Ako prekonať problémy s dosiahnutím orgazmu?
Ahojte, už dlhšie ma trápi jeden problém. Sex máme približne raz za dva týždne, čo mi v podstate aj vyhovuje, keďže máme malé dieťatko a sme dosť vyťažení.
Ale posledné roky sa mi nedarí tak často dosiahnuť orgazmus. Navyše som si všimla, že sa pri sexe nedokážem mužovi pozerať do očí. Mám pocit, že pri tom nevyzerám pekne alebo sa nejako zvláštne tvárim 😅 pritom objektívne viem, že nevyzerám zle. Starám sa o seba a nezanedbavam sa. Možno je to tým, že po pôrode sa necítim úplne sebavedomo a cítim aj určitý stereotyp.
Muž ma stále veľmi priťahuje a ja jeho tiež, lubime sa a náš vzťah je inak pekný. Len mám pocit, že na dosiahnutie orgazmu potrebujem viac stimulácie (hlavne klitorisu), a on tak dlho nevydrží maximálne okolo 10 minút, čo je už pre neho dosť. Sme mladi. Dlho som to aj pred ním tajila priznám sa, že som sa väčšinou neurobila. Proste sa urobil a bolo. Oral mi nevyhovuje to sa vôbec Neviem tak urobiť a prsty už vôbec.. som nejaká chybná alebo? 😀
Neviete mi poradiť, ako to zlepšiť?
Mas s nim dieta,tipujem ze bol s tebou aj pri porode tak ta videl aj v takom stave. Pre muza je najviac atraktivne ked je zena pri sexe sama sebou a uziva si zo sebavedomo, musis prijat samu seba urobit nieco pre to aby si sa citila lepsie. Pred otcom svojho dietata by si nemala citit ziadnu hanbu ani nic podobne..skusajte nove veci,hracky,nove polohy nieco ti sadne. Posva po porode moze zmenit cit a nemusi sa ti pacit to co sa ti pacilo pred porodom, garantujem ze ak sa uvolnis a zahodia hanbu pojde to 🙂
@anonym_4c785d ďakujem, práveže som išla sekciou. 🤔
mat sex castejsie, 1 x za dva tyzdne u mladych ludi je to zalostne malo, jedno dieta nie je zavada, kup si do postele stimulant klitorisu, lebo na mlady par bieda
Kazde dva tyzdne je uplne biedne ako pise kocka vyssie. Ked ti trva dlhsie sa urobit, ako on vydrzi (na tom vie aj pracovat, keby chce!), tak si kupte hracky na stimulaciu klitorisu a vybavene... tiez potrebujem 12-20 minut aby som sa urobila, proste to trva, partnera to bavi aj hodinu, toho dostat spomedzi mojich stehien je skor problem, lebo ho to bavi ma doviest par krat za hranicu... druhy treti orgazmus je omnoho rychlejsi, len ten prvy trva.. s hrackami je to omnoho rychlejsie samozrejme...
Raz za dva týždne ozaj malo. Aspoň tri krát do týždňa. Podľa mna častejší sex u ženy spôsobuje že to vie viac precítiť. Manželka potrebuje 15-20 minút na orgazmus myslím len penetraciou. Ruka usta to jej trvá chvíľu. Tiez sme mali obdobie kde bol sex 2-3krat za mesiac a sex sa zácal akoby kaziť. Nevedela sa tak uvoľniť a vnútorný orgazmus sa vytratil. Teraz posledné cca dva roky je sex casto a vsetko sa vratilo tak ako ma byt. Dokonca ho vyžaduje viac sama od seba. Sex nieje práca že človek musí podať nadľudský výkon tu pol hod si vie nájsť každý. Treba komunikovať lebo pri sexe raz za dva týždne sa vám vzťah časom zmeni. Musia na to popracovať obaja a obaja chciet.
