Zvládli ste odchod od partnera - tyrana?
Ahojte, je tu nejaka mamicka ktora nabrala odvahu opustit manzela ktory ju psychicky tyral,aj so svojou rodinou,manipuloval a vyhrazal sa jej cez deti ? Ako ste to zvladli ? Je to boj vsak hlavne cez tie deti😞
@anonym_autor ja píšem zas z opačného pohľadu .. moja mama celý život žila s tyranom aj fyzickým aj psychickým . Pre mňa to bolo peklo až napokon ja v 18 tke som ušla lebo by som sa zbláznila . Utekaj pokiaľ môžeš , uvidíš že život je krásny bez magora , a pre deti dupľom
Ahoj, zvládli sme to viaceré. Len sa musíš odhodlať a konať, aby si nebola večer v Krimi. Čím skôr, tým lepšie.
paradne manipulativny prispevok. o manipulatorovi. akoze luxus
@anonym_autor skús sa s ním porozprávať, že prečo to robí. Už sa nemilujete? Veď ste manželia, tak kvôli niečomu ste sa asi brali. Spolu v dobrom, aj v zlom. Choďte do poradne alebo za farárom.
@anonym_8242c9 Jasne, farar mu prehovori do duse a uz nebude tyran. Tvl.🙄
paradne manipulativny prispevok. o manipulatorovi. akoze luxus
@anonym_0229d3 co je v mojom prispevku manipulativne? Nevies co prezivam
@anonym_0229d3 co je v mojom prispevku manipulativne? Nevies co prezivam
@anonym_autor okrem slova ahojte vsetko.
@anonym_autor skús sa s ním porozprávať, že prečo to robí. Už sa nemilujete? Veď ste manželia, tak kvôli niečomu ste sa asi brali. Spolu v dobrom, aj v zlom. Choďte do poradne alebo za farárom.
@anonym_8242c9 on ma miluje len ked som poslusna , a ked sa snazim hovorit otoci vsetko proti mne ,ignoruje ma cele tyzdne a robi mi naprieky doma .
@anonym_autor okrem slova ahojte vsetko.
@anonym_0229d3 dala som len otazku ako to zvladli ine matky ako sa psychicky pripravit ze sa mi bude mstit cez deti. To ze mam strach ako by to dopadlo nieje manipulacia
@anonym_0229d3 dala som len otazku ako to zvladli ine matky ako sa psychicky pripravit ze sa mi bude mstit cez deti. To ze mam strach ako by to dopadlo nieje manipulacia
@anonym_autor ak je ozaj manipulator co samozrejme neverim, a ty ho nezvladas, tak je intelektualne na vyssej urovni ako ty, a tam sa kladie otazka, kto ti kazal hladat niekoho na koho nemas proste? Ako to moze on asi tak zniet, ked teraz vytvaras na neho psychicky natlak a sa mu mstis cz modry konik, kde to ostane naveky zazamenane?
@anonym_autor ak je ozaj manipulator co samozrejme neverim, a ty ho nezvladas, tak je intelektualne na vyssej urovni ako ty, a tam sa kladie otazka, kto ti kazal hladat niekoho na koho nemas proste? Ako to moze on asi tak zniet, ked teraz vytvaras na neho psychicky natlak a sa mu mstis cz modry konik, kde to ostane naveky zazamenane?
@anonym_0229d3 ty budes urcite moja svokra😂
@anonym_0229d3 🤦♀️
@anonym_0229d3 ty budes urcite moja svokra😂
@anonym_autor Nie. Svedomie ..
@anonym_8242c9 🤦🏻♀️😁 to je rada
@anonym_8242c9 🤦🏻♀️😁 to je rada
@eternity24 Tradicna rodina musi byt, nech sa deje cokolvek😏🙄
@anonym_autor Nie. Svedomie ..
@anonym_0229d3 moje urcite nie, ☺️
@anonym_autor V takomto prípade odporúčam vždy a všade skupinu NIKDY VIAC na facebooku. Vedie ju Andrea Andrejová, ide o spoločenstvo žien, ktoré zažili rovnaké a ešte horšie situácie. Nájdeš tam pochopenie, podporu… skús.
@anonym_autor
0800 212 212
Bezplatná non-stop linka pre ženy zažívajúce násilie je dôverným a bezpečným priestorom pre ženy, ktoré sú ohrozené alebo zažívajú násilie. Poradkyne na linke poskytujú krízovú pomoc a všetky potrebné informácie. Pripravené sú hovoriť o všetkých druhoch násilia, s ktorými sa ženy vo svojich životoch stretávajú. Spolu s volajúcou ženou sa snažia minimalizovať riziko, ktorému je v násilnom vzťahu vystavená. Informácie, ktoré volajúca žena poskytne, sú absolútne dôverné.
Národná linka je zároveň miestom prvého kontaktu, kde sú ženám poskytnuté všetky dôležité informácie o násilí páchanom na ženách, najmä o násilí v blízkych vzťahoch. Poradkyne odpovedajú taktiež na základné otázky týkajúce sa právnej pomoci a asistujú ženám pri hľadaní ďalšej pomoci v jej regióne.
Národná linka pre ženy je dostupná všetkým ženám, teda aj tým, ktoré majú sťažených prístup k potrebným k informáciám, majú zdravotný alebo iný hendikep. S poradkyňami sa môžete spojiť prostredníctvom bezplatnej telefonickej linky a v blízkej budúcnosti aj cez internetovú komunikáciu alebo prostredníctvom e-mailu.
Pri akútnom ohrození, alebo v istých presne vymedzených situáciách, poradkyne so súhlasom ženy kontaktujú políciu, záchrannú zdravotnú službu alebo inú inštitúciu, ktorá jej môže pomôcť.
