icon

Ako často máte sex?

strawberryxxx
24. feb 2023

Milé žienky rada by som sa Vás opýtala nakoľko ma to dosť trápi , ako dlho ste s vašimi partnermi ( v spoločnej domacnosti) a ako často sex mate do tyzdna?
My sme s priateľom spolu 3 roky no byvame spolu teraz 4 mesiace a odkedy spolu byvame tak sex nemame tak často , akokeby on nemal ani záujem , sme mladí ľudia ja 20 on 25 a neviem som z toho smutná keď sme spolu len 4 mesiace v domacnosti a už teraz je to takto , tak čo to bude za pár rokov. Nejaké rady ?

Strana
z2
smajliica
Autor odpoveď zmazal
patricia255
24. feb 2023

@strawberryxxx v prvom rade mu naozaj povedz že ťa to trápi, ver mi fakt tá komunikácia je základ. Ja som mala frajera 2 roky a vždy bola medzi nami iskra a stále sme chceli sex. Prisahám že akonahle sme potom spolu začali žiť zmenilo sa to... Už to nebolo hľadanie príležitostí ale proste sme mohli stále a zrazu sme nechceli... Nehovorím že sme prestali mať sex, no vyprchala vášeň a fakt to zašlo do extremu 1x fo mesiaca a ani to niekedy nie... Daj na to pozor, bez sexu a intimity ste len lepší priatelia a vtedy sa najrýchlejšie stanú zlé veci...

tanyag
24. feb 2023

Boli sme 11 rokov spolu...10 rokov spoločného bývania...sex každý deň...

uprimnazienka
Odpoveď bola odstránená
thunderdome
5. jan 2025

Nikdy. Ženy ma nechcú, na prostitútky nemám peniaze.

Strana
z2