Zrútenie a samota
Psychicky som sa zrútila.Uz dve ty som na PN a sama ešte viacs to depta Ani sa s kým porozprávať.Som
@vierazeenakova a čo ťa trápi? Čo ťa tak psychicky ničí?
@vierazeenakova psychiater ta odporucil dakam?
@vierazeenakova 🫂 máš nejakú psychologickú pomoc?
@stastnamamulka áno pychyatriu
@vierazeenakova a čo ťa trápi? Čo ťa tak psychicky ničí?
@marrynka112 že so m na PN a kedžesom robila na dohodu na torej mám mesačne 40 hodín aj keď som robila192 tak nedostanem nič.A z čoho žiť kým sa dám do poriadku.
@vierazeenakova psychiater ta odporucil dakam?
@balerina2025 Chodím na kontrolu a terapeuti
@marrynka112 že so m na PN a kedžesom robila na dohodu na torej mám mesačne 40 hodín aj keď som robila192 tak nedostanem nič.A z čoho žiť kým sa dám do poriadku.
@vierazeenakova dostavas PN. ta sa odvija od tvojho platu.
@balerina2025 Chodím na kontrolu a terapeuti
@vierazeenakova drzim palce nech ti to pomoze.
@balerina2025 čo dostanem keď na dohodem am akože len 10 hod týždenne to je akoby 40 ale odrobené 190tak čo dostanem z minima ani 10€
@balerina2025 zo 10 hodín na týždeň ako som už písala som pracovala na dohodu aj keď som pracovala cez 190hodin a minimálna tak nedostanem nič ani 10€
@balerina2025 zo 10 hodín na týždeň ako som už písala som pracovala na dohodu aj keď som pracovala cez 190hodin a minimálna tak nedostanem nič ani 10€
@vierazeenakova je skoda ze nemas normalnu pracovnu zmluvu ale takuto dohodu. toto je ta dan, ze z takej dohody oficialne riadne neodvedies, tak ked mas nizke odvody, mas nizke socialne davky.

@vierazeenakova 🫂 máš nejakú psychologickú pomoc?