icon

Ako povzbudiť partnerku k orálnemu sexu?

williamlequeux
Včera o 11:48

Moja partnerka nemá v obľube orálny sex…

…ja ho naopak zbožňujem. Sú to však už roky, čo netrpezlivo čakám a skúšam všeličo možné aj nemožné, no vždy ma nechá čakať predo dvermi. Ako partnerku povzbudiť, aby sa uvoľnila a vpustila ma do svojho lona? Opačne to funguje skvele, paradoxne… 🍆

Obávam sa, že argument typu “bývalá stonala rozkošou” nemusí zafungovať. Čo by mohlo pomôcť? Aká je tvoja skúsenosť? Čo ti pomáha uvoľniť sa?

Pre vylúčenie všetkých pochybností uvádzam, že reč je o orálnom sexe muža žene. Všetky návrhy musia, prirodzene, zohľadňovať konsenzuálnosť zo strany partnerky.

Vopred vďaka!

W

Strana
z3
anonym_a972ce
Včera o 19:38

Nemám rada oral, je to pre mňa strašna nuda, ja len čumim , ako to dokáže ženy vzrušiť , u mňa mínus sto bodov , mala som XX partnerov, pri žiadnom, ani len jednom má to nebavilo
Viem,že to má manžel rád (že mi to rád robí ústami),tak ho tam pustím, ale čistá nuda , on to vie
Ja by som si pri Tom mohla nechty pilnikovať, proste že nič ničaté to so mnou nerobí
Nepredstieram , že má to vzrušuje, len ho nechám, keď to má rád, ale sporadicky teda

patrike
Včera o 19:42
@anonym_d193ad

@pr85 na pocudovanie 😆 ty sa uz uvolni, v kazdej teme o sexe si

@anonym_d193ad Ved som pisal, ze cakam, kedy sa ukaze. Co som pochopil z kontextu inych tem, tak teraz ma zatvorene ihrisko, ako tuhy katolik ani pohonit nemoze, tak sa necuduj vysledkom.

pr85
Včera o 19:54
@earlgrey

@pr85 jej sa hnusí ak by si jej to robil ty, ale nehnusí sa jej keď oral robí ona? 🤔

@earlgrey áno, presne tak.

pr85
Včera o 19:58
@anonym_d193ad

@pr85 na pocudovanie 😆 ty sa uz uvolni, v kazdej teme o sexe si

@anonym_d193ad Som uvoľnený.

earlgrey
Včera o 20:07
@pr85

@earlgrey áno, presne tak.

@pr85 zaujímavé 🤔

Strana