icon

Zoznamka pre ženy 40+

greengirl
4. apr 2025

Ahojte,
konecne som sa nakopla registrovat sa na zoznamku. Hladam seriozny dlhodoby vztah.
Som tam aktivne tento rok. 100% chlapov chce len sex. Z toho 90% chlapov chce len sex a ziaden vztah. 10% chlapov by chcelo aj normalny vztah postupom casu. Z tych 10%, je 5% fajn, ktori vizeraju aj k svetu, maju realne foto a dobry profil. Moj problem je, ze vobec neviem zaujat tu velmi malu skupinu normalnych fajn chlapov. Mne osobne staci len jeden jediny muz, s ktorym si proste sadneme a budeme bezne fungovat.. plynule casom.

Mate nejake typy, ako na to? Foto aj profil mam normalne, pravdivo vyplnene vsetko. Po dlhom vahani som si povedala, ze vekovy rozdiel az do 12 rokov je pre mna stale ok, ak je ten chlap k svetu a normalny. V minulosti som mala 2 partnerov, boli ok, ziadny manipulanti ani narcisti, nemali ziadne red flags. Ja som sa uz dala dokopy celkom... Mam aj terapeuta, keby nieco vyplavalo na povrch. Ale tak rozvedeni chlapi toho tiez maju celkom nabaleneho. Priliz analyzuju. Nie je to ako v 20tke.

Popripade ake ine zoznamky okrem elitedate su pre vek 40+ az 55? Som v BA.

Take rady, ze maj sa rada, ja sa mam naozaj rada. Akceptujem sa, aka som. Netvrdim, ze som dokonala a netvrdim, ze mam super nervy na vsetko. Ale snazim sa.

Vdaka za kazdu radu.

Strana
z5
martinmmartin
4. apr 2025

Jedine zrealnit naroky teda

gov
Odpoveď bola odstránená
lubkovaandrejka
4. apr 2025

@gov minule toto stretko bolo, v BA :D Skusil si si to??

korylan
4. apr 2025

@greengirl možno to nie je v tebe, len takí fajn chlapi nie sú a tých 5% ma nároky na iný typ žien. Ja momentálne tiež uradujem na zoznamke a aj tí fajn chcú rýchlo s.x. Asi nám už vlak odišiel.

greengirl
autor
4. apr 2025

@gov pozerala som tie stretka, okolo 30 EUR stoja. Akurat, ze naco tam pojdem. Ja mam 43 rokov a hladam niekoho 47-55 vekovo. Pisala som im na ten speed dating, ale nevedia ma dat do tej vekovej hranice muzov. Iba do hranice 35-47 a to mi je nanic, ked tam bude len jeden 47 rocny...

greengirl
autor
4. apr 2025

@korylan na ktoru zoznamku chodis? Ja len na tu elitedate. Podla foto (ja som prezrela fakt vsetky profily 45-55r. BA a do 100km okolie), su tam chlapi, ktori vizeraju normalne, maju vacsie deti, bezna praca. Prehodila som asi tak 5 viet a koniec. Potom je tam mega velka populacia chlapov, rozvedeni, nechcu sa viazat, iba si uzivat, ziaden normalny vztah, len zabava a zeny. A normalne mi tvrdili, ze si vedia najst zeny na jednu noc. Ja tomu akoze neviem uverit, ze sa normalna 40tnicka da na taku jednorazovku. Netvrdim, ze ma nikto neoklame koli sexu... Ale dobrovolne by som to nesla. Neviem, ako by som zaujala tych 5% Tie youtubovske rady, ze byt v pritomnosti, pozitivne myslenie, mat sa rad, zit si naplneny zivot... Akoze ja nieco z toho mam. Ono ja aj niekoho zaujmem, ale potom to ten chlap vzda.

korylan
4. apr 2025

@greengirl napisme si sukromne

greengirl
autor
Autor odpoveď zmazal
tundra
4. apr 2025

@greengirl vies,ako sa hovori:"Kto hlada,najde."
Vesmir to zariadi😉.Drzim palce.

vanilkovazmrzka
4. apr 2025

Vyzeraju.

