icon

Ako by ste reagovali?

31. okt 2022

S mužom sme sa bavili o tom, že zadaní chlapi vypisujú na internete babám, že sú krásne. Hovorim mu, že mne by sa to nepáčilo, že je to trápne a úbohé od tých chlapov. A môj na to, že čo je na tom také hrozné, že to je len kompliment. Ja mu hovorím, že načo písať komplimenty cudzím ženám, aké sú krásne. Nech to povedia svojej priateľke, manželke. Muž na to už nervózny, že keby mal krásnu ženu, tak by jej to hovoril. Potom mi síce tvrdil, že to myslel zo žartu ale na mňa to bolo už príliš. Ešte sa čudoval, že sa ma to dotklo. Ako by ste reagovali na to vy?

Strana
z2
jana_eyre_2
31. okt 2022

😳 akože na grc, tak jemu sa zdá normálne vypisovať ženám že sú krásne a ešte to zaklincuje, že keby mal peknú ženu tak to hovorí jej.. 🤦‍♀️ neviem ako by som reagovala ale zrejme nie zrovna nadšene..

lindous
31. okt 2022

Ja si so seba viem spraviť srandu, viem vtip aj prijať, aj vrátiť, takže tá poznámka na záver by ma nenahnevala až tak, ale to obhajovanie takéhoto vypisovania asi hej.. Nie kvôli žiarlivosti, ale preto že mi to vždy prišlo nechutné a podivínske, keď náhodný chlap len tak vypisuje ženám komplimenty (z pohľadu ženy, ktorá takéto správy tiež dostala ako asi skoro každá).. Ale drámu by som z toho nerobila, kým by to nerobil aj on, vysvetlila by som mu ako to vidím ja a prinajhoršom by sme sa zhodli, že sa nezhodneme.. Keby to robil, to už by mi vadilo, lebo ako hovorím, vždy mi to prišlo úbohé..

derdia
31. okt 2022

Podla nalady, podla hormonov, podla fazy menstruacneho cyklu😁😁😁chvalabohu ja takeho pri sebe nemam co ocumuje druhe, a nie to im este pise alebo nieco podobne.

bambinomio99
31. okt 2022

tieto obhajoby poznam a mala som aj spravy typu lubim ta a podobne a aj tak zahadou zahadnou potreboval olajkovat polku instagramu a slecny za nim nakoniec chodili aj na kavu a to som pocuvala aj vety typu kde by on bol bezo mna a ako velmi nas lubi a je stastny ...takze poviem to tak je to tou uzasnou dobou kde sa posuvaju hranice respektu a uct voci citom vlastneho partnera to co bolo niekedy cez je uz teraz zrazu normalne ...slepotu sice neslubil ale repsekt a uctu by mohol, ale to uz je zial tak ze si musi zvazit co ma doma a co mu daju tie slecny

loyda
31. okt 2022

Neviem, ako by som reagovala, lebo to závisí od mnohých faktorov. Ale mám frajera, s ktorým sme na jednej vlnovej dĺžke, čo sa sarkazmu týka. Nás skôr nechápe okolie, lebo my si toto hovoríme bežne. Práve teraz, boli sme na nákup a v jednej pekárni mi taký fešák vravel, že dostanem halloweenský koláčik grátis za šarm. Vravím frajerovi "aha, som šarmantná, mám koláčik" a on mi na to "toto dnes dostane každá striga"...jedna pani v rade za mnou si zamumlala, že je nevychovany a neváži si ma atd. Ale to sme my. U nás je dôvera na prvom mieste, písala som to tu už tisíckrát...a stalo sa už aj to, že napísal na FB svojej kamoske koment, že "wau, ci pána, tebe to sekne!!" a vieš, čo som urobila ja, napísala jej to isté, lebo som to brala úplne normálne, len ju pochválil. Určite sa s ňou kvôli tomu nepôjde vyspať a ak áno, prídem na to. A ak ťa chlap chce podviesť, podvedie ta, nech robia čokoľvek ;)

jana_eyre_2
31. okt 2022

@loyda tak poznámka "toto dostane každá striga" je dosť iná situácia a dá sa to považovat za vtip.. koment muža z úvodu sa neda porovnať.. tak isto je iné pochváliť spolocnu kamarátku čo sa vyfintila a na druhej strane nejaké cudzie ženy kde by vypisoval aké sú krásne..

