Ako dosiahnuť orgazmus s partnerom?
Ahojte, s priateľom sme spolu skoro 4roky a nedávno (3mes) sme začali spolu bývať .Rozumieme si a všetko klape ako má, nehadame sa a dá sa povedať že máme harmonicky vzťah. Sex máme často a aj sa mi to vždy veľmi páči len skrátka nedokážem pri priateľovi dosiahnuť orgazmus, keď ho aj dosiahnem tak je to také zvláštne a vlastne ani neviem či to bol orgazmus. Skúšali sme už všetko možné, priateľ sa mi venuje viac než dosť, nemám problém mu ukázať alebo povedat čo chcem a on tiež nemá problém mi vyhovieť ale koniec sa aj tak u mňa nedostaví. Sama si to viem spraviť dosť rýchlo ale pri ňom aj keď skúšam sama tak nič. Ja si myslím že mám nejaky blok alebo som divná, je to určite v hlave. Ak máte nejaké rady tak budem vďačná lebo ja už neviem čo robiť a viem že aj priateľa to trápi.
Proste keď si sama, si asi viac uvoľnená. Možno sa na to tak nesustred, proste si užívaj sex. Hádam to príde časom. Alebo skúste nejaké pomôcky.
No, presne, pridať niečo zaujímavé k tomu. Alebo zapnúť film 18+
V tom je práve tá umeleckosť telesného spojenia. Ja som manželku prvý krát doviedol k orgazmu len čisto penetráciou, asi až rok po narodení prvého dieťaťa, takže 3 mesiace sú fakt nič, kvôli tomu sa netreba stresovať. Máte ruky, nohy, oči uši usta nos... tak jaky problem? :D
@minenkaa pri nom mi to samej nejde, nechápem prečo
@thirstymonk sme spolu už 4 roky z toho 3mes bývame spolu . Skúšali sme už kadečo, ja som vždy vzrušená aj ma to baví ale neviem sa asi uvoľniť
Hlava všetko je v hlave
Skús ak ste neskúsili polohu zo zadu “na psíka” a priložiť si na klitoris satisfyer 🙂 mne to zo začiatku veľmi pomáhalo
A je tvoj prvý?
Ja dosahujem len klitorialny orgazmus a najlepšie sa spravím, keď sedím na ňom. Čo najviac tvárou naklonena k nemu, aby som si mohla čo najviac dráždiť klitoris pri sexe.
Držím palce!
@ankare ano presne pri tejto polohe to ide ako tak aj mne ale stále to nieje akoby ono
@pasomnica nie, nieje prvý a pri predošlých partneroch bol tiež problem ale to som až tak neriešila
@simona1998 to vyskúšam, len si musím zaobstarať ten satisfyer… mame iné hračky ale toto by mohlo fungovať
My sme mali kadečo a toto mi pomohlo najviac

Tak sa odbav sama počas sexu a potom môžte ešte pokračovať ďalej