A preco sa tak velmi zameriavas na starsich? Ved 35+ je uplne ok 😉

pinkgirl
4. apr 2025

@greengirl podľa mňa hľadáš v už aj tak obmedzenej skupine. Chlapi v tomto veku sú buď ženatí alebo po rozvode/rozchode s veľkosťou pravdepodobnosťou aj s dieťaťom. Všetci ostatní slobodní v tejto skupine asi pre niečo slobodní ostali. Nuž a z toho zvyšku nájsť jedného normálneho bude ťažké. A ako si už zistila, na zoznamkach sú chlapi vlastne len za účelom sexu - hlavne nezáväzne😉.
Skús fb skupinu vo svojom meste kde si ľudia hľadajú známosť. Dohodni si pár stretnutí na kávu a uvidíš s kým sa budeš chcieť vidieť viac ako raz.

done
5. apr 2025

Aj ja som skúšal zoznamku, tak napíšem skúsenosti zo strany muža po 45 tke. Prvá na rande sa len vypytovala, samé otázky, neskôr sa priznala že je redaktorka v rádiu a robí prieskum prečo sú muži na zoznamke. Ďaľšie uvádzali nepravdivé info v profile, hlavne čo sa týka postavy. Mnohé "štíhle" mali postavu XXL. Viem, že ani ja nie som dokonalý, ale mám veľkosť M. Potom tiež niektoré písali, že sú bezdetné a počas rande začali rozprávať o svojich deťoch -nevadí mi to, ale prečo nemajú pravdu v profile. Jedna slobodná cyklistka, dohodnutá cyklotúra, stretli sme sa na hrádzi. Z pohodovej cyklotúry urobila preteky Giro Petržalka. Ďaľšia nepretržite celý čas rozprávala, fakt ma po celý čas nepustila k slovu -a samozrejme že celý čas rozprávala o svojom ex. Na zoznamke sú aj vydaté, hľadajúce spestrenie nudného života. Ďaľšia vyžadovala denne štyri sms a ráno a večer hodinové telefonáty. A veľa žien je tiež vyberavých, hľadajú úspešného zabezpečeného vysokého štíhleho muža s čiernymi vlasmi a modrými očami - sú aktívne na zoznamke aj 10 rokov a stále ho hľadajú... A tak by som mohol pokračovať. Aj normálnych žien je na zoznamke možno tak 5%. Chcel som sa zoznámiť s milou sympatickou ženou, ale po týchto skúsenostiach som to na nete vzdal. A prečo som hľadal na zoznamke? Pracoval som roky rôzne po Európe a po návrate na SK som nemal veľa možností stretnúť nezadanú ženu.

0silvia0
5. apr 2025

@done no tak to skuste s autorkou @greengirl vyzera to, ze to mate narovnako

greengirl
autor
5. apr 2025

@vanilkovazmrzka ja mam 43, taky do 45 si chcu zalozit este rodinu. Plus fyzicky na tom nie som tak skvele. 35-43 vekovu kategoriu poznam aj v realnom zivote. To proste energeticky nedavam vobec.

greengirl
autor
5. apr 2025

@done Ja som len na elitedate, lebo pouzivam firemny PC, vsetko ine mam zablokovane. Ale planujem aj Tinder a Badoo, ale az tak neskor. Ja mam pravdivy profil, ale nemozem tam zverejnit uplne vsetko. Mam tam foto aj s mojim dietatom. Foto tvare aj celej postavy. V pisani si nic nevymyslam. Akoze pacia sa mi urcite typy, ale davam tomu uz velky priestor. Ja mam dieta a dost narocne, ale mam ho v striedavke napriklad. Cize nasla by som si cas, len chlap by sa musel naucit v tom kluckovat ako ja. Na com si potrpim je znamenie zverokruhu. Ohnive znamenia a par inych sa ku mne nehodia. Fyzicky vzhlad, nebudem klamat, je pre mna dolezity, ak mam pravidelne travit cas s tym chlapom v posteli... Ale nie som modelka zase a ani nejaka extra pekna, mam kozne problemy napriklad a zlozite stravovacie navyky koli tomu. Prachy... to absolutne nepozeram, fakt, hlavne nech ten chlap vie uzivit seba. A prave bohateho ani nechcem. Ja mam seriozne problem tiez odhadnut, ci ten chlap pise pravdu alebo si robi srandu... Akoze mam pocit, ze sa musim stale hrat na detektiva, ked si s niekym pisem. Ja nezistujem, preco je chlap rozvedeny. Niekto to napise aj sam. Clovek to zisti casom aj tak. Co sa tyka ex, som dlho uz sama, nie som naviazana na ziadnych ex citovo. Koli striedaniu dietata komunikujem s ex pravidelne a akoze hovorim, ze ex je fajn chlap a mohla som sa snazit... Ale citovo som uplne free.

