zahrada. Alebo dalsia fasasa ineho domu. Ak by ti tento biznis siel, tak preco nie. Podnikala v tom aj Agatha Christie.

Spociatku to mozno bude vyzerat detinsky, ale postupne nadobudnes zrucnost. Budes moct takto snivat a bude ti to prinasat dobre pocity.
Pohladaj inspiracie a zacni to spajat do svojich projektov.
Co vies. Mozno sa raz hudes vdaka tomu zivit ako navrharka, co bude prerabat fasady domov ludi, ktorym sa ich povodna uz nepaci. Alebo v ramci zateplenia chcu uz aj nivy dizajn domu.

Ukazes im svoje napady, oni si vyberu a ty im ju zrealizujes. Ci im pomozes zostavit fasadu na kluc.

moonlight1210
26. dec 2024

Taketo kniznice:

zuzanita1609
26. dec 2024

@moonlight1210 nádherné 😊

moonlight1210
26. dec 2024

@zuzanita1609 ja by som hned taku urobila aj u nas, lenze na svk su pod oknami tradicne radiatory. Co je problem, lebo sediet tesne pri nom - v zime je horuci, v lete je to studeny kov (treba aspon dako zakryt).
Uplne navzdy zakryt niecim (nejakou latkovou zastenu) sa neda, to by ostala v niestnosti zima.

To by sa musela prerobit podlaha na podlahove kurenie aspon v tej jednej miestnosti.
No proste same starosti.

Ale mat take volne okno bez radiatora, uz tam ta kniznica stoji. 😊

miadi
26. dec 2024

Mozno potrebujes odbornu pomoc . Logicky vies ze tych 50% si nezasluzi nijak ti nepomohol . No v sebe mas pocit ze mu nieco dlhujes Neviem za co.? Ze si unho cez tyzden spavala .. Nebol tvoj frajer partner nic ani len kamarat. Len znami s vyhodami ( nesexualnymi ale vyhliadka na financny zisk ) Mozno si si ho chcela tym domom k sebe priputat . Nedat nic by Nebolo fer ale dat 50% by bolo este viac nefer. To su 3 roky tvojho šetrenia . Tento chlapik je len jeden velky omyl. Ktory ukazuje ze nieco nie je v poriadku s tebou . Lasku si nekupis a zasluzis si ovela viac . Len si to Musis vediet dopriat inak budes robit tu istu chybu zas a zas. Ziadna zena co mà zdravu sebahodnotu sebavedomie aj Keby mala 130kg by takehoto chlapa nechcela. A tebe sa este zda moc dobry pre teba. Tu bakteriu ma z urciteho dovodu ( a ten chrbat je zas dobra vyhovorka) Vobec sa mu nepacis nema ta rad len ti dava iluziu nejakeho vztahu . A ty by si mala s odbornikom zistit preco si ochotna za tu iluziu platit privysoku cenu. Bud ferova a vyplat ho Podla realnej zasluhy. Sluby sa maju plnit no on svoju cast nesplnil. Nema narok na 50% Keby si sa mala zdravo rada tak toto si nespravis . Oberas sa pri nom
Nie len o $ ale aj cas ktory si mohla travit plnohodnotnejsie aj sama .

zuzanita1609
26. dec 2024

@moonlight1210 mne sa vždy páčil tento štýl ... napríklad na ten "francúzsky spôsob"(neviem presne ako sa ten štýl volá) , ktorý mávali na dedinách, (kuchynské linky, skrinky,skrine, umývadlá,stoly). Bohužiaľ u nás tiež nevydalo,nepasovalo to celkovej podoby domu. Ale určite majú takéto typy domov svoje čaro a dušu pre niekoho. Pre mňa učite a snažila by som sa zachovať, renovovať podobu. No veľa ľudí,veľa chutí 😉.

miadi
26. dec 2024

Tych par veci co bolo na dome pekne si dala prec zobrala si jeho caro a charakter. Bolo by to drahsie renovavat to oblukove okno ale bolo by to krajsie. Pri renovacii starych domov je dolezite zachovat jeho štyl . Kto chce moderny dom nebude pozerat na stary renovovany dom .. na to mà moc male okna. Dom by sa nemal hrat na nieco co nie je . Mal by sa zachovat jeho styl. Ale to je len moj osobny nazor .

