icon

Afrodiziakum na libido ženy

6. okt 2021

Máte s tým niekto skúsenosť ? Reálne to pomáha ?
Na to, že mám 22 rokov si prídem byť extra frigidná, sex mi stačí tak 2 krat za mesiac .. aj to len počas ovu. A mimo toho keď sa ma muž dotkne tak chytám nervy, a nechcem mať takéto manželstvo, chcem so sebou niečo robiť ☹️☹️☹️

limetka69
6. okt 2021

Tak tu sa pripnem. Rano som take gooooooglila. 😊

misickaa4
6. okt 2021

📌

cubo2
6. okt 2021

a moze to byt tym, ze proste k svojmu muzovi necitis chemiu, nepritahuje ta? Ini muzi ta pritahuju?

autor
6. okt 2021

@cubo2 je to možné .. dosť pribral a teraz je taký roztrasený po každom kroku .. vyzerá to rozne, ale neprikaldala som tomu takú extra váhu

kvevka
6. okt 2021

Ak chcete ,napíšte mi správu,poradím čisto bylinkové tabletky

tenerifka
6. okt 2021

Ze 22 rokov....jedine vymenit chlapa

autor
6. okt 2021

@tenerifka mám problémy od kedy som brala HAK, neprešlo to celkom ani po vysadení .. tak buď taká dobrá a vyjadruj sa k téme, na tieto primitívne odpovede typu výmen chlapa zvedavá nie som

oliviakatka
6. okt 2021

Vyživový doplnok MACA, idealne v kapsuliach, praškova je hnusna 👌🏻

hankm
6. okt 2021

@autorka vseliek to nie je, ale fyzicka aktivita by mohla pomoct, cize sport. Ale to chce pravidelnost, rutinu a nebude to z minuty na minutu. Poskodit neposkodi.

eternity24
Autor odpoveď zmazal
dadis
7. okt 2021

Vysadit HAK a najst si muza, co ti bude "vonat"

klarss
9. okt 2021

Kvapky sú totálna hovadina tie čo sa dávajú pod jazyk zo sexshopu. A ak chcete nechať 60euro za tabletky typu afrodizia či ako sa to volalo na podporu ženskej sexuality na ktoré sú tak úchvatné recenzie tak sa rovno vykašlite na to. Na všetko mi sadá prach v polici.

essenceee
16. okt 2021

a ani chlap častejšie nechce? Neskušala si to s feromonami, alebo afrodiziakmi?

autor
16. okt 2021

@essenceee chlap chce, ale ja nemám vôbec chuť od kedy som dlho brala HAK.. ani po vysadení sa nespravili

zazvorka87
Odpoveď bola odstránená
zabludenadusa
18. okt 2021

Môže to byť problém s hormónmi (pomôže vyšetrenie), alebo dopamín, čokoľvek. Skús cvičiť viac krát týždenne - kľudne aj doma, je mnoho cvikov na youtube ako cvičiť doma. Môžeš vylepšiť stravu, atď., neexistuje ani jedna zázračná tableta, ktorá by to rýchlo vyliečila.

autor
19. okt 2021

@zazvorka87 to nie je žiadne pravidlo, poznám aj 24 ročnú ženu ktorá je hormonálne už v prechode. Žiaľ

punkerka2510
19. okt 2021

@kvevka zaujem

kvevka
20. okt 2021

@punkerka2510 pisem správu

andykr
24. okt 2024

Otázka pre niekoho skúsenejšieho. Môžu bylinky uvedené v tomto článku pomôcť https://www.womeno.sk/libido-u-zien/ ? Ako napríklad ženšen? ale aj iné.