Zoznamka pre ženy 40+
Ahojte,
konecne som sa nakopla registrovat sa na zoznamku. Hladam seriozny dlhodoby vztah.
Som tam aktivne tento rok. 100% chlapov chce len sex. Z toho 90% chlapov chce len sex a ziaden vztah. 10% chlapov by chcelo aj normalny vztah postupom casu. Z tych 10%, je 5% fajn, ktori vizeraju aj k svetu, maju realne foto a dobry profil. Moj problem je, ze vobec neviem zaujat tu velmi malu skupinu normalnych fajn chlapov. Mne osobne staci len jeden jediny muz, s ktorym si proste sadneme a budeme bezne fungovat.. plynule casom.
Mate nejake typy, ako na to? Foto aj profil mam normalne, pravdivo vyplnene vsetko. Po dlhom vahani som si povedala, ze vekovy rozdiel az do 12 rokov je pre mna stale ok, ak je ten chlap k svetu a normalny. V minulosti som mala 2 partnerov, boli ok, ziadny manipulanti ani narcisti, nemali ziadne red flags. Ja som sa uz dala dokopy celkom... Mam aj terapeuta, keby nieco vyplavalo na povrch. Ale tak rozvedeni chlapi toho tiez maju celkom nabaleneho. Priliz analyzuju. Nie je to ako v 20tke.
Popripade ake ine zoznamky okrem elitedate su pre vek 40+ az 55? Som v BA.
Take rady, ze maj sa rada, ja sa mam naozaj rada. Akceptujem sa, aka som. Netvrdim, ze som dokonala a netvrdim, ze mam super nervy na vsetko. Ale snazim sa.
Vdaka za kazdu radu.
@greengirl a to je kameň úrazu, si vo svojej ulite a z tých 5% mužov co by mohli byt ako tak k niečomu, sa to ešte zníži na 1%.... a to je už väčšia sanca ze vyhráš jackpot ako nájdeš muža. Mas 43 rokov, nie 65....muži očakávajú, že si ešte v plnej sile a použiteľná do života, do postele. Môžeš byť vo svojom duchovne ale potom ťažko nájdeš spriaznenú dušu niekde na zoznamke.
žena z teba to až tak srší ako zúfalo niekoho hladáš.Zoznamka,susedia atd.Normálne aj čítať to dá zabrať😀 ja som tiež volakedy behala po zoznamkách a to som mala 20 plus a ver, že aj vtedy chceli chlapi iba väčšinou len jedno.To nie je o veku.Ja som sa potom na tie zoznamky vyprdla a stretla som úplne niekde mimo toho.Síce až po x rokoch ale stretla.Možno aj ty stretneš až na staré kolená.Aj minule som to tu písala že toto sa nedá urýchliť.A mimochodom, mňa tiež zaujíma astro,numerologia atd a ver,že neexistujú len rozdelenie na 4 druhy znamení ale je tam aj ascendent,luna,planéty a rôzne kombinácie.Nemusi isť len o vzduch,ohen, zem a vodu.Tých kombinácii je x,y asc môžeš mať napr vo vodnom a slnko vo vzdušnom znamení,luna zase v inom alebo byť aj kombo všetkých troch a čo potom .Takže to je zložitejšia problematika toto🙂
@greengirl ty si znamenie vaha? Inak uplne suhlasim so @zuzanka.zuzu . Na tieto duchovne, meditacne reci nenalakas bezneho chlapa, tymto odplasis od seba 95% muzov na zoznamke, odporucam tieto reci vybalit co najnejskor. A pises ze ty nie si nic extra, ale na vizazi muza si dost zakladas, mala by si si prehodit priority.
Mna celkom zaujimaju znamenia, ale keby som to mojmu muzovi zacala analyzovat, tak utece do zahrady radsej rylovat🤣
@greengirl O rozvedených chlapoch píšeš, že príliš analyzujú. Ale vieš čo? Aj ty strašne, ale strašne analyzuješ. Buď trošku menej "strojená" a neanalyzuj znamenia, vekové kategórie nerozdeľuj tak striktne - veď sa pozri na seba, Ty si kategória 43 rokov, ale vyjadruješ sa ako 60 ročná (málo energie, fyzicky nie som v poriadku, nestíhala by som im). No proste všetko strašne rozpitvávaš, uvoľni sa a ber to trochu ako zábavu.
