Ako presvedčiť muža, aby používal jazyk?
Môj muž si myslí že keď ma tam líže že sa mi to nepáči tak to prestal robiť ale ja mu hovorím že mne sa to páči no on si myslí opak a ja už som zúfalá čo by ste robili vy
@earlgrey aha
@earlgrey teraz dostaneš dve spravy od nahodnych uživateľov Mk 😀
@karolinakr ale prd, nič nedostanem 🤣
Ani mna nikdy neurobio jazykom.. Nechce to
@yasina a vyžaduje oral, najradšej 3x do týždňa, že ?
@karolinakr minimalne.. To si pis
ja sa nechcem dotknuť nikoho, ale podla mňa je nejaká miera egoizmu a vychcanosti v partnerstve, kde jeden očakáva a vyžaduje jednostranný orál nekonečne dlho a často, ..a to je jedno, že druhemu to nechuti, pri takej miere, ako často to dostava, minimalne zo slušnosti by sa mal aspoň občas premôcť a nemyslieť len na seba, a na druhej strane obdivujem baby, čo to tolerujú..
ked niekto to tak chce, to je ok, ale pre mňa nepredstaviteľné
vôbec by som sa s takým človekom ani nebavila
Zeny, je mi vas ľuto 😟 (moc si na empatiu odomna nezvykajte... 😝😉)
Je mi to zaujimave zistenie čo tu čítam, že vasi partneri, chlapi su v tomto pruderni (nesudim, kazdy sme iný, rešpekt, beriem...).
Z mojho pohladu však nerozumiem, je mi to zahadou... pretoze hoc mám "špecifický životný vskus" 😈🤣, ako @earlgrey, tak žena, ktora ma pritahuje, jednoducho ju chcem.., chcem z nej strhnúť všetko čo má na sebe a "zničiť ju" 😈 (obrazne povedane..., aby si to niekto nevysvetlil inak 😉😊), oralne uspokojiť ženu je základ, predohra k orgazmu... vôbec by ma ani len nenapadlo sa pýtať či môžem... (sice nikdy sa pri sexe napýtam nanič🙄🤣), samozrejme brazilska uprava👌 je zakladny predpoklad, bo čistenie medzi zubných priestorov, nie je moc sexi 🙄🤣.
Ach... 🫤, oberať o rozkoš partnera 🤦♂️😟

@karolinakr vzrušuje ma to 😃 a áno aj vzrušenie chlapa pri tom, vzdychanie si nevšímam...to mi je ukradnuté 😃 chuť...vôňa...a hlavne, keď je chlap v tomto smere taký ako ja...a vie, čo chcem, že chcem, aby mi chytil vlasy a určoval tempo a hĺbku atď. 🫣