Ako často mávate sex?
Tie ktoré mate polročne babatko dajme tomu a k tomu staršieho školáka?
@anonym_autor my máme pubertu a 15 m a ako kedy .. niekedy denne , niekedy aj 2 x za deň a niekedy aj týždeň nič 🤷
Úprimne my ešte pred tehotenstvom tak 1-2 do týždňa. Boli sme veľmi pracovne vyťažený a čas bol viac menej piatok a víkend. Teraz cez tehotenstvo vôbec kvôli problémom a teda uvidíme ako to bude s malým bábätkom..
keď som mala polročné uvrieskané bábätko tak sex bol pre mňa sprosté slovo 🙂
@anonym_autor vazne sa toto pytas? bud si taka hlupa alebo nevies ze kazde telo je ine.a kazdy vztah je iny.
@anonym_autor trojmesačné a staršie dieťa, sex tak dva krát do týždňa.
Ja 3x, manžel raz za týždeň.
@anonym_autor vazne sa toto pytas? bud si taka hlupa alebo nevies ze kazde telo je ine.a kazdy vztah je iny.
@anonym_278f04 ty si asi panna co?teba nechce nikto 🥲
@anonym_autor mam 5 r a 2 mes dieta a sex cca kazdy den. Ako minimalne ma tu hodku to vzdy nejako vecer vystaci. Ano, platime Corinne Netflix, lebo furt to neni kedy pozerat 😂 su ine priority ked decka zaspia a clovek ma trosku casu.
Ja 3x, manžel raz za týždeň.
@ninazemna alebo si to len myslíš ..
@anonym_autor mam 5 r a 2 mes dieta a sex cca kazdy den. Ako minimalne ma tu hodku to vzdy nejako vecer vystaci. Ano, platime Corinne Netflix, lebo furt to neni kedy pozerat 😂 su ine priority ked decka zaspia a clovek ma trosku casu.
@anonym_461f70
@anonym_62910f
@kiki68 haha no určite 😂😂😂😂😂

vieš tu na MK ženy mávajú, veď aj vyššie to hneď vidno, sex úplne že každý deň, samozrejme niekedy aj dva trikrát. Náhodou ak by mu nedáš každý deň, tak chudák ten muž, no a samozrejme ma isto hneď milenku, veď muž nemôže byť bez sexu celý týždeň … ale v bežnom živote, je to individuálne. Nemala som sex aj rok, ale aj len raz mesačne. A áno som vydatá a nie, môj muž nikdy nemal milenku
Kedy len chcem. Ale tento rok sa mi ešte nechcelo. Starý vtip.
Máme dvojročné dieťa. Záleží od viac veci, ale niekedy ozaj že každý deň a niekedy 2x do týždňa alebo raz. Manžel dosť pracuje, takže keď majú toho veľa a je unavený, tak vtedy nič.
Máme veľké deti, a cca raz za mesiac, alebo aj raz za dva mesiace, ako kedy, a niekedy aj tri mesiace nič
Tie, čo máte sex každý deň. To sú nejaké 15 minútovky? či vyvádzate hodinu a viac? Pretože ja napr. 15 minútový sex za sex nepovažujem, to je ako keď si rozbaľujem lízanku a už keď ju mám rozbalenú tak mi ju niekto vezme.
Dieta ma 3 roky, sex 1 krat za dva mesiace, 1 krat za mesiac...nie je čas.....zvykla som si
Tie, čo máte sex každý deň. To sú nejaké 15 minútovky? či vyvádzate hodinu a viac? Pretože ja napr. 15 minútový sex za sex nepovažujem, to je ako keď si rozbaľujem lízanku a už keď ju mám rozbalenú tak mi ju niekto vezme.
@earlgrey nemajú sex každý deň, ani hodinu ani 15min...
@anonym_cf229a myslíš, že to nie je reálne? 😁
@earlgrey no jedine tak ako sa píše nižšie, spravia zo seba gumenne Anče a budú písať aký majú aktívny sexuálny život. Nevadí, že to trvá 2minuty a nič z toho nemajú 🤣 majú výbornú stastistiku na modrého koňa
Ja som prveho pol roka od porodu mala k sexu odpor vyslovene. Potom podla unavy, nalady a casu 🤷
Sex nula zvazujem rozvod.
Ja len na vianoce 🤣 čiže o chvíľu

@anonym_autor máme 7 mesačne a sex tak skoro každý deň, priemer 5x do týždňa