Ako často do týždňa sa stretávate?

8. feb 2023

ženy, ktoré randíte s mužmi po 30-ke, ako často sa stretávate? najmä, ak má každý z vás nejaké povinnosti, je možné podľa vás rozvíjať vzťah aj keď sa vidíte 1-2x do týždňa?
predtým som mala vzťahy a boli sme spolu stále, a nemala som toľko povinností, iba školu...

marsmykkok
8. feb 2023

Podľa mňa ok, ak sa stretnete jedno poobedie cez týždeň na nejaké 3 hodiny, ale v sobotu alebo nedeľu by som chcela byť spolu minimálne od rána do večera, teda jeden deň celý, bud spoločný výlet, nech ide k tebe alebo ty k nemu a taj. Lebo stretnúť sa raz alebo dvakrat týždenne na 2 hodiny je málo.

autor
8. feb 2023

upresním detaily, momentálne sme vo fáze, v začiatkoch a spoznali sme sa práve keď si vytvára posledný kariérny skok, ešte jednu métu a potom by sa už chcel usadiť, rodina a viac pokoja od práce
toto ale vyžaduje viac jeho času aktuálne, vidím to maximálne na 1 rok, rovnako ako ja si ešte dopĺňam vzdelanie popri práci, tiež do konca tohto roku, tak to aj vnímam ako dočasný stav, no každý ma presviedča, že je máme byť spolu často, aby sa ten vzťah prehlboval...
počúvam to z okolia a zamýšľam sa nad tým, že ak dvaja ľudia majú ešte niečo také dočasné a naozaj chcú byť spolu do budúcna, tak to vydržia, nie?

marsmykkok
8. feb 2023

Anonym nevydrží, ochladnú city, bude to len kamarátstvo. Okolie má pravdu bohužiaľ.

ivangeline
8. feb 2023

Ja som aj pocas strednej a vysky sa stretavala raz za tyzden. :D Intenzivnejsie to bolo az s manzelom,kedy sme sli spolu dp zahranicia a zili spolu...

ropucha6
8. feb 2023

Tiez si myslim, ze minimalne rok, to sklzne do kamaratsva alebo priatel s vyhodami…pre mna by bolo logickejsie, ak budu po par mesiacoch naozaj sympatie, skusit spolocne byvanie, aspon tam nepotrebujes riesit logistiku.

moonlight1210
8. feb 2023

Ledva sme spolu zacali, sli sme kazdy hned na inu vs do ineho mesta. Videli sme sa raz za tyzden, niekedy za dva (lebo skola+praca). Posielali sme si listy, neskor smsky, volali spolu. Viac sme spolu boli len cez prazdniny. Az po styroch rokoch takehoto fungovania sme si nasli spolocny podnajom a zacali spolu zit.

Moze to fungovat. Zavisi nakolko toho mate spolocneho (zaujmy, hudba, humor,…) a hlavne ako kvalitne travite spolocny cas.
Podla toho sa na seba tesite, lebo sa netesite len na tu osobu (co by casom vyprchalo), ale aj na tu zabavu, pohodu spolu. Na tie spolocne chvile, ktore si viete dat len vy navzajom. Vdaka tomu ten cas mozete vydrzat.

Druha vec bude potom spolocne zitie. To uz je dalsi level a ovela zatazkavajucejsia skuska vztahu.

mirco50
Odpoveď bola odstránená
Zobraz