icon

Ako dlho sa dá utajiť milenecký vzťah?

Včera o 15:52

Ahojte.. ako dlho sa vám darilo udržať v tajnosti napríklad milenca pred manželom, alebo milenku pred manželkou? Boli to týždne, mesiace, či roky? Má niekto takýto vzťah utajený dlhodobo aj doteraz? Ak áno, ako dlho?

Ďakujem za odpovede.

Strana
z5
weronika171717
Dnes o 09:45

Je zaujímavé sledovať ako ženy obhajujú druhú ženu, ktorá podvádza. Tipujem, že každá jedna je nechutná a dokáže podviesť svojho manžela, priateľa,.... . A, samozrejme, budú písať po anonymnom. Kto toto vymyslel? Veď píšme príspevky podľa mena, ktoré sme si zadali pri registrácii. Ja som nikdy ako anonym nepísala, lebo si stojím verejné za tým čo napíšem. Bože, toto fórum je plné spodín, ktoré sa schovávajú ako malé deti. Fakt. 😉

anonym_516923
Dnes o 10:22
@weronika171717

Je zaujímavé sledovať ako ženy obhajujú druhú ženu, ktorá podvádza. Tipujem, že každá jedna je nechutná a dokáže podviesť svojho manžela, priateľa,.... . A, samozrejme, budú písať po anonymnom. Kto toto vymyslel? Veď píšme príspevky podľa mena, ktoré sme si zadali pri registrácii. Ja som nikdy ako anonym nepísala, lebo si stojím verejné za tým čo napíšem. Bože, toto fórum je plné spodín, ktoré sa schovávajú ako malé deti. Fakt. 😉

@weronika171717 ak je toto fórum plne spodin, nikto ta nenúti tu byt. No z nejakého dôvodu, tu medzi spodinami ostavas. Ži a nechaj zit

anonym_7a7fbf
Dnes o 10:22
@anonym_fd3e7a

@minenkaa je to absolutne v poriadku. Ten,kto vedome ublizuje svojmu muzovi a potajme sa pelesi s niekym inym, tak to je objektivne odsudenia hodne. Tu neni o com diskutovat.

@anonym_fd3e7a bože už tu prestaň moralizovať…. Ja sama som proti nevere ale tato diskusia je založena o nevere a keď ti tak strašne stupila na otlak tak tuto diskusiu preskoč! A nevypisuj tu ženam že su ku…. a podobné hnusne veci. Ty moralistka…..

anonym_08c2e4
Dnes o 10:31
@anonym_516923

@anonym_08c2e4 fiha. Ja nic proti ved je to tvoj život. Iba sa vzdy zamýšľam, ze ake to je spat s dvoma naraz po emocionálnej stránke😂 ja by som sa asi bala nejakých chorôb alebo HPV keby som nemala istotu, kolko ma/mal muž mileniek. Aj ked ty si mala jedného tak za tie roky muž mohol striedať. Ja by som sa asi zaľúbila do milenca za ten cas a o muža uz nemala záujem ale chapem ze kazdy to ma inak

@anonym_516923 ja som aj zalubena bola. A aj moj milenec bol. Lenže tiež bol ženatý. Jeho žena či o mne vedela netuším. Ale keď sme to skončili tak sa im narodili 2 deti hneď po sebe. U neho som vedela že má sex len zo svojou ženou a somnou. No a môj exmuz. No tam ostávalo len dúfať že používa ochranu. Každý rok som si platila testy a nastiastie som zdravá. Ja som okrem toho brala tabletky aby som neotehotnela.

anonym_fd3e7a
Dnes o 11:28
@anonym_7a7fbf

@anonym_fd3e7a bože už tu prestaň moralizovať…. Ja sama som proti nevere ale tato diskusia je založena o nevere a keď ti tak strašne stupila na otlak tak tuto diskusiu preskoč! A nevypisuj tu ženam že su ku…. a podobné hnusne veci. Ty moralistka…..

@anonym_7a7fbf pisem len pravdu a pravda sa tazko prijma, ja viem 🤣

anonym_fd3e7a
Dnes o 11:31
@minenkaa

@anonym_fd3e7a tak potom sa ani nečudujem,že sa robis ,že si niečo viac,keby to bol človek ako ja by dostala ,ale zas keby si mala človeka ako ja v rodine ,by si si ani nedovolila niečo takéto
Tebe treba sa stretnúť s človekom čo si stioji za svijim rozhodnutím a nie slabocha,toho uzemní ktokoľvek ,aj ty

@minenkaa ty radsej bud uz ticho. Jedine ten, kto obhajuje k.rvy, asi sam podvadza/podvadzal a tymto obrannym sposobom len chces mat lepsi pocit zo seba, aby si sa necitila ako spodina

Strana
z5