Afrodiziakum na libido ženy
Máte s tým niekto skúsenosť ? Reálne to pomáha ?
Na to, že mám 22 rokov si prídem byť extra frigidná, sex mi stačí tak 2 krat za mesiac .. aj to len počas ovu. A mimo toho keď sa ma muž dotkne tak chytám nervy, a nechcem mať takéto manželstvo, chcem so sebou niečo robiť ☹️☹️☹️
📌
a moze to byt tym, ze proste k svojmu muzovi necitis chemiu, nepritahuje ta? Ini muzi ta pritahuju?
@cubo2 je to možné .. dosť pribral a teraz je taký roztrasený po každom kroku .. vyzerá to rozne, ale neprikaldala som tomu takú extra váhu
Ak chcete ,napíšte mi správu,poradím čisto bylinkové tabletky
Ze 22 rokov....jedine vymenit chlapa
@tenerifka mám problémy od kedy som brala HAK, neprešlo to celkom ani po vysadení .. tak buď taká dobrá a vyjadruj sa k téme, na tieto primitívne odpovede typu výmen chlapa zvedavá nie som
Vyživový doplnok MACA, idealne v kapsuliach, praškova je hnusna 👌🏻
Vysadit HAK a najst si muza, co ti bude "vonat"
Kvapky sú totálna hovadina tie čo sa dávajú pod jazyk zo sexshopu. A ak chcete nechať 60euro za tabletky typu afrodizia či ako sa to volalo na podporu ženskej sexuality na ktoré sú tak úchvatné recenzie tak sa rovno vykašlite na to. Na všetko mi sadá prach v polici.
a ani chlap častejšie nechce? Neskušala si to s feromonami, alebo afrodiziakmi?
@essenceee chlap chce, ale ja nemám vôbec chuť od kedy som dlho brala HAK.. ani po vysadení sa nespravili
Môže to byť problém s hormónmi (pomôže vyšetrenie), alebo dopamín, čokoľvek. Skús cvičiť viac krát týždenne - kľudne aj doma, je mnoho cvikov na youtube ako cvičiť doma. Môžeš vylepšiť stravu, atď., neexistuje ani jedna zázračná tableta, ktorá by to rýchlo vyliečila.
@zazvorka87 to nie je žiadne pravidlo, poznám aj 24 ročnú ženu ktorá je hormonálne už v prechode. Žiaľ
@kvevka zaujem
@punkerka2510 pisem správu
Otázka pre niekoho skúsenejšieho. Môžu bylinky uvedené v tomto článku pomôcť https://www.womeno.sk/libido-u-zien/ ? Ako napríklad ženšen? ale aj iné.

Tak tu sa pripnem. Rano som take gooooooglila. 😊