Ako mať intímny život pri deťoch v spálni?
Nemáme ako sexovať. Jedno dieťa je ešte bábätko, dojča, celú noc spi pri nás. Druhé má síce 4 roky, ale stále spí pri nás tiež. Odmieta spať vo svojej posteli. Najstaršie tretie dieťa aj tak v noci dobehne, ale to nás až tak netrápi, keďže pribehne tak okolo jednej - druhej v noci.
Keď sa nám to nejako konečne podarí (odsunúť tých dvoch bez toho, aby sa zobudili a začali revať), ten sex nestojí za nič. Málo miesta, bolí nás z toho všetko, nevieme sa uvoľniť a spraviť do konca, lebo sme stále v strehu, ktoré dieťa začne kedy revať, alebo sa metať, alebo čo.
Nejaké rady? Sme už úplne zúfalí. Rodina je ďaleko a bábätko nám na noc ani tak nevezmú.
To sexujete pri deťoch? Fuj. To nemáte iné miesto na sex? Kúpeľňu, gauč.
No načase si naučiť deti spať v posteli a nemnozit sa jak kraliky
To chodite vsetci hromadne spat o 19:00, ked ste na 1 posteli?
Deti zaspia a vy sa môžete presunúť do voľnej izby, obývačky, na zem...zamknúť sa aby sa nestalo, že vás vyrieši staršie a odviazať sa. Deti majú v noci spať, nie buntošiť.
A prečo nejdete do inej izby? Obývačka napríklad. A ak to v nej nejde tak v kúpelni.
skuste ucit deti spat aspon vo vlastnej posteli hoci prilepenej k vasej.
A prečo nejdete do inej izby? Obývačka napríklad. A ak to v nej nejde tak v kúpelni.
@anonym_c34c27 Napríklad preto, že babätko sa zobudí a začne liezť, až kým nespadne z postele. Takže sme aj tak v strehu a taký sex je o ničom. Bývame v dome, obývačku máme na prízemí a spálňu na poschodí
skuste ucit deti spat aspon vo vlastnej posteli hoci prilepenej k vasej.
@pralinka25 Toto nám fungovalo na to štvorročné dieťa asi dva týždne. Ale super myšlienka, ďakujem ;)
Deti zaspia a vy sa môžete presunúť do voľnej izby, obývačky, na zem...zamknúť sa aby sa nestalo, že vás vyrieši staršie a odviazať sa. Deti majú v noci spať, nie buntošiť.
@anonym_f84a66 Naše deti bohužiaľ nie sú tak dokonalé 🙂
Toto je moja najväčšia nočná mora z detstva, ako som videla rodičov sexovať, dokonca vedľa mňa na manželskej posteli. Ja neviem koľko rôčkov som mala, ale od 6tich som spala už inde, aj keď s nimi, ale na inej posteli. Čiže musela som mať oveľa menej.
To sexujete pri deťoch? Fuj. To nemáte iné miesto na sex? Kúpeľňu, gauč.
No načase si naučiť deti spať v posteli a nemnozit sa jak kraliky
@anonym_f81a16 My sa budeme množiť toľko, koľko my uznáme za vhodné. To nie je tvoja starosť a ani sa na to nikto nepýta.
@anonym_c34c27 Napríklad preto, že babätko sa zobudí a začne liezť, až kým nespadne z postele. Takže sme aj tak v strehu a taký sex je o ničom. Bývame v dome, obývačku máme na prízemí a spálňu na poschodí
@anonym_autor toto sú také výhovorky… mi chceš povedať že keď dieťa zaspí tak si už neustále pri ňom?
Možnosti máš tieto
1) pozerať dieťa na kamere a keď sa začne budiť tak vyštartuješ
2) dať dieťa do postielky
3) kúpiť okolo postele takú ohradu, aby deti nepopadali
Toto je moja najväčšia nočná mora z detstva, ako som videla rodičov sexovať, dokonca vedľa mňa na manželskej posteli. Ja neviem koľko rôčkov som mala, ale od 6tich som spala už inde, aj keď s nimi, ale na inej posteli. Čiže musela som mať oveľa menej.
