icon

Ako oživiť vzťah?

zuzka2610
3. apr 2022

Mám pocit že sa môj vzťah rozpadáva, máte nejaké typy ako ho zlepšiť?

lily14
3. apr 2022

@zuzka2610 ako dlho ste spolu?

zuzka2610
autor
3. apr 2022

@lily14 3 roky

diamond007
3. apr 2022

@zuzka2610 skôr sa dostáva do rutiny a stereotypu... Oživiť v ktorej oblasti? Sexuálnej?

zuzka2610
autor
3. apr 2022

@diamond007 v tej sexuálnej to je v pohode ale vzťah sme začali brat ako samozrejmosť

zmrzlinka2021
3. apr 2022

@zuzka2610 pravdepodobne k sebe nepasujete a neber to ako niečo zle. Proste počas chodenia sa to stáva.

dr_smajlik
3. apr 2022

Otázka je v čom vidíš problém?menej dotykov,neposúvate sa vpred,alebo len vymizli motýliky,alebo čo? Dôležité je aby chceli obaja,len je ťažko poradiť,keď nevieme,čo sa zmenilo.či je partner odmeraný,alebo ste prestali chodiť na obedy,nenosí ti kvety...alebo máš podozrenie že ťa neľúbi,nevenuje sa? Skús priblížiť.
@zuzka2610

stanulienkat
3. apr 2022

Po troch rokoch je strašne skoro. Ja som myslela
že ste spolu aspoň 15- 20 rokov. Keď neviete čo so sebou po troch rokoch, si si istá že je to ten pravý na celý život?

yoxinka
3. apr 2022

@zuzka2610
3 roky? Po troch rokoch potrebuješ oživiť vzťah? Ja som s mojim chlapom 15 rokov, z toho sme 13 manželia, máme tri deti, ale ani po takej dobe nepotrebujeme “oživovať” vzťah. Môj chlap je moja druhá polovica.

marca12
3. apr 2022

@zuzka2610 a co cakas? Ved kazdy vztah prejde do samozrejmosti a zabehnutych kolaji. Ozivuje sa spolocnymi chvilami,ale necakaj,ze si kazdy den budete tuzobne hladiet do oci. Cez tyzden je clovek vytazeni,tak sa snazte aspon jeden den v tyzdni venovat sebe. Robit to,co vas oboch bavi,ist sa prejst,ro kina,divadla,na vylet,sportovat,cokolvek.

diamond007
3. apr 2022

@zuzka2610 tak píšeš to do skupiny nesprávnej....
Tak trošku možno času viac od seba. Ty chod s kamoškou niekam, on s chalanmi. Ja nevidím dôvod ak nemáte problémy. Stereotyp je vo vzťahu bežný po Tom čase

mabenn
3. apr 2022

@zuzka2610 ja si zas myslim, ze je to presne obdobie prvej krizy vo vztahu - ktoru vela parov neprekona...dalsia je okolo 7rokov a su to bezne cykly v zivote...mate sancu sa zamysliet nad tym, co vam vztah prinasa, skuste mozno nejake nove spolocne aktivity, ktore vas oboch posunu a naplnia, nieco si spolocne kupte, alebo posunte nejak vztah na dalsiu uroven...ak krizu prekonate, vztah to upevni a ziskate mozno nejaku novu perspektivu

mareri
Odpoveď bola odstránená
stastna17
3. apr 2022

No prvotna zalubenost, motýliky v bruchu postupne odpadnú, to je uplne normalne. Pridu deti rutina, starosti, dôležité je nájsť si cas iba pre seba a mat rovnaké zaujmy aspon na volny cas, nie jeden chce ist na ryby a druhy nie. Pozvat manzela na veceru, na welness, masaz...vecer si pozrieť pekny film. Nemusi byt iniciator chlap. My sme spolu 20 rokov a veru netreba nic oživovať. Potom možno nie ste vhodni pre seba ako partneri, neviem ako ste sa spoznali, ake ste mali plany, spoločné názory, to je tiež dôležité.

1tomas123
4. aug 2022

@diamond007 no to by som aj ja rád oživil v tejto oblasti