icon

Zvláštne správanie môjho partnera.

22. mar 2020

Akoby ste reagovali,keby vám partner, adresoval slová ako "ch*j,trt, dilino" v prípade,že sa ho normalne niečo opýtate a nepochopite sa vzájomne v danej situácii na prvýkrát? Podotýkam ide o bežnú komunikáciu,nie hádku,ani výmenu názorov,len aktuálne situačné nepochopenie.Napr. na nepochopenie otázky dokáže žene odpovedať takto: Čo si už úplne chujus, (trt,dilino), keď sa to znova pytas? /Alebo nechápeš?

nini1010
22. mar 2020

Hned by som sa s nim rozisla kym je este len priatel.Ved je nad slnko jasne ze si ta nevazi a nema k tebe ziadnu uctu.

mondolina
22. mar 2020

Aj dilino sa dá povedať s láskou, ak to tak nebolo treba sa ozvať, že sa mi to nepáči.

eliska13
22. mar 2020

Nerozpráva sa tak s ľuďmi v praci, nerobí v mužskom kolektíve?vrátila by som mu to😊ale svojím spôsobom Ta ponižuje, že si hlúpa, keď nechápeš.Tak každý má iný spôsob komunikácie, ale nepáčilo by sa mi to.Ale toho dilina aj ja občas použijem😦

iviacik
22. mar 2020

Vyjadruje sa tak k tebe od začiatku ci od nejakého momentu? Kolko ste spolu?

katka281
22. mar 2020

Hned by som ho upozornila ze takto nech sa rozprava so svojimi kamaratmi a nie so mnou. Musis to jednoducho povedat cloveku hned, nenechat si to. Pokial v tom bude pokracovat tak je dilino on a nezostala by som s nim .

autor
Autor odpoveď zmazal
jankapepe
22. mar 2020

......mojko to ty rozprávaš ako ch....tr....di.......rozprávaj normálne a potom pochopím na prvý krát......
🙃 Ja by som ho zotrela.
Ale o čom je potom vaša komunikácia? Ty nechápeš.....a on slovník ako pubertiak na futbale.

sebastianmichal
22. mar 2020

Nehnevaj sa ale on ma 20r ze sa tak rozprava podla teba je to normalne ja by som od neho hned odisla pokial ste len priatelia

autor
Autor odpoveď zmazal
h2
22. mar 2020

Keď Tebe nadáva do ch*jov, Ty mu povedz, že je "p*ča j*bnutná"!

janinah
22. mar 2020

A vasmu dietatu povie ako? Hadat asi netreba...beriete si do vztahu kadejake "smetie" a potom aj ten zivot tak vyzera....

weisovameggy4444
22. mar 2020

Fuj, pošli to preč

samrolka2019
22. mar 2020

Moj manzel mava obcas taketo ,,ulety". Vzdy ho stopnem, oznamim mu ze ja nie som jeho KOLEGA z prace aby sa takto so mnou rozpraval. Potom sa uvedomi a hned sa ospravedlni. Robi v cisto muzskom kolektive tak mu obcas ujde.

mala_hobitka
22. mar 2020

Tak chodíte spolu alebo nie? Aké časy frajerky a mód kamarátky? Čože?

montemotherone
22. mar 2020

Taký partner by už nebol môj partner... Keď ste spolu ešte nechodili, len ste sa spoznávali, tak sa takto nevyjadroval? Lebo to väčšinou takýto chlapi neskryjú... 😏

autor
Autor odpoveď zmazal
mala_hobitka
22. mar 2020

Tak sa s ním porozprávaj. Otvorenie a úprimne. Inak ťa nebude mať šancu pochopiť. Je normálne, že ti chýbajú prejavy citov...ale to mu musíš povedať aj to ako sa kvôli tomu cítiš. Rovnako ak sa s tebou baví ako s chlapom. Niekedy chlapom treba len jasne povedať čo majú robiť aby žena vedľa nich bola šťastnejšia. Otázka zostáva či je to aj jeho prípad alebo ťa skôr začína brať ako kamarátku (teda jeho city chladnú) alebo máte nekompatibilné povahy.

autor
22. mar 2020

@mala_hobitka máš pravdu,ale "vynucovať" si city komunikáciou lebo mi chýbajú pre mňa nie je riešenie...buď to tak cíti alebo necíti a buď prejaví alebo neprejaví...inými slovami buď ber alebo nechaj tak....podľa neho je všetko v poriadku

mala_hobitka
22. mar 2020

No city si nevynútiš. Ale buď ťa má rád a pochopí čo ťa trápi (čo môže len keď vie jasne čo ťa trápi) alebo aj keď mu povieš (alebo si jasne hovorila) v čom je problém a podľa neho to problém nie je, nechápe alebo nechce chápať tak ten váš vzťah za moc nestojí.
Modelová situácia:
Ty mu jasne hovoríš, že je ti ľúto keď sa tebou baví ako s kamošom, chýba ti prejav citov a kvôli tomu pochybuješ či ťa má naozaj rád....a on ti povie "Chovám sa k tebe normálne, všetko je v poriadku, neviem čo riešiť".
Ak sa ti stalo (stane) toto, tak ťa ten chlap rozhodne neľúbi tak ako by partner mal. Žiaden vzťah nemôže fungovať na tom, že problémy sa zametú pod koberec. Ak neviete riešiť takéto problémy, neviem si predstaviť ako by ste riešili závažnejší problém.

autor
22. mar 2020

@mala_hobitka máš pravdu...tak to bolo...napokon my spolu neplánujeme nič svetoborné,čiže mi je to aj jedno...ale tak zamrzi

mala_hobitka
22. mar 2020

Nestrácaj s ním čas.

ketrint
23. mar 2020

@h2 😂😂😂😂😂😂😂
Toto ma taaak pobavilo, ake trefne! 👍👍👍

deti95060810
23. mar 2020

joj tak toto nie... žiadna žena si nezaslúži aby sa ku nej mm alebo partner takto správal...
Kedy sa začnú muži takto správať? Keď ich už prestane baviť partnerka, mm a potrebujú sa jej zbaviť...😉

san_dra11
23. mar 2020

Heh hneď by to teda dostal vysvetlené. Ako ja ti tak napíšem, ku mne by sa isto takto chovať nemohol a ak by aj, tak by sme už spolu teda isto neboli