Ako odhaliť neveru v manželstve?
Už pár rokov to máme v manželstve všelijaké. Raz dobré raz zle. Zaujíma vás čo ste mali vo vzťahu či manželstve neveru. Ako ste NATO prišli. Mobil má často v ruke. Otaca ho dole displejom atď. To som čítala ale niečo čo ho usvečilo. On je typ že sa neprizná.
Ma na to nejaky dôvod?
Mal pozicany moj stary mobil lebo svoj si rozbil len akosi zabudol vymazat vsetko co tam nechal... Po case som chcela pozriet nejake stare fotky co mi tam ostali a nasla som tam take veci, ze som sa skoro zrutila... Cista nahoda lebo som nemala absolutne ziadne podozrenie ze by ma podvadzal v tomto som si nim bola 100% ista ze by to neurobil no a velmi som sa mylila...
Cudzie vlasy v aute, aj na oblečení, aj po sprche..
Prezervativy v aute.. a preveriť si, či bol na fotbale, alebo je v práci ako hovoril a s tým ho konfrontovať..
Keď ťa klame kde bol tak je to jasné..
Možno ešte výpis z účtu, tam je tiež vidno, že minie jednorazovo viac, práve v tie dni, keď sa niekde zdrží..
Prezrieť auto, vačky, nejaké bločky, parkovacie lístky, kde tankoval, nakupoval… keď ho nebudeš podozrievať tak nebude opatrný a skôr či neskôr na niečo prídeš čo nebude sedieť..
Zavisi od toho ci sato naozaj deje a nakolko je dobry v utajovani. Jasom zistil manzelkinu neveru postupne. Zmena spravania, vyrazne viac casu sa zdrziavala mimo domu, s "kamaratkami", obcasne prespavanie u kamaratky, sluzobne cesty, rozhovory za zatvorenymi dverami, co nikdy nerobila. Nenapadne naznaky, ked ukoncovala hovor, viem ze sa tak nezdravila s kamaratkami. Telefon vzdy po ruke, usmev na tvari ked si citala spravy a potom to uz islo rychlo. Zmenila spravanie aj voci mne ostavala chladna a vyrazne viac sme sa hadali, zmenila spravanie aj vocu detom. To uz mi potom bolo hned jasne ze sa nieco deje. Prestalo byt dobre cokolvek som spravil a akokolvek som sa snazil. Myslela si ze skryla predomnou veci, ale nepodarilo sa jej.
Mobil to vždy prezradí. Už len to ak sa ho ty nemôžeš ani dotknúť a má ho zaheslovaný na sto kľúčov.
Ak mu neveríš, načo potrebuješ dôkaz o nevere?
Zobrala som si jeho stary mobil lebo sa mi moj pokazil a drb zacali cinkat stare spravy
Zmena v správaní a následne sa nechtiac prezradil fotkou kde mi blokla kontrolks a telefón to potvrdil
Vždy som na to prišla z jeho telefónu.

Mojou intuíciou a pozretím sa do jeho mobilu