icon

Ako dosiahnuť uspokojenie v dlhoročnom manželstve?

30. mar 2025

Zijem v dlhorocnom manzelstve, sex mavame pravidelne, len teda ja nedosahujem uspokojenie, orgazmus som mala naposledy viac ako 10 rokov dozadu. Muz je so sexom spokojny, vzdy rovnako bez predohry resp uplne minimalna. Sama sa uspokojit viem.
Inak je dobry, mily stara sa. Co by ste mi poradili?

tibiokke
30. mar 2025

Ze to co pises tu poved jemu

ivik4
30. mar 2025

Z takeho vztahu som odisla po dlhych rokoch a bolo to tazke lebo velka laska ,no trebalo uz po takej dobe mysliet aj na seba

mirola
30. mar 2025

a jemu to akoze nevadi, alebo predstieras velke finale?
Moj partner napriklad nie je spokojny, kym sa ja neurobim.. A az potom sa urobi on.. niekedy je to rychlejsie.. niekedy pomalsie.. ale kazdopadne mu na tom zalezi rovnako ako na jeho orgazme.. taktiez pre mna je dolezite aby mu bolo dobre..

autor
30. mar 2025

odpovedam takto naraz

rozpravala som sa s nim o tom x krat povie ze to zmeni ale neudeje sa to
nic nepredstieram (uz roky) a mne to pride ze mu to je jedno, on je uspokojeny

0silvia0
30. mar 2025

Tu je problemom tvoj chlap-ignorant

modrykolibrik
30. mar 2025

Toto by som o muža nerolerovala. Našťastie môj sa snaží aby som aj ja z toho vždy niečo mala

simona92101
30. mar 2025

A preco nadalej s nim spis ked ignoruje co mu hovoris?

lucylaw
30. mar 2025

Žila som v takomto vzťahu 12 rokov,exmanželovi bolo jedno,že ja potrebujem aj nejakú predohru,on bol uspokojený a viac mu nebolo treba,ja som s ním z toho sexu nemala za tých 12 rokov nikdy nič..A on to ešte hádzal na mňa,že to je moja vina..Čuduj sa svete,odkedy s ním nie som,už takýto problém nie je..Už by som nikdy nebola v takomto vzťahu,kde je partner sebec a nezáleží mu na mojom uspokojení..Ja som sa vtedy utešovala tým,že sú vo vzťahu dôležitejšie veci ako sex,čo si síce myslím stále,ale už som pochopila,že aj ten sex je dôležitý a hlavne všetko to,čo je za tým (snaha partnera o to,aby som aj ja bola spokojná atď)..

ovaaa
30. mar 2025

Je sebec nakoľko ty potrebuješ viac času a nie je ochotný sa ti venovať a samozrejme spoznávať tvoje telo. Ak by ste sa časom spolu naučili čo na teba zaberá, dosiahla by si aj ty uspokojenie. Avšak on hľadí len na to svoje potreby a je lenivý a bez záujmu o teba. Je to prúser pretože 10r nič je dlhá doba, takže pekne ho usadiť a oznám mu, že keď sa budete milovať tak už bude v druhom poradí a ak s tým bude mať problém, tak si nájdeš niekoho vyslovene len na uspokojenie svojich potrieb. Beda sa takto fungovať. Nadržaný muž si vie pripraviť svoju partnerku avšak taký po orgazme už len oddych.

sszuzu8
30. mar 2025

Pre mňa osobne sex dôležitý nie je ani zďaleka ale v takom vzťahu vydržím max pol roka. Nejde o orgazmus ako taky. Ide o snahu. O to ze sa nezaujíma ani o pocity ani o to aby mi bolo dobre. Mala som taký vzťah žiadna predohra chuť som nemala robila som to len kvôli pokoju doma nevydržala som to. Keď ma to raz nebaví a on ma nevie pripraviť ani len urobiť chuť a ísť do sexu pomaly nasucho, čudujem sa ze vy zeny aj desaťročie sa viete takto premáhat, mala som 3 také vzťahy potom som to so vzťahmi vzdala a som šťastná single nikto sa ma nedotýka nikto ma nenúti nikto na mňa neserie. Mam kľud 😍

watermelon
30. mar 2025

Pokial je sebec v sexe, je urcite sebec aj v inych oblastiach/situaciach.

Padla tu otazka, preco s nim nadalej spis? Pre dobro a pokoj v rodine?
Ja by som nemohla.

autor
30. mar 2025

spim s nim preto ze mu
stale davam sancu nieco zmenit
on povie ze zena moze vzdy
pre pokoj v rodine

0silvia0
30. mar 2025

No tak pokial mu pre pokoj v rodine podrzis jak gumena Anca, tak on nebude mat dovod sa snazit

kiki68
30. mar 2025

Mozno vziat muza na nejaky seminar na tuto temu? Alebo do nejakeho klubu, kde uvidi aj ine veci ako to, co robite? Alebo mu to normalne vysvetlit a pobavit sa na tuto temu, ze takto ma zena z toho iba nudu? Je viac sposobov, po rokoch zacni viest ten akt Ty a nie on.

simona92101
30. mar 2025

Evidentne ta ma na haku ked povie ze zena moze vzdy 🙈

evickuska
30. mar 2025

@autorka a ty vies co chces? povies si doma nornalne, ze chcem az ma vylizes, potom si zasukame a podobne? ci iba chces nieco co chlapovi samemu od seba nikdy nedojde? 😂

beataxxx
30. mar 2025

Ved nato su predsa dobri milenci🙂🙂🙂

vikiki29
30. mar 2025

On povie že žena môže vždy? Pre pokoj v rodine? No ani sa nečudujem, že pri ňom nemáš orgazmus. O takého sedláka by som ani bicykel neoprela. Nájdi si radšej milenca, bude aj orgazmus.

vanilkovazmrzka
31. mar 2025

Fuha tak asi by som mu povedala ze nech nakupi nejake hracky ked sam je neschopny, a dokym sa tak nestane tak ziaden sex nebude

letfenixa
31. mar 2025

@autorka ak mám explicitne odpovedať na otázku, tak nájdi si milenca.

karolinakr
31. mar 2025

@vikiki29 😂

bebek
8. apr 2025

Ak sa nechceš rozviesť, nájdi si milenca....