icon

Ako prestať myslieť na bývalého milenca?

6. apr 2026

Asi ma tu ukamenujete, ale mala som milenca o 10 rokov staršieho ukončili sme to pred 2 mesiacmi a ja ho stále neviem dostať z hlavy. Viem ze by som sa mala venovať mužovi a dieťaťu, ale stále na neho myslím. On ma nechce, lebo som na neho tlačila a už ma novu ženu. Poraďte co na to aby som prestala mysliet

Strana
z2
anonym_ce1aae
6. apr 2026

zdover sa manzelovi 😉

anonym_f1cd4f
6. apr 2026

psycholog

anonym_55e889
6. apr 2026

Nájdi si nového. Čo chceš počuť?

Ľutujem tvojho muža a dieťa.

ivik4
6. apr 2026

Preco sa nerozvedies ? Mala by si volnost a moznost bez vycitiek uzivat si s kym chces

anonym_7809e1
6. apr 2026

klin klinom sa vybíja. takže nájdi nového chlapa.
Ale porozmýšľaj nad tým rozvodom.

marco76
6. apr 2026

@anonym_autor .. koľko máš rokov ? Ako dlho ste boli spolu ? Ako často ?

autor
6. apr 2026
@marco76

@marco76 ja 38, on 48. Boli sme spolu cca 2 mesiace, bolo s nim fajn, ale začal mi vyčítať ze na neho moc tlačím a strácal záujem, ja som ho ľúbila, on mňa nie. On je rozvedený, ja vydata

autor
6. apr 2026
@marco76

@marco76 chodili sme spolu na kavu, fajn sme kecali, samozrejme aj v posteli, ale začal mi vyčítať ze ho chcem vlastniť, dusím atd

autor
6. apr 2026
@anonym_7809e1

klin klinom sa vybíja. takže nájdi nového chlapa.
Ale porozmýšľaj nad tým rozvodom.

@anonym_7809e1 to by bolo asi najlepšie ale na zoznmkqcg chcú všetci iba sex. On bol iný, nešlo mu iba o moje telo, rozhľadeny, inteligent

zmrzlinka2021
6. apr 2026
@ivik4

Preco sa nerozvedies ? Mala by si volnost a moznost bez vycitiek uzivat si s kym chces

@ivik4

Pretože od manžela má peniaze.

autor
6. apr 2026
@zmrzlinka2021

@ivik4

Pretože od manžela má peniaze.

@zmrzlinka2021 mame spolu dieťa, majetok, bývanie atď. Neviem prečo som taká, potrebujem byt zase buchnuta, motýle v brušku atď. S mužom sme spolu 15 rokov

januska12323
6. apr 2026

Zober na rande muža.

anonym_1b9a7b
6. apr 2026
@anonym_autor

@zmrzlinka2021 mame spolu dieťa, majetok, bývanie atď. Neviem prečo som taká, potrebujem byt zase buchnuta, motýle v brušku atď. S mužom sme spolu 15 rokov

@anonym_autor A svedomie nic ? Ze podvadzas vlastneho manzela ktoremu si slubovala vernost ? Toto ta netrapi ? ...ale ty potrebujes motyle v bruchu....pomoooc...sila niektore zenske bez chrbtovej kosti

anonym_3524a0
6. apr 2026

Dievča ty zle skončíč v živote. S takýmto prístupom, celé zle.

marco76
6. apr 2026
@anonym_autor

@marco76 ja 38, on 48. Boli sme spolu cca 2 mesiace, bolo s nim fajn, ale začal mi vyčítať ze na neho moc tlačím a strácal záujem, ja som ho ľúbila, on mňa nie. On je rozvedený, ja vydata

@anonym_autor .. je logoické, že si sa zaľúbila .. kde ste sa spoznali ?

autor
6. apr 2026
@marco76

@marco76 na online zoznamke

autor
6. apr 2026
@marco76

@marco76 prečo sa pýtaš? Aj tebe sa to stalo?

marco76
Autor odpoveď zmazal
autor
6. apr 2026
@marco76
Odpoveď bola zmazaná

@marco76 napíš tu ako anonym

marco76
6. apr 2026
@anonym_autor

@marco76 napíš tu ako anonym

@anonym_autor .. necítim potrebu ~ tu exhibovať so svojim súkromím ...

autor
6. apr 2026

Na jednej strane si poviem ze kašľať na neho, ten by mal byť rád že mladšia žena má o neho záujem. Na druhej strane mi je za ním smutno, lebo nám bolo fajn

anonym_5d7f00
6. apr 2026

@anonym_autor skús nájsť iného milenca. Mladší by ti nevadil ? Najlepší spôsob ako zabudnúť 😀

autor
6. apr 2026
@anonym_5d7f00

@anonym_autor skús nájsť iného milenca. Mladší by ti nevadil ? Najlepší spôsob ako zabudnúť 😀

@anonym_5d7f00 ďalší, čo si chce vrznut?

anonym_5d7f00
6. apr 2026
@anonym_autor

@anonym_5d7f00 ďalší, čo si chce vrznut?

@anonym_autor tak ako inak chces zabudnúť na bývalého milenca ?

anonym_684b1a
6. apr 2026

Takže nehľadá vrznutie? čo hladas lásku? vydatá hľadá oficiálne lásku len to treba aj mužovi povedať, nech aj on má možnosť si niekoho nájsť kto by ho ľúbil
Ci chlapa nemôže nikto iba ty chces lásku od ineho?????

anna777115
6. apr 2026

A to co budeš v živote striedať chlapov, len aby si mala motýle v bruchu? Trochu nenevyzrete správanie na ten vek.

anonym_6cd8b3
7. apr 2026

Chudák tvoj manžel a dieťa. Zdôver sa mu, opusti ho. Nech si aj on môže nájsť niekoho, kto ho nebude podvádzať... Toto je nefér.

mk22
7. apr 2026

Pred 40ku by si mohla mat rozum.
Ty, motýle v brušku..
🤯🙄
Ved sa postazuj mužovi, urcite ta nasmeruje.

evkatk
7. apr 2026

Rozveď sa, nechaj dieťa mužovi, nenič dieťaťu život a užívaj si chlapov. Zrejme toto potrebuješ a z vysoka kašleš aj na dieťa. Si chorá.

autor
8. apr 2026

Keď majú muži milenky, to je v poriadku. Verte, že sú takí co majú 2 ženy dlhodobo 5-10 rokov

Strana
z2