Aby sme vedeli, čo máme doma
Ahojte, zavítala som na jednu stránku, asi iba omylom, som zhrozená.
Okrem toho, že mnoho navonok hetero chlapov tam hľadá iného muža na sex, je tam veľmi veľa ženatých mužov od 25 - 65r, ktorí hľadajú sex.
Tak ženy, aby sme vedeli, čo máme doma... pre inšpiráciu...
...
Hľadám ženu na milenecký vzťah. Občasné stretnutia, aj keď na určitej pravidelnosti. Vášeň, iskra, sympatie a to všetko okolo po čom je nám dobre 😉 Rád beriem, ale i dávam.
Na veku nezáleží. Ja 45r. Ak si z okolia NR, NZ, LV, SA, TT je mi jedno 🙃.
....
Ak tiež občas túžiš uniknúť zo všednosti, ukradnúť si tajnú vášnivú chvíľu len pre seba, tak neváhaj a napíš. Záhorie, PK, BA.
....
Ahoj. Rád by som spoznal dámu, slečnu na príjemné diskrétne stretávky bez narušenia súkromia, ja 35r, ženatý😉.
...
Uvítam dlhodobé diskrétne priateľstvo zadanej žienky, milej, inteligentnej, veselej a pri chuti.. ak máš pocit, že máš hádam všetko, ale predsa ti niečo chýba .. môžeme sa spoznať, zažiť niečo vzrušujúce, pekné, diskrétne.. únik zo stereotypu.. vieme čo chceme.😉
...
Hľadám vydatú kamarátku s výhodami. Viac v správach...BA, NR, západné Slovensko.
....
Cau! Hladám diskretnu,milú priatelku na krasne chvile obcasneho sexu! Vek,postava nerozhoduje! Sympatia,dovera,diskretnost! Bez zavazkov a narusenia sukromneho zivota! Ak sa nechces viazat, chces si obcas poriadne uzit plneho sexu, tak mi napis a mozno ,ze si najdeme spolocnu rec! Nové Zámky a Komárno, blizke okolie! LEN VAZNY ZAUJEM!
....
Som ženatý.. A teba tiež neriešim teraz tak,
Hľadáme to.., čo nás trápi včas,
Sme tu a teraz.. Aby nám neušiel vlak,
kým nezhasne.. Nám aj tichý hlas. 🙃
...
Hľadám zrelú ženu 40r a viac na diskrétne stretká. Utečme spolu na chvíľu z reality do ríše fantázie plnej vášne. Ideálne okres Skalica, Senica
...
Hľadám príjemnú zrelú dámu
Sympatický muž (38) hľadá milú, príjemnú a zrelú dámu na nezáväzné stretnutia. Čas ukáže, kam sa naše cesty posunú – či už k priateľstvu, spoločným zážitkom alebo niečomu viac.
Diskrétnosť a úprimnosť sú samozrejmosťou.
@mandzula haha no veď práve na tých zoznamkach to vyzerá tak, že je dopyt poriadne vysoký a ponuka značne nižšia. Veď aj minule tu jeden objasňoval, že musí swipnut 200x kým nejakú ukecá aspoň na kávu 🙂
Ale viem, ako si to myslela.
@lllaila ale nakoniec ukeca, cize ponuka je. Rozdiel medzi muzmi a zenami je v tom, ze zeny skor hladaju v realnom svete (kolegovia, fitko...), robia to diskretnejsie a chlapi, nemysliac na detaily (typicky chlapske), to vycapia neraz aj s fotkou takto verejne, mysliac si, aki su nenapadni. Pripadne si sexualne sluzby zaplatia zo spolocneho uctu.🤦♂️
Len doplním - ponuka na strane žien nie je. Žien je nedostatok a preto muži klátia vo voľnom čase iných mužov. Minule mi to jeden vysvetľoval, že kým mi ženy chceme okolo toho sexu všetko ostatné, iný muž mu to dá hneď, bez rečí.
Len doplním - ponuka na strane žien nie je. Žien je nedostatok a preto muži klátia vo voľnom čase iných mužov. Minule mi to jeden vysvetľoval, že kým mi ženy chceme okolo toho sexu všetko ostatné, iný muž mu to dá hneď, bez rečí.
@anonym_autor neverím, veď každý druhý je homofóbny 🙈
Napr. naozaj som dlho musela hľadať niečo slušnejšie, ale tak napr toto
Ženáč hľadá ženáča, ja 40, Orava.
Ja zadany hladam symp kamosa na obcas stretko, Prievidza.
Rád by som stretol inteligentného, max. diskrétneho Bi/hetero muža svalnatej postavy na diskrétne zoznámenie. Ja vzdelaný, atletický, ženatý a max. diskrétny Bi sympoš na úrovni s väčšou výbavou 🙂. Som otvorený aj trojke so ženou. Bez narušenia súkromia. Zdravie a maximálna diskrétnosť je nevyhnutná. Hlavne maj úroveň.
