icon

Ako ďalej v manželstve?

20. apr 2022

Som po potrate(9tt) uz 2 mesiace a citim sa zlomena a neviem ako dalej....otehotnela som nečakané...manzel to predychaval mesiac..no vraj sa potom tesil ...ani nie po mesiaci od potratu zahlasil on uz dieta nechce ....no ja by som chcela tretie....a to ma polozilo ...prezila som 2xpotrat(22tt,7tt) prisla kríza,dlho sa nedarilo a potom syn (3) dcerka (11)bola stastna konecne surodenec....vzdy ma hnala a držala nad vodou tuzba po dietati ....bola som jedinacek a túžim mat 3deti ....no po rozhovore z manzelom sa začína tvoriť priepasť...milovanie s recami musime si davat pozor ma prestáva baviť...aj celkovo to je ine on by chcel aj kazdy den no ja uz neviem....neviem co citim aj ked my je zle otočím sa a vyplacem nadruhej strane postele....ked sa ma pyta co sa deje poviem mu len,ze my je smutno...sme manzelia 12 rokov no v poslednej dobe len hadky ...ako to riesit ???

Strana
z2
zdenkastanka
22. apr 2022

A co ked muz mysli aj racionalne?... tretie dieta do tejto doby by som uz nepriviedla aj keby som ich chcela na zaciatku 5.potom co ak to znova nevyjde a jednoducho ta nechce vidiet zlomenu, utrapenu,atd.. mate 2 deti.nepoviem keby ani jedno ale mas pre koho zit... radsej si buduj manzelstvo , nech nadalej prekvita.nekonci to len svadbou... treba sa o vztah starat cely život. Mam pocit ze to 3.diata chces aj za cenu ze by vas malo rozdelit.netlač na pilu.ako pisem, muz sa mozno na neho neciti aj z financnych dôvodov alebo sa mu jednoducho nechce zacinat odznova.uz si zvykol ze deti su vacsie.
Btw ty si tu uz raz pisala ze?

Strana
z2