Ako dlho po pôrode ste mali sex?
Dobrý deň.Za ako dlho ste začali mať pohlavny styk s manželom po pôrode.Pýtam sa preto lebo som mesiac po pôrode manžel je veľmi ohľaduplný a netlači na mňa .Sex je sucast manzelstva ale ja sa aj tak bojim ze mi nevypadli este vsetky stehy z nastrihu alebo ze ma to pocas sexu bude boliet.Dakujem za kazdu odpoved.
@lara45 kam sa ponáhľaš? Počkaj na kontrolu u lekára, dva týždne hádam prežiješ.
Manzel je ohladuplny???? Ved aby nebol. Ako viete obaja, co je to sestonedelie? Ano, niektore zeny sa citia aj skor, ale je tam vacsie riziko infekcie. Plus ti este ani stehy nevypadli. Sex maj, ked sa nan budes citit fyzicky aj psychicky nie ze manzel chce, nie, ze uz preslo xy tyzdnov.
Este aspon 2 tyzdne vydrz a potom ked uz nebudes mat ziadne stychy ..a pouzi lubricant nebude boliet Hlavne musis mat naozaj chut Nie ze je to tvoja povinnost chlap vydrzi. Mozete robit ine veci dovtedy .
Šestonedelie ma svoj význam, potom ma význam návšteva gynekológa, aby on skontroloval, či je všetko v poriadku. A potom môžeš mať sex. Úplne jednoduché.
3 tyzdne, bola som ok, uz som asi tyzdeñ nekrvacala, prislo to prirodzene.
@nelca0510 Čo 3 týždne po pôrode, kamoška zdravotná sestra mi rozprávala o Romkach, čo im utekali z pôrodnice, že musia mužovi dať, aby si nenašiel inú. To boli iné príbehy. 🤐
Po prvom pôrode mesiac, ale išlo to pomaly a bolavo- doteraz ma jazva po siti občas bolí, a to už je 18 rokov...po druhom cisárskom tri týždne.
Ďakujem vsetkym za odpovede . Na komentar ako ze ci viem co je sestronedelie nereagujem. Je to prvy pôrod preto ma vsetko zaujima.Samozrejme ze viem co je sestonedelie moja otazka bola skor ako to je aj po tomto obdobi kedze mam strach pretoze som mala komplikacie po porode.Zacnete tu sudit cloveka a neviete ani co je za tym .To je dnesna doba sudit knihu len podla obalu.A tym ktore ste mi naozaj odpovedali na moju otazku dakujem.
@elizabet173 nemyslim si ze som napisala v prispevku ze nemozem vydrzat ci?
Po oboch po 3 tyzdnoch samozrejme opatrne a s rozumom. Chceli sme obaja.

Bolo by fajn pockat tych 6 tyzdnov a po kontrole ked povie dr,ze je vsetko v poriadku,mozte skusit...vsak ty budes vidiet ako ti je a ako sa citis, manzel bude urcite ohladuplny a bude davat pozor,hlavne ziadny stres