Mne niekedy na MK príde že sa tu ženy často prezentujú ako maximálne tolerantné voči všetkemu a zľahčujú to, aj keď v skutočnosti by sa toto dotklo asi každej druhej.. (tento.odsek píšem všeobecne, nie ako koment pre teba
@loyda )

miskamicha
31. okt 2022

Kasli na to. Odoberas si energiu myslienakmi ba taketo reči. Chlapi maju mnoho takychto "krcmovych" reci. Ak mas moznost pekne sa nahod a v piatok si vyjdi s kamoskami
....mozno mu docvakne ;)

loyda
31. okt 2022

@jana_eyre_2 možno máš pravdu, každopádne, fakt máme nastavený vzťah inak. Mňa jeden exfrajer podviedol a to som hneď zistila...preto si zakladam na tom, že dôvera a tolerancia sú základné piliere vzťahu. Sama sa pozriem na ulici na cudzieho pekného chlapa na to mám oči. Parkrat som upozornila frajera aj na peknú ženu, lebo viem a dokážem pochváliť, ak sa niekto o seba stará. Ale ako píšem, ta dôvera. To je základ. A sama tvrdím, oči máme na to, aby sme pozerali a keď je niečo pekné, prečo to nepochválit? Na druhej strane, moje sebavedomie je v poriadku, aj keď nie som dokonalá. A toto mnohým ženám zjavne chýba...

jana_eyre_2
31. okt 2022

@loyda predpokladám že si dôverovala a tolerovala aj expartnera ktorý ťa podviedol, nie?

zuzi0911
31. okt 2022

Asi by som maká podať o rozvod, keď muž napísal kolegyni k fotke, že nádherná....
Ta fotka sa aj mne páčila....
Ja vám neviem...s mužom sme od 15r ...čiže 17r spolu bacujeme,robíme si zo seba srandu...led ide na pivo tak mu poviem nech pozdravuje všetky krásne a mladé a on mi odpovie,že jasne ved to je samozrejme...alebo mi povie,že čo ja chcem ja už som srara,aké také mladé mäsko...všetko je v rámci srandy ,spolu si robíme srandu jeden z druhého,veríme si...nehadane sa ,ľúbime sa...Viem,že by ma za nič nevymenil...o čom je stále si robiť napriek,kontrolovať,sledovať a urážať sa...vzťah nie je tom ,že si iba krásne slová povieme...alé vedieť si zo seba robiť srandu,aj sa podpíchnut atď...

loyda
31. okt 2022

@jana_eyre_2 s tou dôverou to tak nebolo. Bol to ale môj prvý vzťah a za každým úsmevom na inú ženu som videla románik. Hlúpa a mladá. Samozrejme som mu to vždy hovorila, nakoniec ma podviedol. Po rokoch mi vravel, že práve preto, lebo som mu to podsuvala. Hneď to ľutoval. A ja som za túto "facku" fakt vďačná, lebo mi zmenil postoj ;) ešte niečo? Nestačí vziať v úvahu, že niekto žiarli a iní je zase benevolentnejší, lebo verí?🙂

zoro9836
Odpoveď bola odstránená
jana_eyre_2
31. okt 2022

@loyda nejaká si podráždená, ja som ti položila normálnu otázku.. niekto zase dokáže komunikovať bez podozrenia že sa tu s ním idú hádať.. 😉

loyda
31. okt 2022

@jana_eyre_2 vôbec nie som podráždená 🙂 ja som ti odpovedala úplne normálne. Ale toto je čaro písaného textu - závisí od toho, ako si to interpretujes ;) no nič, akceptujem tvoj názor, ty môžeš a nemusíš môj a autorka sa s tým aj tak musí vysporiadať sama 🙂 pekný večer

mariejenka
31. okt 2022

No,keby mne povie muž ze "ak by som mal doma krásnu ženu, tiež jej to píšem" v tomto kontexte dotahovacky,a povedal to tak ironicky,ked uz nevedel kam z konope, ooojoooj... týždeň bude tichá domácnosť,a suché večere! Lebo on to povedal s cielom "zavrieť ti ústa" uraziť, také sa zo srandy nehovorí.
A áno,aj ja mam za to, ze zadani muži by mali na druhé zeny pouze koukat vypisovanim komplimentov sa akurát tak strapnuju, ide aj o to, že muži si pomyslia,ved ta sexy cica nevie ze som ženatý,tak čo...

