icon

Ako prekonať strach z francúzskeho bozkávania?

mischellvi
10. mar 2025

Pekný večer prajem, chcem sa len popýtať na radu.
Mám dosť rokov na to aby som sa bozkávala (francúzak) no mám z toho ako keby strach, že to dokašlem.
Partnerovi som sa s tým samozrejme zdôverila, a už keď k tomu prišlo tak prvých 10 sekúnd to bolo „dobre” no zastresovala som a nevedela čo ďalej. Tak som sa tomu opäť vyhýbla. Prosím o radu čo robiť keď už ma ten jazyk dnu ?

dadka1997
10. mar 2025

@mischellvi 🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️

viestta
10. mar 2025

Trening robi majstra. Tak trenuj

nin12345
10. mar 2025

@mischellvi vies ako robi zbijacka?

domkakvet
10. mar 2025

@mischellvi tak to je dobre, ked to bolo dobre.

jaskolka
11. mar 2025

@mischellvi prepáč,ale v dobrom sú má rozosmiala...veď skúšajte,to sa nedá "tak povedať"🙂.Či máš jazykom krútiť,či pohybovať zboku na bok ,či len tak jemne sa dotýkať partnerovho... každému vyhovuje dačo iné

moonlight1210
11. mar 2025

Tak pokracuj v tom, co bolo dobre. Nechaj to plynut, uzivaj si tie pocity, proste ich iba nasleduj tak, ako su tebe prijemne.

Nemusis to robit minuty a minuty a vymyslat za pochodu v hlave rychlo stale nove techniky, aby to nezacalo byt nudne. Ze v ktorom kute úst si este ten jazyk nemala, a ci teraz neurobit toto a tamto.

Zakladne pravidlo nie je dostat sa vsade, co najhlbsie a zauzlit si jazyk s partnerom.
Zakladne pravidlo je, ze to nemas robit technicky dobre, az profesionalne, ale uzivat si to. Ak si to neuzivas, tak to bude vzdy o nicom, nech urobis, co urobis. Alebo nech urobi, co urobi partner. Nebude sa ti to pacit, nepride ti to prijemne.

Takze neries, zavri oci a uzivaj si pocity. Pojde to samo.

osky
11. mar 2025

Odpadavam....
Spytaj sa partnera
Alebo rob,co on

pseudomonas87
11. mar 2025

@mischellvi vypni mozog a začni si to užívať 🙂 a pôjde to samo.

vilma7
11. mar 2025

Koľko máš rokov, 13?

mischellvi
autor
11. mar 2025

@moonlight1210 ďakujem už to mam za sebou 🥰

mischellvi
autor
11. mar 2025

@vilma7 je to neuveriteľne ale tento rok mi bude 23 🙂. Pekný zvyšok večera.

moonlight1210
12. mar 2025

@mischellvi ale tento rok BUDEM MAT 23.