Ako obnoviť intimitu v manželstve po pôrode?
sme mladi manzelsky par mame dieta ma uz vyse rok a pol, problem je v tom ze s muzom sme v intimite na bode mrazu. Zo zaciatku po porode mi to prislo ok ale teraz uz je to dost dlha doba, ja by som aj chcela ale on nic, nepride, ziaden naznak nci, sme ako dvaja spolubyvajuci a uz mi to zacina chybat… uz som mu to velakrat aj nadhodila ked sme sa rozpravali ale nic sa nezmenilo a to uz som mu naznacila vela krat. Da sa nieco take vobec riesit? upadam pri nom ako zena, nestaci mi ze mi sem tam povie ako nas ma rad s malou ale fyzicky teda to nejak nepreukaze. Neviem co si mam uz mysliet ale velmi mi to chyba taka vaasn alebo aspon raz za cas ale toto je nic proste. co mam robit? uplne sa mi odcudzil tymto a ja ani neviem ci to mozem nazvat vobec laskou ale fungujeme dalej len proste ako dvaja spolubyvajuci…dost mi aj naublizoval zmenil sa velmi strasne casto meni nazory a podobne ktore nas aj ovplyvnuju a ked este aj toto…neviem uz som totalne frustrovana a neviem ako dalej a ked som mu minule vsetko povedala ako sa citim tak jeho rrakcia len pozri sa na inych vzdy porovnava ako inde to je horsie a nakoniec to vzdy len ututle ze nas ma rad ze to zlepsime..::ale nezlepsi nic a je to stale dookola to iste…
@banderaska29 tak ale určite ste mali viac problémov že? To buď tým všetkým začalo alebo to bol ďalší bod nefunkčného vzťahu?
No tiež sme mali krízu vo vzťahu už sme spolu 13 rokov takže ja tiež nehovorím že môj je dokonalý ani ja aj u nás sa niekedy nechce jednemu ci druhému ale intimita tam je láska tiež..takže pokiaľ všetko ide len toto nie prečo to nezlepsovat svojou iniciatívou?🙂
No ty si iný prípad neviem co u vás bolo ešte možno iná žena..neviem ale keďže píšeš ex máš sa lepšie a snáď nájdeš alebo máš už toho svojho pravého.
@banderaska29 ved prave to ze tiez to nechcem stale takto nasilu a vediet ze to nieje proste tak spontanne ako kedysi proste uz sa mi to az znechutilo a nemam ani chut ked viem ze je to nasilu a aj tak z toho nic nebude zas
@zuzana212722 no neviem, ja cely den s detmi, on došiel po celom dni z roboty a za comp. nepoviem, pomohol,čo sa mu chcelo v domácnosti, ale na mna začal postupne kašlať. nebola v tom tretia osoba z jeho strany. a fakt som mohla chodit pred nim aj v negliže a nič... a ano už je to davno za mnou chvala bohu a mam konečne skveleho partnera s ktorym sme kompatibilní 🙂
Nemá tvoj muž nejakú inú ? Alebo možno zle znáša to ,že sa staráš o dieťa ...nemali ste obdobie ked si si ho menej všímala napriklad ?
Tam môže byť viacero faktorov,ktoré ho vedú k takémuto postoju ...
Ako to u vas dopadlo?
@liliana8 nic sa nezmenilo ale som si v sebe uz ultimatum

@zuzana212722 ano, jeden zdravy chlap. ale ak aj zdravy chlap nechce, možeš mu urobit buresque show a nič. ver mi bohužial viem o čom hovorim, mam dozivotne traumu z toho, ako som robila naozaj aj nemožné a moj ex ma odmietal :(