rikarika
5. apr 2025

@done už som to tu raz písala a minimálne v jednom ti musím dať 100% za pravdu... mám 2 slobodných kolegov, obyčajne vyzerajucich, bezdetných, normálnych chlapov a obaja povedia že 8 z desiatich žien vyzerá úplne ale že úplne inak v realite ako sa prezentujú fotkami na zoznamke. To je jedna vec a druhá.....no ak sa pravidelne ženy sťažujú že chlapi hľadajú na zoznamkach len sex, tak drvivá väčšina žien hľadá na zoznamke sponzora....plať, plať, plať čokoľvek, kdekoľvek a akúkoľvek sumu....no asi tak

greengirl
autor
5. apr 2025

@pinkgirl dohodnut sa na kafe je mega zlozite, fakt to kazdy vzda, neviem preco. Asi zisti, ze nie som jeho typ alebo tak. Kazdy mame kopce prace... Asi to necham na universe.

greengirl
autor
5. apr 2025

@rikarika realne foto sa proste neda dat na tu zoznamku. Mozem sa jedine nahrat na youtube a dat link. Fotky jednoducho skresluju. Oblecko robi vela. Prvu foto, co som si dala, tak ze fuj, nikto nechcel pisat. Posledne foto, co mam teraz, vizeram az priiliz dobre... Ale uz to necham tak. Neveriim tomu, ze zeny v 40+ hladaju sponzora. Ja hladam seberovneho partnera. Ja nieco do toho vztahu vlozim a chlap by mal tiez do toho vztahu vlozit. Tak funguju normalne manzelstva.

lion777
5. apr 2025

@done tak ja som tam stretla na 98 percent chlapov, ktorý chcú len sex. Nic zaujimave, prešla som xx zoznamiek a všade sú tie isté profily a tie isté fotky. Ako žena, by som chcela múdreho muža a to čo uvádzaš, ma tiež odpudzuje. No je problém, neni to ako v 20tke. Zväčša sú rozvedený, zo záväzkami a pubertalnymi problémami a do toho sa mi nechce, starať sa a vychovávat jeho deti, plus nemajú vyriešenú minulosť z ex. Nezrelé správanie z oboch strán. Nejaké zaplietanie do cudzích problémov, načo. Tak nič, není to možné. 🤣 som to vzdala a seriem na to.

pinkgirl
5. apr 2025

@greengirl Badoo - tiež sa priprav že tam ide chlapom na 90per o sex. Ono to máš ťažšie aj v tom, že ľudia všeobecne sú v tomto veku na niečo - svoj život zvyknutí a je ťažké sa prispôsobiť. Muž musí byť veľmi zamilovaný alebo veľmi chcieť aby svoj program/režim prekopal kôli žene. Každý má rád svoj kľud. Čo v okolí poznám, veľa starších párov sa zoznámili v zamestnaní či na nejakom vzdelávaní- kurz, škola. Skús sa aj ty do nejakého kolektívu dostať a spoznať nových ľudí. Fitko, šport, turistický klub a podobne.

done
5. apr 2025

@greengirl som ohnivé znamenie.

greengirl
autor
5. apr 2025

@pinkgirl chodim 2 roky meditovat. Teraz posledny rok chodim do jedneho centra, kde je 50% muzov, ale slobodny je len ten, ktory to meditacne stredisko vedie a ten drzi celibat (akoze wow chlap, krasny naozaj, keby nebol v celibate tak ma 3 deti a jednu zenu asi). Skusala som evanjelicky kostol, tak to uz uplne mimo zoznamovania sa. Nemam problem chodit 2x do tyzdna meditovat niekde v BA, ale proste v realite nie je mozne stretnut single normalneho muza vo veku od 45-55 rokov. Turisticky klub, tam su same zeny. Proste v nasom veku to vidim jedine na zoznamky bohuzial. V praci uplne nula bodov. To by som sa musela kazdeho vypytovat a je to zlozitejsie ako zoznamky. Skusala som susedov, ale ja proste nie som baba, ktora vie balit chlapov v realite a v nasom veku uz vobec nie.