@anonym_autor nie nie si sama. Mam nakúpené hračky ale sama sa neviem urobit. Viem dosiahnuť mokrý orgazmus aj sama aj s mužom a velmi rychlo ale to nie je ono. Jedine co ma uspokojí je orgazmus pri sexe ale na to potrebujem dlhšiu predohru aj dlhší sex a moj tiez nevydrží. A počas sexu na to, aby vydržal musi oddialovat svoj orgazmus a davat si pauzy aby sa neurobil co mna tiez dost zabrzdí. Skúšam lelo sona ale žiaden zázrak. Alebo vibrator plus lelo to je velmi fajn kombinácia ale orgazmus nemam iba je to príjemne. Skúste sa porozprávať, mozno nájdete cestu. Navrhla by som ti ho urobit rukou alebo fajku ak to mas rada ak mate niekedy možnosť cez den aby vecer dlhsie vydržal.
Ja by som ten sex mala aj častejšie. Ale takto som sa prispôsobila svojmu mužovi. Keďže dosť maká a je zo všetkého unavený. Tak som to prestala riešiť a akože vyhovuje mi to tak. Kedysi som vyžadovala ten sex aj 3x za deň. Aj teraz by som kľudne 😀
@anonym_4c785d ďakujem, práveže som išla sekciou. 🤔
@anonym_autor ahoj
My sme s manželom spolu pomaly 18 rokov
Ja inak ako dráždením klitorisu orgazmus nedosiahnem
Dlheeee roky som bola bez ale potom som si povedala že ,, stačí,,drazdim sa aj rukou pri styku prípadne máme aj hračku ktorou si pomôžem
Manžel s takýmto nemá problém a je rád že ja som rada 😂on má rád keď sa takto ,,hráme,,tak to voláme 🙈tiež máme pubertu doma a malé dieťa 23 mes ale na seba si v rámci možností čas nájdeme .. keby skusite nejakú hračku?
Môj bol prekvapený a rád keď som s tým za ním prišla že toto kúpime 😂a to ani najlacnejšie to nebolo ale je to super vec
@anonym_autor ahoj
My sme s manželom spolu pomaly 18 rokov
Ja inak ako dráždením klitorisu orgazmus nedosiahnem
Dlheeee roky som bola bez ale potom som si povedala že ,, stačí,,drazdim sa aj rukou pri styku prípadne máme aj hračku ktorou si pomôžem
Manžel s takýmto nemá problém a je rád že ja som rada 😂on má rád keď sa takto ,,hráme,,tak to voláme 🙈tiež máme pubertu doma a malé dieťa 23 mes ale na seba si v rámci možností čas nájdeme .. keby skusite nejakú hračku?
Môj bol prekvapený a rád keď som s tým za ním prišla že toto kúpime 😂a to ani najlacnejšie to nebolo ale je to super vec
@anonym_6e1446 niekedy už fakt si zoberiem tu masážnu pištoľ nech mi to robí a jemu sa to paci 😂 ale chcela by som nejaku hračku. Musím ale online. Mne to je také blbe ísť do toho erotického obchodu osobne. Väčšinou som s dieťaťom ja. 😂😂
U nás bol na začiatku problém že sa nevedela úplne uvoľniť a kedže ten ženský orgazmus je aj v hlave. Navrhol som vyskúšať šatku na oči a celkom to pomohlo vedela sa viac sústrediť na seba a precítiť. Sama potom pobedala že nechápe že to bolo iné silnejsie. U nej napr funguje skôr pomaly sex. Ozaj pomaly a dlhy 😂. Zas každej asi niečo iné vyhovuje , celkovo ste v tomto zlozite .
@anonym_6e1446 niekedy už fakt si zoberiem tu masážnu pištoľ nech mi to robí a jemu sa to paci 😂 ale chcela by som nejaku hračku. Musím ale online. Mne to je také blbe ísť do toho erotického obchodu osobne. Väčšinou som s dieťaťom ja. 😂😂
@anonym_autor aj my sme online
Ružový slon
Nájdem a pošlem link

Mas s nim dieta,tipujem ze bol s tebou aj pri porode tak ta videl aj v takom stave. Pre muza je najviac atraktivne ked je zena pri sexe sama sebou a uziva si zo sebavedomo, musis prijat samu seba urobit nieco pre to aby si sa citila lepsie. Pred otcom svojho dietata by si nemala citit ziadnu hanbu ani nic podobne..skusajte nove veci,hracky,nove polohy nieco ti sadne. Posva po porode moze zmenit cit a nemusi sa ti pacit to co sa ti pacilo pred porodom, garantujem ze ak sa uvolnis a zahodia hanbu pojde to 🙂