icon

Zvyknete si vypiť s vaším partnerom?

arninka
5. mar 2025

Zvyknete si vypiť s vašim partnerom?

Strana
z2
sense
5. mar 2025

Áno občas pohár vina k večeri sme si zvykli,...on si občas da ja od januára som vypila dva poháriky na narodeniny

arninka
autor
5. mar 2025

Niesme opilci mám úžasného super priateľa ktorý ma miluje a dá mi všetko čo mi na očiach vidí a ja jeho takisto

crazy_cat_lady
5. mar 2025

Ja rada s manzelom idem von, na turistiku, do kina/divadla, na prechadzku, na vylet/trip spoznavat ine mesta/krajiny atd atd..

arninka
autor
5. mar 2025

@crazy_cat_lady aj my s mojím radí chodíme na výlety do kaviarní do kina chodíme spolu sem tam aj na nákup a milujeme sa a radi sa spolu chechtame na sprostostiach 😄😄😄

lindous
5. mar 2025

@arninka Tak veď robte, žite ako vám vyhovuje, keď je všetko super, nepotrebuješ na to schválenie iných... iba že by to až tak super nebolo, keď sa v tom potrebuješ utvrdzovať na diskusnom fóre...

A čo radi robíme? Pravidelne chodíme plávať, občas k tomu pridáme saunu, sem-tam nám spolu výjde aj posilka, prechádzky, niekedy ľahšia turistika, ak nás niečo zaujme, tak kino, divadlo, koncert alebo doma si spolu niečo pozrieme...z času na čas si ideme niekam sadnúť, či už skúšame nejakú novú reštiku alebo ideme občas zahrať biliard alebo aj s kamošmi spoločenské hry (práve vtedy napríklad si dáme to pivo)...

ivik4
5. mar 2025

Nie

martinka13
5. mar 2025

Áno, nie sme abstinenti. Tak si spolu občas dáme.

thirstymonk
5. mar 2025

@arninka Kukame telku a žereme čipsy s kolou

diewcatqoo
5. mar 2025

Aj my spolu chodime na turistiku, bicyklujeme, chodime na prechadzky, robime xy cinnosti a ano, obcas si cez vikend dame spolu vino. A ano, mame aj sex obcas po vine. Za alkoholikov nas nepovazujem. Dokazeme uplne v pohode vydrzat a fungovat aj bez alkoholu. To, ze si obcas dame pohar vina, neznamena, ze sa ozierame do nemoty a nevieme, co robime.

zmrzlinka2021
5. mar 2025

@arninka
Nie. Výnimočné si vonka dáme pivo, cez leto.
Alkohol je karcinogen.

cacianka
5. mar 2025

A zase je tu dvojitý meter. Raz píšu že pohárik občas je ok, a teraz už robia z vás alkoholikov .
Pritom nepíšeš, že pijete viac x do týždňa, ani že stiahnete fľašu zakaždým.
Poznám komunitu liečených alkoholikov, ale ani to mi nebráni si občas, iba pár x do roka dať prípitok, alebo miešaný drink. Lebo viem že mi nerobí pohárik 7 - 10 x do roka problém. Takže odpoveď - áno občas si pochutím, môj chlap ani kvapku ( už 35 rokov).

vroni
5. mar 2025

Ano, dáme si občas pohár vína, keď sa rozsupneme, aj dva. Bytostne neznášam fanatikov a asketov. Bývame vo vinárskej oblasti, tu sa víno oslavuje a veru očividneho alkoholika tu nepoznám žiadneho (či si niekto lupne za fľaštičku doma každý deň, to samozrejme nevidím). My si dame, keď máme chuť. Niekedy aj dvakrát do týždňa (o, hrôza hrôz), niekedy aj tri mesiace nič. Sex máme podstatne častejšie ako pijeme víno, v "našich" množstvách nevidím žiaden vplyv alkoholu na tieto aktivity. V živote som opitá nebola, netuším, ako funguje (nefunguje? 🤷🏼‍♀️) sex po nadmiere alkoholu.

radacak
5. mar 2025

@arninka občas áno,dáme si vínko alebo šampanské... teraz nemôžme...ešte dojčim 🤗

zuzanita1609
5. mar 2025

Dáme si jasné, večer,keď je už kľud pri tv. Mne chutí sladký Cabernet, jemu skôr Tokaj 🤭. A čiernu Barboru milujem pred "mrchou". Neviem prečo 😁.

svetlonos
5. mar 2025

@doriiis
myslela som si 🙂 Ja som si s mm pred detmi rada obcas pohár dva dala ake viac u nas sa nepili. On je somelier aaneznasa, jed niekto chlastu. Ked robil ochutnávky, veľmi zriedka pil, fakt to vypluval. Len raz bola jedna speci, bol tam pan, ktorý dal pre všetkých 10 zúčastnených otvoriť 2 excekentne vína. To sme si každý dali pohárik.

Aj ja mám zle spomienky ake naucila som sa to triediť 🙂 Obcasc1-2 poháriky neuskodia. Teda len za predpokladu, že ľudia ktorí ten pohárik vypijú, nezabúdajú smútok, nasratost, problemy. Nemajú problém s alkoholom a nie sú po ňom agresívni ani chodiaci melancholicki tragedi! A hlavne tých rypavych (z rodiny) by som odhalila vtedy na mesiac! Minimalne...
Ake uplne ta chápem, dodzubal ti detstvo aj dospievanie asi tým svojim "iba občas, iba trochu"...

deti95060810
5. mar 2025

chuť nemám nikdy... nepijem už roky alkohol...

tenerifka
6. mar 2025

Ano, zijem na mieste, kde sa vyuziva terasa po cely rok, a ak mame obaja volno, dobre padne dat si pivo alebo pohar dobreho vina, patri to k miestnej kulture a nikto preto nie je alkoholik. Tvrdy alkohol nepijeme vobec, ani ho nemame doma. Spanieli aj Francuzi patria k najdlhsie zijucim narodom na svete, a vino si dopraju denne, tak az take zle to s nim nebude, skor naopak…..samozrejme s mierou

caroline_
6. mar 2025

@arninka raz za mesiac si dame pivo k veceri,alebo flasu vina

Strana
z2