46-ročná žena s 32-ročným
Ahojte,
Ako by ste reagovali keby ste sa dozvedeli,že 46 ročná žena (matka 23 ročnej dcéry a 12 ročného syna,ktorá je rozvedená) sa stretáva s 32 ročným kolegom (čo nie je až taký problém) ale hlavne ma zarazilo,že doma pred jej mamou babkou jej deti si vymyslela že v práci ma 16tku a pritom bola s ním teda spala u neho celu noc 😁 podľa mna to je úbohé a úplne detinské. Panička si spí do 12 tej do obeda doma nenavarí neuprace o 13:30 ide na poobednu a o všetko sa stará doma jej matka,ktorá je mimochodom chorá. Názory na situáciu? Príde vám to Ok?
@kvetinka75 no však hovorim, že mama je na vine
Sestra sa ti predpokladám zdôverila, ty si jej hneď mohla povedať, že halooo, neklam mamu. Načo s tým chceš mimochodom matku zaťažovať. Sestra sa ti už zaručene nezdoveri a ty si asi jej dochádzku v práci zisťovať nebudeš môcť. Takže nič. Nuž a inak tak trochu nezávidís, že si sestra užíva a ty 4 deti a doma? Inak 12 ročný je už dosť samostatný a upratovať raz do týždňa stačí, záhrada.. Nuž, keď sa ti chce, môžeš aj ty si ibrabat, či? Bude aj tvoja pravdepodobne. Inak toto sú momenty, keď som rada, že som jedináčik. Aby človek nemohol dôverovať a zdvoverovat sa vlastnému súrodencov... Ja neviem
@maciatkolulu nie sestra sa mi nezdôverila dozvedela som sa to náhodou od známej

Vobec si nerob nič z tych reči, že si žiarliva atď..Tu ide o pomer zdrava dcera, chora matka.Mama si zrejme neurčila hranica, ked musi okolo dcery obskakovat, ale je to jej chyba.Ak je chora, ma sa šetriť a nie vyvarat tomu, kto sa vratil zo sex vyletu..Ale ak ju to bavi, s tym nič nespraviš..Dohovor mame..Načo sestre? Ta nezačne upratovať, len kvôli k tebe..Ked si toto k matke dovoli, zrejme ani teba mebude rešpektovat Len ked tak byvaju roky aj počas manželstva, a maju zauživaný nejaký systém, na stare kolena ho nebudu meniť..Ja môžem mojej mame 50 az 100x povedať, i tak si spraví po svojom..