jana_eyre_2
31. okt 2022

@loyda otázka "ešte niečo?" a poznámka "Nestačí vziať v úvahu, že niekto žiarli a iní je zase benevolentnejší, lebo verí?" Nie je nepodrazdena odpoveď, pretože ja som ti nič nerozporovala, len som sa spýtala či si verila aj tomu expartnerovi, nič viac nič menej..
Pekný večer aj tebe..

bambinomio99
31. okt 2022

@loyda pozrieť a písať cudzím je trochu rozdiel

autor
31. okt 2022

@zuzi0911 ja nie som ziarliva stíhačka, ani do mobilu mu nechodím. Taktiež nepíšem o zložení komplimenty kolegyni, či kamarátke ale cudzím ženám na instagrame, facebooku, takým polooblecenym, polonahym. To je myslím rozdiel

autor
31. okt 2022

@loyda ja nehovorím že sa nemôže na ulici po peknej pozrieť, on ale tvrdí, že písať cudzím ženám na internete lichôtky a posielať im pusinky je nevinná zábavka. To je trochu rozdiel ako keď sa otočí na ulici za ženou.

lindous
31. okt 2022

@zuzi0911 za mňa je veľký rozdiel medzi zložením komplimentu známej, či pozretím sa na peknú ženu (či už na ulici alebo online) a vypisovaním prvej žene na nete, ktorá chlapovi vyskočí, to podľa mňa robí len osobitá kategória zúfalcov... A doťahovať sa je tiež úplne v poriadku, ale vždy veľmi záleží od kontextu a situácie...

zuzi0911
31. okt 2022

@lindous tak ci píše cudzím ženám to netuším...
Aj keď teda bola situácia, že mi ukázal na tiktoku pekne dievča a ja mu hovorím tak jej napíš, keď si taky unesený a on,že to určite nie...nepoznám ju...
Ale či naozaj jej nenapísal,uz neviem....a ani ma to nezaujíma....

20iffka
31. okt 2022

Za mna nech si ludia robia co chcu, ak tym niekomu neublizuju, komentovat normalne niekoho koho clovek osobne pozna ( ak to nie je dennodenne) je v poriadku… ked vtacka lapaju, pekne mu spievaju… zazila som to na vlastnej kozi, aj vypisovacky do tretej rana cudzim zenam, 1000 odovodneni na otazku, preco nema status zadany a dnes ma to uz netrapi, uz je ex, ja prosit o pozornost nebudem, nech si ju baby uziju, doprajem 😉 viac by som takeho chlapa nechcela ale toto bol extrem 😂 ak to je niekomu ok, ale ja do takeho vztahu nie

kassandra25
31. okt 2022

Ja by som sa s nim uz prilis nebavila a o tej danej problematike uz vobec nie.

nada847
31. okt 2022

asi by som tiez nebola nadsena jeho reakciou a zamrzelo by ma to, ale teda su veci, do ktorych nerypem, ktore nejako neriesim, kazdy sme nejaky, ale ked si ta vybral a zije s tebou, tak akoze by sa mohol inak chovat

finett
31. okt 2022

Hoď sexi fotky na sociálne siete a keď nazbieras dosť srdiečok, lajkov a lacných komolimentov, tak ich ukáž mužovi. Keď budeš mať šťastie, budú medzi kometujucimi aj jeho kolegovia. A znova sa ho opýtaj, či je to podľa neho v poriadku 😉🤌

mrva
31. okt 2022

normalne urob to iste. Sup so sexi fotkami a nechaj si olajkovat 🙂 To sa vie chlapom optika rychlo zmenit.

autor
31. okt 2022

@finett
@mrva ja som si dala na Facebook foto v šatách a pekne nalíčená a náš spoločný kamarát mi napísal, že kočka ako vždy, ostatní známi olajkovali či ženy, či muži. Normálne žiarlil.

mrva
31. okt 2022

tak sa s nim o tom rozpravaj. Ze tebe je to tiez neprijemne. Je je to rovnaka situacia, iba zrkadlovo otocena.

Strana
z2