oslo1
26. dec 2024

To bay window ste Mali nechat a aj ta fasada SA dala upravit, plus tie okna, no nic moc.
Z traditional 30's house ste urobili modern, no taste house.

oslo1
26. dec 2024

Bay window nie je az take stage, mame 2 x, hore a dole. Pozri v mojom albumen na streche. Dom je s nim pekny

stefania2m
autor
26. dec 2024

@miadi v Anglicku takmer nemáš pozemky. Čiže vlastný dom ako na SVK je priam nemožné si postaviť. Predtým ako som začala s rekonštrukciou som si obehala realitky a pytala sa co sa predáva najjednoduchšie a co by mi oni poradili ako daný dom prerobiť. A toto bola rada takmer každého. Tu je veľmi špecifický trh.

miadi
26. dec 2024

@stefania2m zila som par rokov v London no zijem v Kanade uz 13r u nas sa praveze aj novostavby davaju robit v starodavnejsom style kopiruju Victorian style atd . Nas dom je stary Neviem ci 70 ci 90r uz renovation sme robili vnutorne tak aby to islo vsetko k sebe. Vonkajsie renovation verandy nas este len caka . Ty si sikovna a potrebujes si Len viac verit ak si chcela ozaj business partnera na ten dom mal to byt clovek co by do toho vrazil 50% financii ako ty . Potom by sa aj inak snazil to rychlo dokoncit. Tuto pan investoval len par peknych slov do teba . Kto vie ci nechodil niekde do bordelov kde tu lakocinku schytal to nebude len tak .. Ty si schudla este trosku schudnes a potom to vnutorne treba vyliecit. Su ludia co schudnu no tu extra vahu si stale v sebe nosia. Ty sa mozes este renovovat ako taky dom. Urobit zi seba naj verziu seba z vonku aj z nutra. Tie $ co mu chces darovat za nic sa ti zidu na terapiu.Mozno si sa koli tej nadvahe nemala zdravo rada . Ale to sa da vsetko napravit. Len na sebe pracovat . Mysli viac na svoje stastie co ty potrebujes nie daky chlap co ta ani nema rad . Len vidi tvoju slabost a vyuziva ta .

miadi
26. dec 2024

On moze byt happy ked mu das tisicku dve. Ty ho len lutujes ze ma zdravotne problemy citis sa zanho zodpovedna Akoby Bol tvoj buduci ex manzel ze sa rozdelite na polku ale vobec to nedava zmysel . Raz niekoho stretnes co si tvoju stedrost zasluzi tento typek to urcite nie je .Mozno Si osamela a upla si sa nanho no tento vztah nevztah nie je ok nie je to nic dobre pre teba . Ukonci to co najskor nic absolutelne nic ta s nim nedrzi neviaze .

miadi
26. dec 2024

@stefania2m nemam osobnu skusenost s flipping houses ale vacsinu to vyzera takto . Takych miest je xx na svete kde su limitovane pozemky . Trebars na floride nerenovuju ani 30M mega domy zburaju postavia nove za 60M a predaju za 100M . Si sikovna ze si sa na to dala a Hlavne ak je vsetko kvalitne prerobene.

oli18
26. dec 2024

@stefania2m daj partnerovi precitat tuto diskusiu. Na 50% by mohol slovencine rozumiet. Nebudes mu musiet nic vysvetlovat.

stefania2m
autor
26. dec 2024

@oli18 no neviem ci by bol rád si prečítať na seba taky náklad 🙂

oli18
26. dec 2024

@stefania2m si velmi ohladuplna, ale v tomto pribehu to nie je namieste. Svoje prispevky vymaz a nech ostanu len tie, co pisali baby. Vyhovor sa, ze takto ti radia nezainteresovani ludia.

miadi
26. dec 2024

@oli18 ona mu nepotrebuje nic ukazovat . Stacilo by Keby sa sama konecne rozhodla ze ho nepotrebuje ze toto nie je vztah ze jej pomohol s domom uplne minimalne. Vyrata si kolko $ by to co urobil stalo Keby niekoho najala .. da mu urcitu sumu uz teraz A dovi dopo. Autorka cim skor to ukoncis tym lepsie . On ani nemusi vediet ked bude ten dom predany jeho sa to netyka . Idealne si najst do vtedy nejakeho muznejsieho ozajstneho frajera co by ho poslal niekam Keby ta zacal otravovat a pytat 50% za nic .

Strana
z3