Ako nájsť vhodného milenca bez rizika?
Ahojte uz som sem dávnejšie pisala kvoli tomu, ze spolu s mužom nespavame. Sex sme nemali uz skoro dva mesiace, moj orgazmus ani neviem kedy. Povedala som mužovi, ze ak sa nic nezmeni nájdem si milenca, lebo bez sexu nechcem byt. Ked mu poviem, ze sa zaregistrujem na zoznamke nic nepovie, snaha o rozprávanie nie je. Sam od seba nezačne robit skoro nic do všetkého ho musim tlačiť, pripomínať. Manžel sa od zaciatku vztahu nejak extra v posteli nepretrhol ale az ked sa frekvencia rapídne znížila (únava, stres, deti, výhovorky) som si uvedomila, ako malo mu záleží na mojom uspokojení. Mam 28 rokov. Som este na rd takze rozvod zatial neplánujem.
Otázka je, kde si niekoho nájsť? Aby to nebol slizky uchyl. Nemam žiadnu skúsenosť so zoznamkami. Ideálne keby sme si aj rozumeli. Mozno by na začiatok stačilo písanie. Sama neviem. Manžel o všetkom vie, nic nerobí, nic nenaprava, nic nemení mne to teda vychádza tak, ze ma nemiluje aj ked tvrdí opak. Urážlivé komentáre si prosim nechajte na inú diskusiu, nebudem na take reagovať. Dakujem.
Ja mám strach 😅😂 a že muži su ty čo podvádzaju zákonite,stare porekadlo hovorí - ak suka neda,...ani pes nejebe.
Ja mám strach 😅😂 a že muži su ty čo podvádzaju zákonite,stare porekadlo hovorí - ak suka neda,...ani pes nejebe.
@riky_rower tieto stare stupidne porekadla hovoria akurat babky z valala. Keby pes neskakal, ani suka by nedala. Aj tak to mozeme otocit.
@riky_rower tieto stare stupidne porekadla hovoria akurat babky z valala. Keby pes neskakal, ani suka by nedala. Aj tak to mozeme otocit.
@anonym_5f9d65 🤣🤣 alebo môžme použiť: kde je dopyt tam je ponuka
@anonym_5f9d65 🤣🤣 alebo môžme použiť: kde je dopyt tam je ponuka
@bronkax 😁👍
@sissy27 rozvod neplánujem kvoli tomu, ze som na rd.staci sa ma opytat, kym začneš súdiť. Co je zle na tom, ze chcem byt stastna? Nechcem si vyberať hrozienka z koláča. Chcem byt s mužom, ktorému záleží aj na mojom uspokojení a nepozerá iba na seba. Ano keby som mala s mužom sex štýlom, ze sa urobím a potom sex ukončím a on nema orgazmus pol roka tak by som mu milenku tolerovala alebo navrhla rozvod.
@anonym_autor a čo že si na RD? Zdvihni riť a chod pracovať, či tvoja predstava je že budeš mať sex s iným a tvoj muž ťa bude živiť? Keď chceš byť šťastná tak sa zabezpec sama a spávaj teda s niekým kto má chuť aj každý deň. Ale toto je prepáč, pekne svinstvo. Sama by si tu písala aký je muž ... keby sa doma o nho stara žena a on zatiaľ spáva s inou, ale nerozvedie sa, lebo veď by mu nemal kto navariť a upratať..
@anonym_autor chod na pokec. Ak chces napíš mi na Jarino918, môžme o tom pokecat tam zaregistrovaná si za 5 minut
Bol som v tej istej situacii ako ty a skoncilo aj tak zle. Ak si z okolia BA, tak mi kludne napis.
Na tomto sa da vzdy tak dobre zasmiat. 80-85% zien ma deti, nemaju ich s duchom svatym, ale aj tak budu hovorit samozrejme, ze vsetci muzi su uchylovia. 🙂
@anonym_d3919c a vsetci co za nieco stoja su do 30 zenaty a okolo 40tky je 60% z nich rozvedenych a dalsie % to drzi kvoli zvyku/detom/majetku a trtka to inde. 😁
@anonym_autor odkial si? Ak vychod, PO/KE mozeme dat kavu.
@sissy27 som velmi rada, ako kvetnato opisuješ nas život, pritom nic netušíš. Urcite aj vies, ze mi manžel navrhol milenca prvý však? ;)
@anonym_autor jasné ,mohol ti ho navrhnúť a čo keď si ho naozaj nájdetls,on to nezvládne a rozvedie sa s tebou?ty by si chcela vedieť že niekoho má?ja teda nie ,tá predstava veru príjemná nieje
Ale tak vieš čo robíš,najprv si úprav život ...rozved sa a potom hľadaj iného
Ale tebe to takto vyhovuje ,peniaze a všetko ostatné áno ale nájdem si milenca
Neodsudzujem tá,tvoj život ale ja by som to svojmu mužovi nikdy neurobila
Môj mi už neraz povedal (v rámci srandy)že ak by si chcela že mi niekoho,,zaplatí,,lebo som mala iba jeho ..on mal viac sex.partneriek
Ale ja by som to nedokázala ...proste nie aj keby bol náš sex.zivot zlý (čo vďaka Bohu nieje)nepodviedla by som
Nerob druhým to čo nechceš aby robili tebe .