@anonym_autor
0800 212 212
Bezplatná non-stop linka pre ženy zažívajúce násilie je dôverným a bezpečným priestorom pre ženy, ktoré sú ohrozené alebo zažívajú násilie. Poradkyne na linke poskytujú krízovú pomoc a všetky potrebné informácie. Pripravené sú hovoriť o všetkých druhoch násilia, s ktorými sa ženy vo svojich životoch stretávajú. Spolu s volajúcou ženou sa snažia minimalizovať riziko, ktorému je v násilnom vzťahu vystavená. Informácie, ktoré volajúca žena poskytne, sú absolútne dôverné.
Národná linka je zároveň miestom prvého kontaktu, kde sú ženám poskytnuté všetky dôležité informácie o násilí páchanom na ženách, najmä o násilí v blízkych vzťahoch. Poradkyne odpovedajú taktiež na základné otázky týkajúce sa právnej pomoci a asistujú ženám pri hľadaní ďalšej pomoci v jej regióne.
Národná linka pre ženy je dostupná všetkým ženám, teda aj tým, ktoré majú sťažených prístup k potrebným k informáciám, majú zdravotný alebo iný hendikep. S poradkyňami sa môžete spojiť prostredníctvom bezplatnej telefonickej linky a v blízkej budúcnosti aj cez internetovú komunikáciu alebo prostredníctvom e-mailu.
Pri akútnom ohrození, alebo v istých presne vymedzených situáciách, poradkyne so súhlasom ženy kontaktujú políciu, záchrannú zdravotnú službu alebo inú inštitúciu, ktorá jej môže pomôcť.
@anonym_e7cb25 on ma netyra fyzicky ale psychicky
@anonym_autor V takomto prípade odporúčam vždy a všade skupinu NIKDY VIAC na facebooku. Vedie ju Andrea Andrejová, ide o spoločenstvo žien, ktoré zažili rovnaké a ešte horšie situácie. Nájdeš tam pochopenie, podporu… skús.
@mimkax dakujem skusim
@anonym_e7cb25 on ma netyra fyzicky ale psychicky
@anonym_autor To je takisto násilie. Psychické násilie. Kľudne zavolajte na tú linku, viete sa s nimi porozprávať o tom, čo sa Vám deje. Žiadna forma násilia nie je v poriadku. Máte právo na bezpečný vzťah a máte právo žiť v bezpečí. Netolerujte voči sebe žiadnu formu násilia. Prikladám Vám aj link na jednu stránku kde je to podrobne popísané: https://www.ksebe.sk/blog/psychicke-tyranie
Ja sa vždy čudujem, že niekto položí takúto otázku. Mňa by zaujímalo, či je možné ostať s takým tyranom. Nechápem toto.... A najmä kvôli deťom.
Ja nechápem, čo sa tu už v tretej téme spomína "on ma netýra fyzicky". Psychické násilie je častokrát horšie a paradoxne predchádza fyzickému. Sprosto povedané, z jednej facky sa človek spamätá inak, ako z denno denného psychického týrania.
@anonym_0229d3 Tak ty musíš byť na veľmi vysokej intelektuálnej úrovni, keď nezvládaš ani čítanie s porozumením. Autorka sa pýtala žien, ktoré to buď zažili alebo vedia poradiť. Ak nevieš ani jedno buď ticho a svoju frustráciu si choď vybíjať do iných tém
@anonym_autor so psychopatom sa nediskutuje. Povinne pozriet videa Jan Dvorak - Poznejte sveho psychopata...vela zien to zvladlo a zvladnes to aj ty. Hlavu hore, neboj sa...nie je take zle...na druhej strane ta caka velka odmena - vitazstvo
… ak by aspoň trochu pomohlo, odporúčam počúvať podcasty s Miskou Kralikovou . Dva mala aj s psychlologom Sunyikom, kde dali veľa cenných rad
@anonym_0229d3 Odkedy sa intelektuálne človek na vyššej úrovni vyhráža druhému partnerovi cez deti? O psychológii vieš asi toľko, ako sliepka o lietaní...a o jeho emocionálnej plochosti tu nemusíme diskutovať, partnerom nemusí vyjsť ich vzťah, ale psy zdravý jedinec chce v prvom rade dobro detí a vychádzať s bývalým partnerom, aby im vytvorili pekný vzťah a nie sa cez deti vyhrážať, to robia len manipulàtori a psychicky narušene osoby...asi si jednou/jedným z nich.
@anonym_0229d3 Odkedy sa intelektuálne človek na vyššej úrovni vyhráža druhému partnerovi cez deti? O psychológii vieš asi toľko, ako sliepka o lietaní...a o jeho emocionálnej plochosti tu nemusíme diskutovať, partnerom nemusí vyjsť ich vzťah, ale psy zdravý jedinec chce v prvom rade dobro detí a vychádzať s bývalým partnerom, aby im vytvorili pekný vzťah a nie sa cez deti vyhrážať, to robia len manipulàtori a psychicky narušene osoby...asi si jednou/jedným z nich.
@enmery Vies ako indian zastavi kamion?

Áno, odišla som. S dvoma deťmi. Do prázdneho bytu v podnájme... Našli si sa dobrí ľudia, ktorí pomohli so sťahovaním... A niekedy je to ťažké.. Ale stalo to to za to. Ten, pokoj, kľud... Radšej budem na suchých rozkoch a v nedeľu si doprajem vifonku na slávnostný obed, ako pokračovať v tej beznádej, keď už človek ráno nechce ani z postele vstať...