Ako nájsť ženu do trojky?
S priateľom by sme chceli spoznať zenu, ktora by s nami isla do trojky... nemame ziadnu skusenost ale chceli by sme 😊 mate nejaky tip?
Šak chodťe na amatérky a podobné platformy a nie na mamičkovské fórum.
Dnes co téma, to perla. Niekto sa nám tu strašne nudí 🙂
@anonym_autor len aby muzovi viac nezachutila ta druha 😂
druha ho mozno vycuca az do sucha :D
Ty nepoznáš pokec?tam zoženieš hocičo
Akože? Nestíhaš variť, prať, upratovať atď? 🤭
@anonym_autor len aby muzovi viac nezachutila ta druha 😂
@anonym_6493f6 toto ma tiež ako prvé napadlo
@anonym_6493f6 toto ma tiež ako prvé napadlo
@anonym_a6bd4b načo do toho chces ísť ked s tym nie si uplne ok? Také niečo môže velmi vazne narušiť vas vztah a uz len ťažko to potom napravite. Pre mna je nepredstaviteľné aby som sa pozerala ako moj chlap klati inú ženu
Ja som teda dosť otvorená v sexe, ale trojku v partnerstve nikdy nepochopím 😃 aby som sa musela pozerať ako to partner robí inej žene alebo mužovi, a naopak.. 🤮 väčší znak neúcty a nelásky si nedokážem ani predstaviť. Jedine ak sa to týka troch "cudzích" ľudí, vtedy to úplne chápem
@anonym_a6bd4b načo do toho chces ísť ked s tym nie si uplne ok? Také niečo môže velmi vazne narušiť vas vztah a uz len ťažko to potom napravite. Pre mna je nepredstaviteľné aby som sa pozerala ako moj chlap klati inú ženu
@anonym_6493f6 toto si chcela písať asi autorke, nie mne
@anonym_6493f6 toto si chcela písať asi autorke, nie mne
@anonym_a6bd4b ano, prepac 🙂
Kde som pisala ze nechcem 😂 je to priatel a mame obaja dost skúsenosti, ked mu zachuti viac nova tak to bude realita...co uz 😂 mame obaja svoj vek uz tak hadam .... vieme co robime.
Dik za typ na amaterov...pozriem.
Neviem co ma sex spolocne s varenim a upratovanim preboha 🥲
Kde som pisala ze nechcem 😂 je to priatel a mame obaja dost skúsenosti, ked mu zachuti viac nova tak to bude realita...co uz 😂 mame obaja svoj vek uz tak hadam .... vieme co robime.
Dik za typ na amaterov...pozriem.
Neviem co ma sex spolocne s varenim a upratovanim preboha 🥲
@anonym_autor To bol sarkazmus preboha a ja zasa nechápem,čo má partnerstvo spoločné s "trojkami" 😅.
@mirokub predstav si, že "vyskúšať to so ženou" AKA sex žena so ženou sa dá mať aj bez trojky 😃 a žiadny chlap sa nemusí pozerať ani pridávať
Podľa mňa si v posteli už obkukaná, tak chce prizvať ďalšiu ženu a ty mu to zaslepene dovolíš 😛 pre mňa je to vedome povolená nevera, chlapec si aj vo vzťahu môže zašuk@ť s inou 😛 brrrr
Podľa mňa si v posteli už obkukaná, tak chce prizvať ďalšiu ženu a ty mu to zaslepene dovolíš 😛 pre mňa je to vedome povolená nevera, chlapec si aj vo vzťahu môže zašuk@ť s inou 😛 brrrr
@anonym_2f6642 a nech... Čo tu všetkým prekáža nechápem? Že tu chodíte na swingers je v poriadku, že sa nakladate do análov je tiež ok, ale keď chce niekto zažiť trojku, tak to už ok nie je... Nikto vás nenúti ísť s nimi, nech si každý robí čo chce! Ak sú s tým obaja ok, nech do toho idú.. nikde inak nepísala, že s tým nie je úplne ok. Btw, väčšia neúcta je, keď leziete chlapom do telefónu a potom ste zdute keď si vypína wifi, lebo by počúval vaše nariekanie prečo si píše aj s matkou svojich detí 🤣
na pokeci nenájdeš, ja som tam už skúšala a nič 🙄 ale asi milión správ od chlapov ktorí mi chceli dopriať trojku s 2 mužmi 🙈 a na amaterkach sú len platené baby 🤷
Sodoma Gomora 😂
@anonym_2f6642 a nech... Čo tu všetkým prekáža nechápem? Že tu chodíte na swingers je v poriadku, že sa nakladate do análov je tiež ok, ale keď chce niekto zažiť trojku, tak to už ok nie je... Nikto vás nenúti ísť s nimi, nech si každý robí čo chce! Ak sú s tým obaja ok, nech do toho idú.. nikde inak nepísala, že s tým nie je úplne ok. Btw, väčšia neúcta je, keď leziete chlapom do telefónu a potom ste zdute keď si vypína wifi, lebo by počúval vaše nariekanie prečo si píše aj s matkou svojich detí 🤣
@anonym_b04dea radšej sa nechám naložiť do análu, než sa kukať jak mi frajer obrába druhú ženu 😄 chuťovečka, hlavne si to nafoť, aby ste mali spomienku do rodinného albumu, jak druhej vylízal pekáč
@anonym_b04dea radšej sa nechám naložiť do análu, než sa kukať jak mi frajer obrába druhú ženu 😄 chuťovečka, hlavne si to nafoť, aby ste mali spomienku do rodinného albumu, jak druhej vylízal pekáč
@anonym_2f6642 no zrejme máš len nízke sebavedomie keď si taká vystrašená a ziarliva ;)
@anonym_2f6642 no zrejme máš len nízke sebavedomie keď si taká vystrašená a ziarliva ;)
@anonym_b04dea no, extrémne 🤣🤣 takže všetky sú žiarlivé len pre to, že svojmu partnerovi nedovolia spať s inou, zaujímavá logika 🤣 ešte si aj hlupucka
Hlupucka si jedine ty, že ti vadí čo robia iní v posteli a ešte ich aj za to urazas, že sú okukani, lebo ty už zrejme si a stalo sa ti predpokladám to isté a vadí ti, že by iná žena mohla byť s tým v pohode. Ty nie si sama so sebou, vidieť to aj na tom akým štýlom komentujes.
Hlupucka si jedine ty, že ti vadí čo robia iní v posteli a ešte ich aj za to urazas, že sú okukani, lebo ty už zrejme si a stalo sa ti predpokladám to isté a vadí ti, že by iná žena mohla byť s tým v pohode. Ty nie si sama so sebou, vidieť to aj na tom akým štýlom komentujes.
@anonym_b04dea jasné, ty si veštica jak mraky 🤣🤣 bavím sa tu nenormálne 🤣
@anonym_b04dea jasné, ty si veštica jak mraky 🤣🤣 bavím sa tu nenormálne 🤣
@anonym_2f6642 dobre 🙂
@anonym_autor Ja môžem do trojky…
No bez teba…;)
Swingers club podla mna. Kamoska nasla nejaku profi, normalne zaplatili. U mna je to no go. U muza uplne ze hard limit. Cize to neriesime a nebudeme. Ale kopec ludi okolo mna to riesili a poradim tak, ze nikoho, koho viac poznate. Poznam take dva pary a skoncili dost zle.

@anonym_autor chod na stranku amateri a tam najdeš aj to čo nechceš 🙂