Ako dlho vydržíte vo vzťahu bez sexu?
Zaujimalo by ma kolko je hranica ze ste este ochotne/ni vydrzat vo vztahu kde nefunguje sex. Odist je jedna moznost, ale nie vzdy sa to da. Alebo neda sa hned ked nie je kam. Co je max kedy uz aj nad neverou zacnete rozmyslat. I ked, kde nie je sex je to vobec nevera?
@ivicatolic to je nejaká forma masochizmu?
@anonym_2f0855 Kurňa, ty si to odhalila 😃
@peter244 a k tomu náboženstvu by si mohol poskytnúť viac informácií? Ja som tiež dosť veriaci, praktizujuci katolík, ale s mojou sexuálnou túžbou to nič nerobí a moje libido je velke. 🙂
@pr85 nie sme manželia ešte, ale tak ťažko sa je zobrať keď nefunguje sexualita, a všetko skrz náboženstvo je nezdravé a chore, takže len klasické polohy a žiadna iná stimulácia, ja naopak nemusím tieto kresťanské obmedzenia
@pr85 nie sme manželia ešte, ale tak ťažko sa je zobrať keď nefunguje sexualita, a všetko skrz náboženstvo je nezdravé a chore, takže len klasické polohy a žiadna iná stimulácia, ja naopak nemusím tieto kresťanské obmedzenia
@peter244 Možno, keď sa zosovasite, bude toho viac. Predmanželský sex je zakázaný v kresťanstve.
@anonym_autor my sme par, ktory je spolu 14 rokov, mam 7-rocnu dceru. Ja som skoro 40-rocna a muz ma davno po 40. U nas sex niekedy nebol 2-3 mesice, lebo unava z nekvalitneho spanku, povinnosti, zdr. problemy atd.a to uz bolo celkom zle. Zhorsoval sa vztah. Vedome sme to zmenili, obaja sme zacali byt vsimavejsi ku signalom toho druheho. Teraz mame sex cca 2-3x do mesiaca. Takto sme obaja spokojni.
Ale toto je velmi individualne, problem je, ked sa nezhodnete s partnerom/kou. Ja som si vsimla, ze libido dost uzko suvisi s vonkajsimi podnetmi - kolko casu travis s partnerom, aky mate vztah, ci spolu chodite do spolocnosti atd. niekto je v tomto reaktuvnejsi (mysli na sex viac) iny menej. Ja mam muza, ktory je menej (ale velakrat to bolo aj preto, ze potlacal tuzbu - lebo vsak dieta doma, povinnosti..."ved potom...potom" a potom nikdy nenastalo). Musel si to trochu zvedomit a pouvazovat nad tym, ale mne sa tiez velakrat nechcelo - obdobie tehotenstva; po porode...to, ze sa naucil moj muz potlacat tuzbu sa vyvinulo v tomto obdobi, lebo ja som to robila tiez. Potom sme museli s tym cosi robit.

@anonym_autor keď vzťah nefunguje tak mnoho rokov, keď vzťah funguje tak ani deň 😃😃😃♥️
@ivicatolic to je nejaká forma masochizmu?