icon

Ako dať mužovi najavo môj záujem?

4. dec 2020

Ako ukázať mužovi o ktorého mám záujem že ho nepotrebujem ale chcem?proste že po ňom túžim ale nezbláznim sa z neho?🙂

Strana
z2
retatka
Autor odpoveď zmazal
autor
6. dec 2020

@retatka akože zasa ja???ešte som sa zatial onho nesnažila neviem odkiaľ to máš 🤨🤨🤨a v posteli som s ním nebola ak ťa to zaujíma..

retatka
Autor odpoveď zmazal
hopsadobrandejsa
7. dec 2020

@karolinakr

Tak u kazdeho to funguje inak a kazdy ma aj iny prah tolerancie voci odmietnutiu. Ja by som nepovedal, ze moj zaujem skoncil, ale ja akceptujem realitu taku aka je.

Ja uz davno nemam 15 aby som hral nejake hry. Ak zenu zavolam na rande a ona povie, ze nema zaujem dufajuc, ze sa jej opytam znova tak bude mat bohuzial smolu. U inych muzov to samozrejme fungovat moze, ale ja som proste nazoru, ze ak nieco chces tak si za tym ides.

Ak by niekto k tebe pristupil a povedal, ze ti da 1000 eur, odmietla by si dufajuc, ze ti ich ponukne znova? Zrejme nie. Ja netvrdim, ze som ekvivalent 1000 euroveho financneho daru, len sa snazim vysvetlit to zmyslanie.

Vela zien sa dnes cuduje, ze nemozu najst toho praveho. Realita je taka, ze uz ich kedysi davno odmietli dufajuc, ze ich napriek odmietnutiu budu nahanat. To nie je chyba muzov, ale zien pretoze si ich nechali ujst.

Tak ako zeny, aj muzi su rozni a co plati na jedneho nebude platit na druheho. Ak mam zaujem o zenu a ona ma pozve na kavu tak samozrejme budem s pozvanim suhlasit. Preco by som ho mal odmietnut a cakat, ze sa ma opyta druhykrat?

Zeny sami tvrdia, ze maju rovnako velke obavy z odmietnutia ako muzi, preco by si niekto teda myslel, ze nas Vase odmietnutie nijako nerani?

Ak zeny odmietaju aj dobrich muzov nesmu sa cudovat, ze maju problem nejakeho takeho najst.

Strana
z2