18-ročná a 47-ročný
Moja 18 ročná neter prišla domov so 47 ročným chlapom a priznala sa rodičom že sú spolu 2 roky takze keď ona mala 16 a on 45. Aký je vas názor? Jej rodičia zúria, ja mam zmiešané pocity… čo vidí 45 ročný chlap na 16 ročnej? A ona na ňom?
@natyreggae chuda... :/ ty nemas rodicov a nejake zazemie alebo?? naozaj mi je luto ze si bola zneuzita dospelym neinteligentnym muzom ktory si nevedel najst seberovnu tak sa vyvrsil na dietati... zneuzita az natolko ze tu dospele zeny s poriadnymi skusenostami presviedcas o tom ze tvoj vztah v 16 s 35 rocnym ci kolko bol v poriadku..... prekvapim ta ale nie nebol. Tvoj chlap je iba nevyspel y a trosku moc pozadu.. prabdepodobne tam bude aj nejake autisticke spektrum a preto je s tebou lebo sa mu rovnas 🙂 len nam tu netrep blbosti a ostatnym detom v tvojom veku co to mozu citat lebo to neni normalne... OK chapem ty nebudes psychicky na urovni dospelaka a nemozes za to ze ti rodina neposkytla kvalitne zazemie a vychovu a preto sa pripleties do zivota hocikomu kto prejavi zaujem aj ked je to ocividne zaostaly uchyl ale nerad toto aj ostatnym 🙂
@listy456 prosím ťa pekne... 🙏 ako vieš že ma zneužil? A čo ak som ja urobila prvý krok? Ja som mu napisala prva a aj som mu dala prvu pusu .. nechápem kde všetci berie to že ma zneužil a je úchyl keďže on sa mi páčil už asi rok ale nemala som odvahu ho zavolať von.. a naozaj by ma zaujímali tie ,, poriadne skúsenosti dospelých žien ,, na túto tému kedže pár skúseností že keď oni mali 17 a chodili s 30 ročnými som tu už čitala a boli také isté ako moje a niektoré sú dokonca za tých tvojich ,, úchylov,, dneska vydaté a majú s nimi aj zo 2 deti...
@listy456 a prečo by som nemala mať rodičov? No predstav si že mám a mám tú najlepšiu maminu na svete 🙏
@natyreggae ano ty si mu dala prvu pusu, urobila si prvy krok.... a on zvrateny pan s autistickym spektrom ta zobral za ruku v 16 pod budeme spolu chodit... nuz tebe clovek nevysvetli nemas na to rozum preto chodis s takym chlapom a k tvojej mame sa netreba vyjadrovat ked ta vychovala tak aby si v 15 spavala so 40 rocnymi..... a preto som si myslela ze nemas rodicov lebo taketo ako ty chodia z biednych rodin bez vzoru a dalej nebudem komentovat radsej lebo mi je luto ze taketo dieta beha po svete a nikde nevidi problem..... blby blbeho si hlada - o tom su vztahy 16 rocnych a 40
@natyreggae a ty ked budes mat 40,budes sa obzerat za 15rocnymo?Co by si si pomyslela o takej zene ktora v 40 zvadza 15rocnych chlapcov ,budes si snimi mat co povedat?Ten tvoj naozaj nieje dusevne a mentalne vyztety ked si rozumie s 15rocnymi detmi.O com ste sa bavilo o babikach?
@natyreggae 35-rocny chlap co sa nechava bozkavat 16-rocnym dietatom, je bez debaty uchyl. Lenze to vo svojom veku este nemozes chapat, takze je zbytocne, ti nieco vysvetlovat. Si este dieta a rozmyslas ako dieta, a on to vyuziva.

@annm81 No sak mu napis, ze ako to myslel 🤣
Inak tuto sprostost, ze ja myslim len na sex a prvou signalnou a neviem co tu verklikujes uz odvcera, a este som to neadresovala. Vies, jedna vec je vidiet sexualny podton v pozdrave alebo komplimente, ktory sa naozaj da chapat milion sposobmi. Napriklad, ked ti niekto pochvali saty. Ale ked chlap dievcatu hovori, ze “keby mal o 20 rokov menej” tak je naivne, vidiet tam cokolvek ine, ako sexualny alebo romanticky podton. Lebo je vela sikovnych deti, ktore su vyspele na svoj vek, nehovorim teda konkretne o tebe, lebo ty si zaostala aj v 30-tke, ale potom to takto aj formulujem. Povedal by ti, ze si sikovne a rozhladene dievca, ze takych ako ty by malo byt viac. Lenze on do tej vety dokonca este zakomponoval seba, v nepriamej suvislosti s chlapom, ktoreho si vyberies. Nie, nerozmyslam prvou signalnou, rozmyslam logicky. Mozno by si sa to mohla naucit aj ty.
Stavim sa s tebou aj o 1000€, ze keby si sa ho opytala, co tym vtedy myslel, povedal by ti, ze by to myslel tak, ze o 20
rokov mladsi by po tebe isiel. A ked sa takto starec pozera na dieta, opakujem sa uz milionty krat, je to velky problem.