@anonym_03d21f teraz máš koľko rôčkov?
@anonym_f84a66 Naše deti bohužiaľ nie sú tak dokonalé 🙂
@anonym_autor to nie je o dokonalosti, ale o výchove. 4r dieťa má mať vlastnú posteľ, nie kvôli tomu, že je veľká, ale preto, že má mať svoj priestor, kľudný spánok.
@anonym_f81a16 My sa budeme množiť toľko, koľko my uznáme za vhodné. To nie je tvoja starosť a ani sa na to nikto nepýta.
@anonym_autor ... Sexovať pri deťoch je choré. Sorry not sorry. Co ste zvieratá? 4 ročné dieťa si už pamätá. Fuj, chore
@anonym_autor toto sú také výhovorky… mi chceš povedať že keď dieťa zaspí tak si už neustále pri ňom?
Možnosti máš tieto
1) pozerať dieťa na kamere a keď sa začne budiť tak vyštartuješ
2) dať dieťa do postielky
3) kúpiť okolo postele takú ohradu, aby deti nepopadali
@anonym_c34c27 Presne tak. Už sa od neho nedostanem.
Tak si kupte pestunku, aj nasa sa budila, spala na nasej posteli a mali sme zapnutu kameru a my sme boli v obyvacke. A keby nieco, riesili sme.
Tak si kupte pestunku, aj nasa sa budila, spala na nasej posteli a mali sme zapnutu kameru a my sme boli v obyvacke. A keby nieco, riesili sme.
@anonym_9d46cb Pestúnku aj máme, ale len zvukovú. Bez obrazu.
@anonym_c34c27 Presne tak. Už sa od neho nedostanem.
@anonym_autor a to akože prečo? Naozaj mi daj dôvod. A nie, že dieťa z postielky spadne, lebo to sa dá perfektne vyriešiť.
Ved aj ja som vacsinou najprv zaregistrovala zvuk. Tak treba s kamerou pestunku.
4rocne dieta vlastna izba vlastna postel, 4 mesacne uz urcite hodinu-dve pospi, ci cez den, ci v noci. Darmo tu vypises cely denny rezim - zacni pracovat tam, ze deti (a velke) uz nespia v manzelskej posteli. Same vyhovorky. Urob si doma normalny poriadok, s laskou no s hranicami.
(PS: situacie poznam, mam tri deti hned po sebe).
@anonym_autor a to akože prečo? Naozaj mi daj dôvod. A nie, že dieťa z postielky spadne, lebo to sa dá perfektne vyriešiť.
@anonym_c34c27 Zaspáva tak, že je na prse. Bez toho proste nezaspí. Keď skúša manžel uložiť, tak hneď je na štyroch. Jedine, že ho uhojdáme vo vajičku, ktoré je určené do auta. Tam spí asi tak pol hodiny a potom sa zobudí.
Ak ho od seba odtrhnem, napríklad o 21:00, tak sa proste zobudí, začne revať a pobudí aj ostatné deti a potom je hore do pol noci. A to fakt nechcem.
4rocne dieta vlastna izba vlastna postel, 4 mesacne uz urcite hodinu-dve pospi, ci cez den, ci v noci. Darmo tu vypises cely denny rezim - zacni pracovat tam, ze deti (a velke) uz nespia v manzelskej posteli. Same vyhovorky. Urob si doma normalny poriadok, s laskou no s hranicami.
(PS: situacie poznam, mam tri deti hned po sebe).
@anonym_a5b798 Ďakujem <3
@anonym_c34c27 Zaspáva tak, že je na prse. Bez toho proste nezaspí. Keď skúša manžel uložiť, tak hneď je na štyroch. Jedine, že ho uhojdáme vo vajičku, ktoré je určené do auta. Tam spí asi tak pol hodiny a potom sa zobudí.
