Ako často máte sex?
Milé žienky rada by som sa Vás opýtala nakoľko ma to dosť trápi , ako dlho ste s vašimi partnermi ( v spoločnej domacnosti) a ako často sex mate do tyzdna?
My sme s priateľom spolu 3 roky no byvame spolu teraz 4 mesiace a odkedy spolu byvame tak sex nemame tak často , akokeby on nemal ani záujem , sme mladí ľudia ja 20 on 25 a neviem som z toho smutná keď sme spolu len 4 mesiace v domacnosti a už teraz je to takto , tak čo to bude za pár rokov. Nejaké rady ?
@strawberryxxx v prvom rade mu naozaj povedz že ťa to trápi, ver mi fakt tá komunikácia je základ. Ja som mala frajera 2 roky a vždy bola medzi nami iskra a stále sme chceli sex. Prisahám že akonahle sme potom spolu začali žiť zmenilo sa to... Už to nebolo hľadanie príležitostí ale proste sme mohli stále a zrazu sme nechceli... Nehovorím že sme prestali mať sex, no vyprchala vášeň a fakt to zašlo do extremu 1x fo mesiaca a ani to niekedy nie... Daj na to pozor, bez sexu a intimity ste len lepší priatelia a vtedy sa najrýchlejšie stanú zlé veci...
Boli sme 11 rokov spolu...10 rokov spoločného bývania...sex každý deň...
Nikdy. Ženy ma nechcú, na prostitútky nemám peniaze.