@ysseba mam s kolenom problem a neviem proste sadnut na bike alebo ist na turu a cestovat po svete, ako to chlapi chcu. Analyzujem dost, ja som celkovo analyticky typ. Duchovno si nechavam len pre seba, celkovo ten pravy duchovny zivot je dost komplicated. Vela sekt je, treba sa v tom vyznat. Nie je to ako sediet na oblaciku.
@greengirl zaujimave, ak by si bola duchovna nehladis na vzhlad. Oni su aj tak vsetci karmicky. Tak co, budes sama. Mozno taky beha po svete. Podla mna, ma muz zacat flirtovat a dobyvat zenu. Tak som to zazila a mala som uzasneho chlapa, stara skola. Moc premyslas, muzi su jednoduchsi. A treba si aj davat pozor, s kym sa ides spojit. Musi byt aj iskra.
@lion777 duchovno je fakt zlozite. Je to hlavne o dennej praxi, bud sa denne modlis, meditujes alebo robis chanting, podla toho v akom nabozenstve clovek je, alebo je v niecom inom ako buddhismus, hinduismus... 80% zaklad je eticky zivot a prax. Ziadne zazraky. Astrologia, numerologia, reiki, energie, ezoterika to ani nema nic s duchovnom. O duchovne viem pisat knihy.
@greengirl to mozes, ale aj tak tam mas chybu. Motas sa este v nabozenstvach. Meditovat sa da denno denne, staci len vypnut a len byt a aj to uz je meditacia. Zatial si ma teda s nicim neoslovila, len prazdnymi recami. Skus byt spontanejsia a sama sebou, ale tieto reci na chlapov neplatia, oni su jednoduchsi a pozadu.
@lion777 no to by si nemala zase pisat, ze citis duchovnost, ja beriem duchovno cisto ako zbavit sa ega. Na toto si hlavne pozor treba davat, je jedno, ake duchovno... to ego. Ano, citit zo mna pri pisani taku nedoveru. Ja napriklad tento tyzden idem robit mini charitu. Mam mini utulok. Akurat, ze s chlapmi moc neviem. Mala som fakt mizerny vzor v rodine, ako dieta. A to je ten kamen urazu. Chapem kazdeho, kto si proste presiel detsvo v horsich alebo katastrofalnych podmienkach. Ocista karmy je uplne super vec, nic s tym clovek nepokazi. Ja hlavne potrebujem mat zacat rada ludi ! Kym nezacnem mat rada ludi, budem sa motat donekonecna. A aj vo vztahoch. Ja ak idem medzi ludi, tak medzi duchovne ladenych, ale absolutne neocakavam, ze chlap bude duchovny. Asi to, mat rada ludi, to je moj kamen urazu.
@greengirl takze nie si duchovna, lebo ani nevies zakladnu vec. Potrebujes citit srdcom, to je jediny spravny indikator. Otoc to, potrebujes zacat mat rada sama seba. Vyliecit si zranenia z detsva. Prestat obvinovat , vsetko okolo. Este mas hodne prace sama zo sebou, si hodne v egu moja.
@lion777 vies co, ja sa asi tak horsie vyjadrujem. Inac vnutorne to mam tak, ze hlboko vo mne je Bozia dusa. A ta energia raz prudi von cez srdce, raz je zablokovana. Ja sa proste naozaj milujem. Ale s ludmi mam fakt problem, neviem ich mat az tak rada. To ego neviem dat proste dat tak dole, aby som na kazdeho pozerala ako na Bozie stvorenie 🙂Ale snazim sa eticky zit, robit trochu charity. Ale chlap zase nechce mnisku, ze jo. Inac dobre sa da odplasit chlap na zoznamke, ked chce len sex, tak mu napise, ze som vysoko chudovny clovek a sex su nizke energie 🙂
@greengirl v tvojom prípade treba loviť potom v iných vodách, na zoznamkach sú muži co chcú sex a aj muži, čo chu vzťah a tiež sex. A musia zo ženy cítiť nielen duchovné kecy ale aj sexuálnu energiu. A tú z tvojho písania nie je cítiť ani na kilometre.....a už som písala, kategória mužov do 55 rokov nie sú ešte žiadny dôchodci, to sú stále muži co chcú ešte žiť a nie pomaly a nudne umierať vo vzťahu....ak chceš muža akého si opísala, musíš niečo vo svojom živote zmeniť, týmto ozaj málokoho očaris, plus keď ešte nevyzeras tak, že si mozes vyberať ...prepáč, muži sú v tomto jednoduchší
@greengirl duchovny clovek nepovie, ze na jar si zacnem niekoho surne hladat. Duchovny clovek prijima to, co sa prave deje a nezije v odpore s tym, co mu pride do zivota. A sucasny duchovny clovek uz nemedituje, to uz je zastarala zalezitost.
