Ako prejaviť viac iniciatívy v milovaní?
Ahojte, môj priateľ sa stále sťažuje, že som malo iniciatívna v sexe/milovaní. Keď sa ho spýtam ako si predstavuje tu iniciatívu z mojej strany, tak povie, že mám niečo vymyslieť a prekvapiť ho. Poraďte prosím ako má vyzerať taká iniciatíva. Ďakujem.
až prezradíš viac, skôr ti poradíme..... lebo máš otázky tu na dve strany a tvoja odpoved zatiaľ bola - aj ja....
@11brano11 no ja som to uz spominala vyssie, pre mna je dolezita emocna suhra a vela komunikacie. Napr. moj exmanzel sa ku mne spraval necitlivo uz ku koncu a ked som mu chcela povedat, co ma trapi, chcela som to riesit, tak ma uplne odbil, ani len nevypocul, nieto este ze by mal ochotu sa nad tym vobec zamyslat a nieco robit. Zaposobilo to na mna tak, ze som uz uplne odmietala sex, dokonca som sa citila uz ako frigidna. A to bol on pekny chlap a zo zaciatku sme mavali ten sex naozaj dobry. Takze naozaj mam pochopenie pre to, ked zeny "boli hlava" a pod.
Naopak ked si zenu vypocujes, budes ochotny sebareflexivne zhodnotit svoje spravanie voci nej, dat si pozor na to, aby si nekonal tak, aby jej bolo ublizene, tak by mala automaticky po tebe tuzit. Aspon ja to tak mam 😁
A co sa tyka uz konkretne sexu, tak su to samozrejme dlhe predohry, rozumej, ze sa to deje uz cely den, dotyky, dvojzmyselne narazky, taka klasika... Potom v posteli uz ma kazda svoje preferencie, ale myslim, ze vacsina zien ma rada bozkavanie aj pri sexe a tiez to, ked vieme, ze po nas chlap tuzi a ze mu na nasom uspokojeni zalezi, lebo ziadna sa nechceme citit ako nafukovacia Anca. Samozrejme ze to chce aj nejaku vydrz z vasej strany a myslim, ze sa niektori chlapi mylne domnievaju, ze cim viac prirazaju, tym viac sa to zenam paci. Teda ono je to fajn v ramci nejakej super rajcovnej chvilky, ale urcite nie na tom postavit cele milovanie.
No a za mna jedna rada, ktora je univerzalna, aj ked sa tu mozno niekto bude ohanat, ze blbost, ale podla mna toto dokaze udrzat sexualny naboj. Dajte si zalezat na svojom vyzore a to plati pre obe pohlavia. Aj ked zijete v jednej domacnosti, nenoste vytahane, rozgajdane handry, chlapom nech netrcia gule z treniek, ked si sadnu na gauc, vyvarovat sa prdeniu a grganiu pred partnerom. Samozrejme netreba zit v krci, ale tak ked sa da, idem si ulavit na zachod a nie manzelke pod nos.