Ako prestať myslieť na bývalého milenca?
Asi ma tu ukamenujete, ale mala som milenca o 10 rokov staršieho ukončili sme to pred 2 mesiacmi a ja ho stále neviem dostať z hlavy. Viem ze by som sa mala venovať mužovi a dieťaťu, ale stále na neho myslím. On ma nechce, lebo som na neho tlačila a už ma novu ženu. Poraďte co na to aby som prestala mysliet
psycholog
Nájdi si nového. Čo chceš počuť?
Ľutujem tvojho muža a dieťa.
Preco sa nerozvedies ? Mala by si volnost a moznost bez vycitiek uzivat si s kym chces
klin klinom sa vybíja. takže nájdi nového chlapa.
Ale porozmýšľaj nad tým rozvodom.
@anonym_autor .. koľko máš rokov ? Ako dlho ste boli spolu ? Ako často ?
@marco76 ja 38, on 48. Boli sme spolu cca 2 mesiace, bolo s nim fajn, ale začal mi vyčítať ze na neho moc tlačím a strácal záujem, ja som ho ľúbila, on mňa nie. On je rozvedený, ja vydata
@anonym_autor .. koľko máš rokov ? Ako dlho ste boli spolu ? Ako často ?
@marco76 chodili sme spolu na kavu, fajn sme kecali, samozrejme aj v posteli, ale začal mi vyčítať ze ho chcem vlastniť, dusím atd
klin klinom sa vybíja. takže nájdi nového chlapa.
Ale porozmýšľaj nad tým rozvodom.
@anonym_7809e1 to by bolo asi najlepšie ale na zoznmkqcg chcú všetci iba sex. On bol iný, nešlo mu iba o moje telo, rozhľadeny, inteligent
Preco sa nerozvedies ? Mala by si volnost a moznost bez vycitiek uzivat si s kym chces
Pretože od manžela má peniaze.
Pretože od manžela má peniaze.
@zmrzlinka2021 mame spolu dieťa, majetok, bývanie atď. Neviem prečo som taká, potrebujem byt zase buchnuta, motýle v brušku atď. S mužom sme spolu 15 rokov
@zmrzlinka2021 mame spolu dieťa, majetok, bývanie atď. Neviem prečo som taká, potrebujem byt zase buchnuta, motýle v brušku atď. S mužom sme spolu 15 rokov
@anonym_autor A svedomie nic ? Ze podvadzas vlastneho manzela ktoremu si slubovala vernost ? Toto ta netrapi ? ...ale ty potrebujes motyle v bruchu....pomoooc...sila niektore zenske bez chrbtovej kosti
Dievča ty zle skončíč v živote. S takýmto prístupom, celé zle.
@anonym_autor .. je logoické, že si sa zaľúbila .. kde ste sa spoznali ?
@marco76 na online zoznamke
@anonym_autor .. je logoické, že si sa zaľúbila .. kde ste sa spoznali ?
@marco76 prečo sa pýtaš? Aj tebe sa to stalo?
Na jednej strane si poviem ze kašľať na neho, ten by mal byť rád že mladšia žena má o neho záujem. Na druhej strane mi je za ním smutno, lebo nám bolo fajn
@anonym_autor skús nájsť iného milenca. Mladší by ti nevadil ? Najlepší spôsob ako zabudnúť 😀
@anonym_autor skús nájsť iného milenca. Mladší by ti nevadil ? Najlepší spôsob ako zabudnúť 😀
@anonym_5d7f00 ďalší, čo si chce vrznut?
@anonym_5d7f00 ďalší, čo si chce vrznut?
@anonym_autor tak ako inak chces zabudnúť na bývalého milenca ?
Takže nehľadá vrznutie? čo hladas lásku? vydatá hľadá oficiálne lásku len to treba aj mužovi povedať, nech aj on má možnosť si niekoho nájsť kto by ho ľúbil
Ci chlapa nemôže nikto iba ty chces lásku od ineho?????
A to co budeš v živote striedať chlapov, len aby si mala motýle v bruchu? Trochu nenevyzrete správanie na ten vek.
Chudák tvoj manžel a dieťa. Zdôver sa mu, opusti ho. Nech si aj on môže nájsť niekoho, kto ho nebude podvádzať... Toto je nefér.
Pred 40ku by si mohla mat rozum.
Ty, motýle v brušku..
🤯🙄
Ved sa postazuj mužovi, urcite ta nasmeruje.
Rozveď sa, nechaj dieťa mužovi, nenič dieťaťu život a užívaj si chlapov. Zrejme toto potrebuješ a z vysoka kašleš aj na dieťa. Si chorá.
Keď majú muži milenky, to je v poriadku. Verte, že sú takí co majú 2 ženy dlhodobo 5-10 rokov

zdover sa manzelovi 😉