Ako dosiahnuť ženský orgazmus?
Ahoj, chcem sa spýtať. Počas celého sexuálneho života som sa ešte nespravila. Keď mám chuť, troska si pomôžem a mávam taký po chvíľke nazvala by som príjemnejší pocit ako počas toho a tým končím. Cítim že sa niečo udialo no neobleje mi to telo, nedýcham zrýchlene.. a myslím si že to nie je oragzmus. Lebo po tomto pocite mám ešte chuť, robila by som viacej ale nejak sa mi nechce neni čas 😀 a ked je partnerský sex, pri nom nemám ani tento pocit jednoducho je to príjemne ale nepríde ani tento malý pocit úľavy. Skončíme keď sa partner spraví, aj keď on sa mi chce venovať, mne je to proste príjemne ale nič viac.. niekoľkokrát sme sa zamerali na mna aj 20m v kuse no neviem docieliť ten vrchol. Vie mi niekto vysvetlit sko funguje ženský orgazmus? Nemám ani ten pocit že sa blíži proste stále stále je to príjemne ale nič viac.. a keď sama, tak po chvíľke no ucítim o niečo viac príjemnejší pocit - to keď sa snazim vtedy skončím ale neni to ono..
@kavasmliekom práveže ale v ten moment to prejde a ja viac nemám chuť.. s partnerom ani len nedôjde to až takto ale keď sama tak proste keď cítim že by niečo mohlo byt (a to pokračujem) tak zrazu prestane..
Ja neviem co chceš, treba ti ukázať? 🤣 Sak povedz partnerovi, aby ťa viac dráždil, rukou, jazykom, vibrátorom a až potom samotný akt 😄
No musíš skúšať sama. Aby si vedela ako na to. Poznať svoje telo. Keď som bola mlada nemala som problém. Teraz po dvoch deťoch už to ide ťažšie. Takze sa riadim kto chce kam, pomoze si sám.
No ono je kludne mozne, ze to co opisujes je u teba orgazmus a jeho maximum.. proste ho nedokazes prezit inak..
Kolko mas rokov? Ako dlho vedies sexualny zivot? Mala si uz viac partnerov? Alebo je toto prvy? Dokazes sa pri nom uvolnit? Dokazes sa uvolnit, ked si sama? Ak je problem len v jeho technike, tak si predsa pomoz rukou aj pri sexe, bude urcite rad. Ja si neviem predstavit sexovat bez orgazmu 🤷
Možno sa len dostávaš do varu, ale možno je to aj všetko, čo Ti bude dopriate. Ty musíš poznať Tvoje telo najlepšie.
Tak ono aj mne trvalo pochopiť, že orgazmus u mna nevyzerá ako vo filmoch či bežných či tých pre dospelých 😁 žiadne zatriasla sa zem, vzdialila som sa od svojho tela a podobne 😂🙈 pomohlo mi zahodiť zabrany(pri manželovi pri ktorom viem že môžem), aj mu povedať čo sa mi paci a celkovo to po pôrode precitujem oveľa intenzívnejšie, ale to sa asi moc ovplyniť nedá.. proste mne pomohlo uvoľniť sa a nehanbit sa 🙂 a uvedomiť si že filmy veeeelmi preháňajú 😁
Filmy ani knihy to nezobrazuju ako to je v skutočnosti. Zistila som ze potrebujem pomôcť rukou alebo hračkou. A partner sa veľmi rad pozera ked si pomáham sama. A sú polohy kedy je to intenzívnejšie. Najlepšie sa spravim keď ideme zozadu. A zistila som to sama s hračkou. Musíš skúšať co a ako ti je najlepšie.
Vibrátor a popri tom objatia a dlho dlho urobiť si na to kľud a pohodu a len pre teba. Muz sa môže popri tom urobiť ale nie je to vôbec podstatne. Proste pokračovať budete ako keby sa nič nestalo. A bude ti robiť všetko čo si povieš. Hladkať ťa kde si povieš. A nebudeš sa sústreďovať na orgazmus ale na tu prítomnosť toho hladkania.
Kolko trvá tvoj sexuálny život ,5mesiscov?

Tak treba pokračovať pri tom dobrom pocite, ako si to nazvala. Príde aj horúčava 🤭 alebo si kúp vibrátor 😀