Ak ho od seba odtrhnem, napríklad o 21:00, tak sa proste zobudí, začne revať a pobudí aj ostatné deti a potom je hore do pol noci. A to fakt nechcem.
@anonym_autor takže je celú noc pricucnutý na prsníku? To máte sex tak, že je pricucnutý? Prepáč, ja ti z teba nechcem robiť srandu ale absolútne tomu nerozumiem. Dokedy je tam pricucnutý?
Bábätko na noc nevezmú? Prepáč, neviem, či sa mám smiať, alebo plakať. Moja 9rocna dcéra ešte nikdy nespala u svojej babky, ktorá žije v tej istej dedine, ako my. Máš 3deti, tak ich nechci núkať kade tade na noc, aby si si “vrzla”. Tie 3deti máš miesto antikoncepcie.
@anonym_autor A čo tak naučiť deti samostatne späť? Moja dcéra má skoro 2,5 roka, ale spí sama vo svojej detskej posteli (hoci s ňou spím v jednej izbe, ale každý na vlastnej posteli, aby som sa vyspal), zatiaľ čo manželka spí so skoro 2 mesačným synom v inej izbe (spia spolu v posteli, lebo ho kojiť a nechce vstávať k nemu do postieľky, ktorú tam má). Ja sa už teším, keď bude mať syn tak 1, 5 až 2 roky, keď ho presunieme k dcére. Tam budú spať spolu v 1 izbe a ja sa normálne vrátim k žene do spoločnej postele.
Pozri sa, bud to nejak vyriesite alebo nesexujte, no co Ti poradit. Ja by som sa snazila toho 4 rocneho ale osamostatnovat. To akoze ked sa pohnes z izby, tak sa zobudi? Nehovorim, ze babatko, ale 4 rocny? Tak mame 3 rocnu a spi pekne so starsou sestrou v detskej, ked jej treba cikat, vacsinou okolo polnoci, ide manzel, ulozi ju naspat, chvilku je pri nej, ale uz ju parkrat nechal samu a zaspala. A to som ju dojcila este v decembri, inak ako na prsniku nevedela zaspat. A od januara, ako mala 3 roky, zacala chodit do skolky, tak aj s dojcenim sme prestali a zacala spavat sama. V noci obcas dobehne ku nam, neriesim, ak je to nadranom. Ale ak je to o 2-3 v noci, tak idem s nou do izby, som pri nej a snazim sa, aby zaspala naspat, vo svojej posteli. Odmietam byt okopavana, ja sa tiez uz chcem vyspat.
Aha, teraz citam, ze to babatko. Nuz, ja som naucila na cumlik. Nechceli, ale nanutila som im ho. Horsie bolo, ked mi 2 rocna sama odhodila cumel, ale aj to som si nemohla dovolit, ze uspavat do nemoty. Takze ked som mala dojem, ze uz tvrdsie spi, tak odpojit, a tak postupne. Neslo to hned, ale musela si zvyknut.
A mam deti 4, piate na ceste. Zakazdym sme ale okolo 2,5-3 roky deti ucili spat vo vlastnej posteli, ci uz v spalni (nebolo vela miesta) alebo neskor presun do detskej izby.
A sexujeme vela aj na prizemi v obyvacke.
Vacsie deti do svojej izby, od 2 rokov uz tam mali byt. Mladsie do postieljy.
Na tych par minut viete ist do kupelne ci obyvacky a zamknut.
Bábätko na noc nevezmú? Prepáč, neviem, či sa mám smiať, alebo plakať. Moja 9rocna dcéra ešte nikdy nespala u svojej babky, ktorá žije v tej istej dedine, ako my. Máš 3deti, tak ich nechci núkať kade tade na noc, aby si si “vrzla”. Tie 3deti máš miesto antikoncepcie.
@anonym_489497 Tak to dosť drsné konštatovanie, hoci aj dosť pravdivé. 🙂

Mozno je to lepsie, nech sa nepritrafi stvrte dieta. Potom uz naozaj nebude kedy ani ako. Budete musiet odsuvat uz tri deti a potrebujete vacsiu postel.