icon

Ako by ste reagovali na jasnú požiadavku chlapa?

25. jún 2023

Normálne neviem,či sa mať smiať,či plakať, kam tento svet speje? Ako by ste reagovali,ak by sa vám ozval chlap,s ktorým vás kedysi spájalo len to jedno veľmi sporadicky,ale viac rokov po sebe a po viac ako roku žiadneho kontaktu, by sa ozval, ako by sa nechumelilo s jasnou požiadavkou? Pricom by tomu nepredchadzala žiadna nejaka debata bežného charakteru,aspoň zo slušnosti? Podotýkam vek 40+

Strana
z2
elizabet173
Autor odpoveď zmazal
viestta
25. jún 2023

@elizabet173 mozno keby to panko zaobalil do fraz "zo slusnosti" mal by nadej zastrcit. Alebo z druhej strany sa na to da pozriet: Keby to zaonacil frazami "zo slusnosti" tak by niekomu zasvietila iskricka nadeje, ze bude aj nieco viac ako podpaplova gymnastika

zmrzlinka2021
25. jún 2023

@sheila121 pozri, robila mu madrac, a očakáva, že sa k nej bude správať ako k princeznej.

sheila121
Odpoveď bola odstránená
elizabet173
Autor odpoveď zmazal
viestta
25. jún 2023

@elizabet173 ano, asi nieco v tom zmysle 🙄

svetlonos
25. jún 2023

Nazdar, myslis, ze som cakala na teba?
Postav sa do radu, mam troch dalsich, ktori fakt stoja za to. Z toho si to striedam raz s cislom 1 a druhy raz s 2+3 sucasne. Povies mi, preco by som mala ist s tebo??
😁😏

domkakvet
25. jún 2023

Ignorovat

zanka777
25. jún 2023

A vieš že či má alebo nemá teraz nejaký vzťah?prečo vôbec reagujes po toľkých rokoch na jeho správy???keď s ním nič nechceš mať?

dadis
25. jún 2023

A v akej inej veci sa mal ozvat? Ci mas na predaj uhorky nakladacky? Davno si ho mala mat bloknuteho, ak nemas uz chut sa nim nechat "nakladat".

Strana
z2