Čo keď si aj tvoj muž niekoho nájde?si s tým ok?
Ak áno tak choďte od seba ...taketo manželstvo nemá význam
Ahoj, tiež som zadaný a polovička je po operácii a pár mesiacov bude mimo prevádzky. Vlastne mi to tiež navrhla, že nech si na ten čas niekoho nájdem mala len podmienku nech to nie je taká čo strieda často partnerov. Takže ak chceš napíš, predsa už to nejaký čas trvá a človeku to chýba.
Ahoj, tiež som zadaný a polovička je po operácii a pár mesiacov bude mimo prevádzky. Vlastne mi to tiež navrhla, že nech si na ten čas niekoho nájdem mala len podmienku nech to nie je taká čo strieda často partnerov. Takže ak chceš napíš, predsa už to nejaký čas trvá a človeku to chýba.
@kamarat123 To nemyslíš vážne?
Preco sa nerozvedies ked si uz teraz takto zasadne nestastna?Si mu podpisala krvou ze ho nikdy neopustis?
@kamarat123 pre boha 🤣
Preco sa nerozvedies ked si uz teraz takto zasadne nestastna?Si mu podpisala krvou ze ho nikdy neopustis?
@maminkadeticiek ???? Nie je nahodou sobas o tom, ze "v dobrom aj zlom"? Teda "podpisane krvou". A to teda ja nie som zastanca trvalych zvazkov 😁 lebo ocividne to aj tak nefunguje. Len sa pozastavujem nad tym, ze naco formalizovat zvazok ked smahom ruky sa rozvadzam. Naco tento zbytocny krok?
@sissy27 som velmi rada, ako kvetnato opisuješ nas život, pritom nic netušíš. Urcite aj vies, ze mi manžel navrhol milenca prvý však? ;)
@anonym_autor to určite nemyslel vážne.
@anonym_autor Nedavno tu pisal zufaly muz,ktory zvazoval hladanie milenky. Najdi diskusiu,napis mu a obaja mozte byt spokojni.
@maminkadeticiek ???? Nie je nahodou sobas o tom, ze "v dobrom aj zlom"? Teda "podpisane krvou". A to teda ja nie som zastanca trvalych zvazkov 😁 lebo ocividne to aj tak nefunguje. Len sa pozastavujem nad tym, ze naco formalizovat zvazok ked smahom ruky sa rozvadzam. Naco tento zbytocny krok?
@anonym_51bf2f Normalne,manzelstvo uz neplni svoju funkciu a manzel nema zaujem o napravu.Takze kedze s bou nechce intimne zit moze pokojne poziadat o rozvod.Co bude dozivotne v celibate?To je legitimny dovod na rozvod.
@anonym_autor ja len ze “rozvod neplanujem” - to neznamena, ze sa s tebou muz nemoze rozviest z vlastneho rozhodnutia. A uprimne - dobre by urobil. Nemozes si vyberat len hrozienka z kolaca, zobrala si si muza s nizkym sexualnym apetitom, nemozes cakat, ze zrazu z neho bude Casanova.
Si nespokojna v manzelstve, snazila si sa to odkomunikovat, zmena nebude - takze treba to ukoncit a potom si zacinat nieco nove. Presne tak, ako by si to chcela od manzela, keby to bolo opacne. Ci ty by si mu v pohode tolerovala milenku a s usmevom na tvari mu zehlila kosele a chystala teplu veceru?
A k tvojej otazke - tak asi na zoznamke, kde inde 🤷♀️
@sissy27 Ahoj a odkiaľ si sissy?
Myslím si, že ako 28 ročná si nájdeš veľmi ľahko milenca, a nebude to žiadny úchyl, normálny muž , záleží však v akej bude vekovej kategórii. Pokiaľ by si chcela staršieho 40 + , tak takých ti viem posunúť hneď niekoľko 🙂
@anonym_autor nevieš si to urobiť sama? 😒
Mas 28. Chces byť štastná. A k tomu ti chýba iba vaginalny orgazmus. Waaau 🤣🤣🤣

Telo a hormony chcu svoje, tie co to nepotrebuju, alebo maju dostatok v manzelstve, ta budu darmo odsudzovat.
@anonym_d3919c nikto by ju neodsudzoval že ma malo sexu. Chrapunstvo je ostávať v nefunkčnom vzťahu pre peniaze a pritom trtosit inde. Charakter 0,0 nič.