Ked chces zahradny typ, tak nejakych starych mladencov by si este splasila, ktori uvitaju zenu, co im pride pomoct so zahradou.
@greengirl mňa zarazili tie znamenia. Chápem že v to veríš, ale znamenia sú blbosť, je to len marketing aby si ľudia kupovali prívesky, knihy, sošky a neviem čo ešte. Ze tomu veríš ok, ale nebaziruj tak na Tom, lebo to ozaj extrémne obmedzuje tvoj výber a chlapov to dosť odpudzuje (ženy ktoré veľmi riešia znamenia).
Ja som mala rôznych partnerov ale ich znamenia sedeli iba na jedného z nich. Vzťah nestojí na znameniach ver mi
@lion777 duchovno skumam uz nejakych 7 rokov. Cele duchovno, bez ohladu, ci si katolik, evanjelik, buddhista, hinuista, tradicne prastare slovankse nabozenstva a neviem co este je len o tomto: 1. zbavit sa ega a ego ostane len na prezitie 2. denna prax - bud modlitby, meditacia 3.slusba ludsvu, charita... 4.eticky zivote. Ja som v duchovne, chodim rozlicne meditovat, nie som v ziadnej konktretnej organizacii. Partnersky vztah nema nic s duchovnom, srdce treba mat otvorene stale, mat rad vsetchy ludi. Kazdy sme inde. Ale ak mame radi len par ludi a ostatnych nie, sme stale duchovne nizko.
@joannita znamenia si nechavam, toto je z mala veci, ktore si prajem. Mam to tak od malicka. Vztah nestoji na znameniach. Ale proste takto to chcem. Milujem vsetkych strelcov, ale len ako kamaratky, kamosov. Vo vztahu proste ohnive znamenia by neboli dobre pre mna. Inac vsetky vodne, vzdusne, zemske su uplne ok. Tak hadam mimo lev, strelec a baran sa uz niekto najde 🙂
@0silvia0 duchovno skumam uz nejakych 7 rokov. Cele duchovno, bez ohladu, ci si katolik, evanjelik, buddhista, hinduista, tradicne prastare slovankse nabozenstva a neviem co este je len o tomto: 1. zbavit sa ega a ego ostane len na prezitie 2. denna prax - bud modlitby, meditacia 3.slusba ludsvu, charita... 4.eticky zivote. Ja som v duchovne, chodim rozlicne meditovat, nie som v ziadnej konktretnej organizacii. Partnersky vztah nema nic s duchovnom, srdce treba mat otvorene stale, mat rad vsetchy ludi. Kazdy sme inde. Ale ak mame radi len par ludi a ostatnych nie, sme stale duchovne nizko.
@greengirl ved kazdy sa vyvijame, to je v poriadku. Skus nechat vsetko plynut, tak ako je a prijimat to. To len rozum ti diktuje, toto a toto, ale srdce reaguje inak. A nejde o to, s niekym byt, aby len aby bol partner. Ja by som si vyberala takeho, s ktorym by som sa mohla porozpravat, kde by prebehla iskra, mal by podobne zaujmy. ( priroda, turistika) za kazdu cenu nie a just, ked si das termin jar atd, tak just to nebude. ;)

@mischy00 tak to si dobra, akoze ja som 10 rokov single a poviem ti, po rozchode som sa musela uplne utiahnut do polosamoty na niekolko rokov. Byt slobodna matka je sakramensky tazke v spolocnosti. A dokonca som mala niekolko rocne obdobie, ked som sa bavila iba s dochodcami a detmi. Proste taka vekova kategoria mimo nejakej zavisti. Cele tie roky ma tahalo len duchovno. Len pred necelym rokom sa to nejako zlomilo vo mne. A nemam problem ist opat do duchovna.