icon

Aké kondómy vybrať pre citlivé ženy?

26. jan 2025

Idem na vás s trošku intímnou otázkou… možno má niektoré zato vysmejú, ale verím, že sa tu nájdu aj normálne baby, čo by mi vedeli pomôcť. Je jasné, že keď baba nechce získať pri sexe dieťa, tak používa kondómy. Chcem sa spýtať, aké máte skúsenosti ? Ktoré sú najlepšie ? Ide mi hlavne o to, aby boli najlepšie z hľadiska hygieny. Mávam furt rôzne bolesti a rôzne zápaly vo vagíne - pošve. Zápal močových ciest a podobne. Preto mi ide o to, ktoré sú podľa vás najlepšie a máte s nimi skúsenosti. Ďakujem vám za rady.

lucia13022023
26. jan 2025

Asi ta nepoteším ale mne nevyhovovali ani jedny. Vyskusali sme ich fakt ze veľa.

nevenka
26. jan 2025

Ani mne nie. Mne teda maloco spravi dobre aj z veci, ktore tam idu akoze na liecbu a upravu flory. Takze tak.

sissy27
26. jan 2025

Tento problem nemam, ale na tvojom mieste by som skusila bud bezlatexove alebo durex ma radu naturals (mozno aj ine znacky maju nieco podobne).
Ale teda tie opakujuce sa zapaly by som asi riesila nejako komplexnejsie.

autor
26. jan 2025

@sissy27 všetky výsledky mám ukážkové, skúšala som už naozaj asi všetko… mala som silný zápal močových ciest a odvtedy sa mi to už ťahá polovicu života

autor
26. jan 2025

@lucia13022023 práve toho sa bojím, že mi to uškodí a budem sa trápiť ešte viacej…

lucia13022023
26. jan 2025

Je mi to ľúto autorka, poznám to a veľmi dobre. Nepomohlo mi nič. Mala som xy liekov atď.. Nakoniec pomohol pôrod. Odkedy som porodila, už to budú dva roky, mam po probléme. A to som mala problémy 7-8 rokov..

vanilkovazmrzka
Autor odpoveď zmazal
sweet20
27. jan 2025

Presne preto (aj ja som mala tieto problemy) nepouzivame takuto ochranu. Aj s neviem akymi citlivymi to stipalo

autor
27. jan 2025

@sweet20 ďakujem, asi natom zostanem tak aj ja

majulino
27. jan 2025

Rovnaká skúsenosť ako u prvej čo ti písala. Žiaden nebol dobrý, tiež mávam extrémne časté zápaly močového mechúra. Vyskúšali sme kadejaké dostupné, aj z internetu aj extrasensitive. Všetky mi škodili a u pár z nich som mala aj silnú alergickú reakciu

ki__
Autor odpoveď zmazal
kiki68
27. jan 2025

Mozes skusit bezlatexove, kup viac znaciek podla mna. Za mna su dobre tie cervene durex, alebo fialove ( maju taky obal. Potom super je okamoto a tieto azijske kondomy. To je uplne ze super, su tenke a vobec som po nich nemala nejake zle pocity. Nikdy som nemohla brat HAK, cely zivot len kondomy.

kiki68
27. jan 2025

Ja mam opacny problem, ked neni kondom, tak telo reaguje, raz darmo heavy rubber fan 😂

annm28
27. jan 2025

Vyskúšaj bezlatexové kondómy my sme boli spokojni so značkou Skyn sú trocha drahšie ako klasické ale na nete maju tušim 20 ks za cca 14€

anketkarka
27. jan 2025

Mne vyhovujú tie tea tree.