greengirl
autor
5. apr 2025

@done ohnive znamenia sa hodia k vzdusnym znameniam a k ohnimym znameniam. Pisala som normalne na elitedate zoznamku, ci tam vedia dat dobrovolnu kolonku znamenie zverokruhu, ze nie... Jeden chalan mi napisal, ze je strelec a zda sa, ze hlada normalny vztah, ale je BA... Neviem kolko rokov mas, ale aj kolega je strelec a hlada zenu normalne na zalozenie rodiny.

lusche
5. apr 2025

@gov cez aké agentúry sa prosím vás realizujú tie zoznamky? nejaký kontakt? postrehla som síce nejaké ale len BA

zuzanka.zuzu
5. apr 2025

45-55 budú ešte z posledných síl hľadať 35 😁 a sama si priznala že ani s výzorom to nie je bohviečo, plus keď začneš tieto kraviny o znameniach, popravde sa ani nečudujem že potom dajú spiatočku 🤷 ani vek, ani výzor, ani normálna, radšej si asi vyhonia.... (to teraz nepíšem aby som urazila, muži rozmýšľajú jednoduchšie)

ale čo ma mega prekvapilo, že 50% mužov chodí meditovať??? to vážne???

greengirl
autor
5. apr 2025

@zuzanka.zuzu vies co, niektori muzi normalne napisu, ake su znamenie a nekaslu sa s tym. Najviac zalezi na fotkach. Ja nie som modelka, ale musela som si tam dat lepsie foto proste. Ano, meditovat chodia aj muzi. Muzi chodia do Budhistickych centier hlavne meditovat. Stretla som aj u Hinduistov muzov a v SantMat. Ale nemala som stastie niekoho zbalit nazivo proste. Ani v praci. Ja strasne vaham...

greengirl
autor
5. apr 2025

@zuzanka.zuzu nie kazdy chlap chce plodit deti a nejde do mladsich rocnikov. Pozri, ja som si dala na zoznamku, ze hladam niekoho 47-55 rocneho. Vekomu kategoriu 50-55 som absolutne nezaujala. Je to kategoria muzov, s ktorymi sa neviem asi vobec bavit. Asi ine myslenie alebo co. V praci aj v zivote som sa vzdy rozpravala len s mladsimi a mozno o 2 roky starsimi. Teraz sa ta hranica rozpravania s ludmi u mna posunula do veku 50 rokov a potom dochodci. Ale proste zrovna ta bezne rozvodova skupina muzov 50-56 rokov, s nimi neviem udrzat ziadnu rec.

mischy00
5. apr 2025

@greengirl prepáč za úprimnosť ale ty si sa opísala ako nejaká usadena teta🫣, ja ma 43 rokov ako ty a teda energie a sily mam viac ako v mladosti. Mam si co povedať s mladými pod 30 rokov a rovnako s mužmi nad 50 rokov, znamenia neriesim, každý sme nejaký. Jedine co ti beriem, ze by som nemala už záujem zakladať rodinu, takže vtedy by som dala mužovi STOP. Takže za mňa, trosku viac energie, aj kategória do 55 rokov sú ešte muži, čo túžia po akčnej a energickej žene. Tety po 60 tke nechajú seniorom.

greengirl
autor
5. apr 2025

@lusche Mne firemny PC dovoli len jedinu zoznamku a to je elitedate.sk vsetky ostatne mi blokuje. Na elitedate je tak 100 profilov muzov, 20% je urcite normalnych, ale z tych 20% nemusis sadnut kazdemu, cize zo 100 muzov staci vybrat jedneho 🙂 A to, ze muz chce len sex nie je pravda. Ak sa muz zalubi tak naozaj, tak ostane. Samozrejme su exoti, ktori sa zalubit nedokazu nikdy. Ak muza nezaujmes, tak sex je pre neho vzdy vyhoda. Podla prieskumu v US az 70% muzov by sa vyspalo s uplne, ale uplne cudzou zenou. A 0% zien by sa vyspalo s uplne ale uplne cudzim muzom.

Strana
z5