icon

Ako dlho po pôrode ste mali sex?

lara45
11. júl 2021

Dobrý deň.Za ako dlho ste začali mať pohlavny styk s manželom po pôrode.Pýtam sa preto lebo som mesiac po pôrode manžel je veľmi ohľaduplný a netlači na mňa .Sex je sucast manzelstva ale ja sa aj tak bojim ze mi nevypadli este vsetky stehy z nastrihu alebo ze ma to pocas sexu bude boliet.Dakujem za kazdu odpoved.

adriannasvk
11. júl 2021

Bolo by fajn pockat tych 6 tyzdnov a po kontrole ked povie dr,ze je vsetko v poriadku,mozte skusit...vsak ty budes vidiet ako ti je a ako sa citis, manzel bude urcite ohladuplny a bude davat pozor,hlavne ziadny stres

bambulienka25
Odpoveď bola odstránená
elizabet173
11. júl 2021

@lara45 kam sa ponáhľaš? Počkaj na kontrolu u lekára, dva týždne hádam prežiješ.

amelie2017
11. júl 2021

Manzel je ohladuplny???? Ved aby nebol. Ako viete obaja, co je to sestonedelie? Ano, niektore zeny sa citia aj skor, ale je tam vacsie riziko infekcie. Plus ti este ani stehy nevypadli. Sex maj, ked sa nan budes citit fyzicky aj psychicky nie ze manzel chce, nie, ze uz preslo xy tyzdnov.

miadi
11. júl 2021

Este aspon 2 tyzdne vydrz a potom ked uz nebudes mat ziadne stychy ..a pouzi lubricant nebude boliet Hlavne musis mat naozaj chut Nie ze je to tvoja povinnost chlap vydrzi. Mozete robit ine veci dovtedy .

lienka.7
11. júl 2021

@lara45 po 600-nedeli a kontrole na gynde ze je vsetko ok 😊

nelca0510
11. júl 2021

@lara45 velmi sa mi paci.ako obhajujes manzela.ze je na teba mesiac po porode ohladuplny a netlaci na sex. Mozno sam vie.co je 600nedelie. Pockajte na kontrolu u gynekologa a potom. Ale zas.na MK uz boli expertky. co po 3 tyzdnoch mali sex.

jaskolka
11. júl 2021

Šestonedelie ma svoj význam, potom ma význam návšteva gynekológa, aby on skontroloval, či je všetko v poriadku. A potom môžeš mať sex. Úplne jednoduché.

tenerifka
11. júl 2021

3 tyzdne, bola som ok, uz som asi tyzdeñ nekrvacala, prislo to prirodzene.

janickacrazy
11. júl 2021

@nelca0510 Čo 3 týždne po pôrode, kamoška zdravotná sestra mi rozprávala o Romkach, čo im utekali z pôrodnice, že musia mužovi dať, aby si nenašiel inú. To boli iné príbehy. 🤐

torysheer
12. júl 2021

Po prvom pôrode mesiac, ale išlo to pomaly a bolavo- doteraz ma jazva po siti občas bolí, a to už je 18 rokov...po druhom cisárskom tri týždne.

lara45
autor
12. júl 2021

Ďakujem vsetkym za odpovede . Na komentar ako ze ci viem co je sestronedelie nereagujem. Je to prvy pôrod preto ma vsetko zaujima.Samozrejme ze viem co je sestonedelie moja otazka bola skor ako to je aj po tomto obdobi kedze mam strach pretoze som mala komplikacie po porode.Zacnete tu sudit cloveka a neviete ani co je za tym .To je dnesna doba sudit knihu len podla obalu.A tym ktore ste mi naozaj odpovedali na moju otazku dakujem.

nelca0510
12. júl 2021

@lara45 tak kes vies.co je 600nedelie tak je tato otazka zbytocna. A ani nerozumiem.preco sa ju vobec pytas.ked si mala komplikacie. Tvoj ohladuplny manzel este vydrzi.

lara45
autor
12. júl 2021

@elizabet173 nemyslim si ze som napisala v prispevku ze nemozem vydrzat ci?

lara45
autor
12. júl 2021

@nelca0510 ty stale pises od veci ..

tatiana1329
12. júl 2021

Po oboch po 3 tyzdnoch samozrejme opatrne a s rozumom. Chceli sme obaja.