@anonym_autor rovnako ako majú ľudia rôzne chute v jedle ,majú aj v sexe. Je smutné ak to zistia až v manželstve a klamú seba aj partnera dlho predlho a v podstate aj deti.
@anonym_autor z tohto si tak zhrozena? Toto vzdy bolo a aj vzdy bude. Bud sa s tym zmieris alebo pojdes do klastora. Sice aj tam to najdes, takze...
Napr. naozaj som dlho musela hľadať niečo slušnejšie, ale tak napr toto
Ženáč hľadá ženáča, ja 40, Orava.
Ja zadany hladam symp kamosa na obcas stretko, Prievidza.
Rád by som stretol inteligentného, max. diskrétneho Bi/hetero muža svalnatej postavy na diskrétne zoznámenie. Ja vzdelaný, atletický, ženatý a max. diskrétny Bi sympoš na úrovni s väčšou výbavou 🙂. Som otvorený aj trojke so ženou. Bez narušenia súkromia. Zdravie a maximálna diskrétnosť je nevyhnutná. Hlavne maj úroveň.
@anonym_autor pozri sa do obdobia antiky, to budes kukat. Vtedy bol homosexualny sex vecou prestize, takze opat ziadna novinka.
Dobre rano stara mama. A este keby si vedela kolko zenacov chodi do bordelu. A nie su to iba skaredi zufalci, ale aj fesi chlapi co nevedia vydrzat par dni kym ma zena svoje dni. Kamos robi skolitela v statnej sprave a znudene neuspokojene uradnicky su kapitola sama osebe...
Zavítaj na gay zoznamku,to budeš ešte len kukať 🤣 ( môj najlepší kamarát je gay)
Polovica ženatých mužov, hľadá chlapov, manželky o tom ani netušia . A to väčšina takých, ktoré si myslíš že môj URČITE nie ;)
@anonym_2a486e jooo, tiez mi presne toto kamos gay pred 20 rokmi povedal 😆😆 a dodnes mi obcas ked niekoho znameho vidime/stretneme povie, ze tento mi vypisoval na grindry a pod 😁
@anonym_2a486e jooo, tiez mi presne toto kamos gay pred 20 rokmi povedal 😆😆 a dodnes mi obcas ked niekoho znameho vidime/stretneme povie, ze tento mi vypisoval na grindry a pod 😁
@hankm ďalší robil v kvetinárstve, a ten bol s jedným chlapom, a za pár dni bol u neho objednávať svadobnú kyticu pre nastávajúcu 🤣
@anonym_autor Zamestnaj sa v mužskom kolektíve a rýchlo prídeš do obrazu. To si len ženy myslia, že manželka, deti a nejaký rodinný život sú pre muža priorita, ale ich myslenie je odlišné od ženského a idú si za svojím. Mnohí majú svoj tajný život a pritom sú to formálne idealni otcovia rodín.
@anonym_5d22f3 zase také zle to nie je 😉 som zamestnaná v kolektíve kde je ,70% mužov a nie sú to machovia, čo podvádzajú svoje manželky.. samozrejme sa nájdu aj takí, ale zase mnohí ako píšeš to určite nie sú..
@lllaila ale nakoniec ukeca, cize ponuka je. Rozdiel medzi muzmi a zenami je v tom, ze zeny skor hladaju v realnom svete (kolegovia, fitko...), robia to diskretnejsie a chlapi, nemysliac na detaily (typicky chlapske), to vycapia neraz aj s fotkou takto verejne, mysliac si, aki su nenapadni. Pripadne si sexualne sluzby zaplatia zo spolocneho uctu.🤦♂️
@mandzula 😀 čo mala žena odložene na mixer, muž si zaplati spoločníčku
@ivangeline nevieš.. napísal mi tam jeden známy, má asi 31, ak sa nemýlim. Krásna rodinka, usporiadaná, dve krásne zdravé deti, manželka v top kondícii, veľmi krásna žena. On je na tej zoznamke a hľadá tam presne toto. Tak ma to zarazilo.
@anonym_autor on ti poslal foto svojej rodiny? Tak to sú tam riadne odvážni "muži" ... By som mu napísala že : ,,joooj, my sa tuším poznáme" 🤣 hneď by si to rozmyslel... Ale aby si bola v obraze, muži si chodia aj vrznut k ženám a v pohode za to platia, idú v rámci obednej pauzicky, alebo akoze s kamošom na pivo... A robia to ženám, s ktorými majú krásny vzťah a o ktorých si ženy myslia, že by ich určite nepodviedol. Sú tam vtipné príhody aj ako sa stretol týpek na takomto mieste so svojou susedou, ktora mu mala splniť jeho túžby a zaplatil jej ešte viac za jej mlčanie, aby ho náhodou nebonzla žene ;)
Hm...netušila som, že doteraz boli všetci muži vernosťou oslepení.
Jej určite je jeden z tých inzerátov môj.. :D
A čo.. Ľudia inzeruju hocičo.. Jedni hľadajú marhule na zaváranie, druhí ženy na sex. A čo.

ked muži realne oslovuju ženu na sex, nemusi sa registrovať na zoznamkách