icon

Ako napraviť situáciu s mužom, s ktorým sme sa stretávali?

26. nov 2022

Poraďte mi ako napraviť situáciu s mužom s ktorým sme sa stretávali

autor
Autor odpoveď zmazal
ckocka
26. nov 2022

Prečo to robiť jednoducho ak sa dá zložito.

deti95060810
26. nov 2022

môžeš mu napísať a navrhnúť deň a čas stretnutia... ďálej bude na rade on...

dzulli1980
26. nov 2022

Teraz to chceš napraviť a za dva týždne ho zase odignoruješ ... si najprv zrovnaj v hlave, čo vlastne chceš ... a jemu by som sa divila, keby šiel s Tebou do vzťahu.

asocial
26. nov 2022

Uprimne? Ja na jeho mieste by som nesla so vztahu s clovekom, ktory ma evidentne psychicke problemy. Nemyslim si, ze ma zaujem, na zaklade toho, co pises...

lindous
26. nov 2022

Mne tá jeho odpoveď vyznieva akože ťa (pochopiteľne a odôvodnene) berie s veľkou nadsádzkou, že to tvoje pozvanie vníma ako keď sa náhodne stretneš s kamoškou po 5 rokoch a poviete si, že musíte ísť na kávu, ale nikdy na ňu nejdete ... ak si si istá, že mu zase nespravíš to isté, navrhni konkrétne stretnutie a nehovor len, že "by si bola rada, keby ste sa videli" ... to sú len nič neznamenajúce slová... konaj ...

marcellka32
26. nov 2022

Ja sa smejem: lebo kamoške stále jeden písal: môžme niekedy....to slovo niekedy znamená nikdy

sima338
27. nov 2022

@marcellka32 presne...mne to robil jeden kamarát. Už roky sme sa nevideli :D a už aj kontakt prestal, mne to bolo trápne aj zaňho, tak som to nechala vyprchať radšej sama

marcellka32
27. nov 2022

@sima338 tiež bol z Ba 🙂

sima338
27. nov 2022

@marcellka32 Aj tento. A vieš čo mi bolo smiešne? Že on vedel, že ja od neho nič nechcem v žiadnej rovine, mala som ho rada len ako kamoša, každý sme žili svoje vzťahy, nič od seba nechceli ani podobne, ale asi som ja preňho kamoška nebola, keď to tak bral..ja som už z toho niekedy bola unavená